[venting]
moram malo da ventujem, tj. da verbalizujem/tekstualizujem svoj unutrašnji monolog jerbo lakše mi je da se iskukam na forumu nego da smaram ljude oko sebe patetikom, no need to read or reply
al jebem ti život vladimire
dakle pored gro životnih problema, okolnosti i nesreća (za koje sam često direktno ili indirektno odgovoran), univerzum prosto mora da nađe način da me sabotira i jebe u zdrav mozak onako dodatno, nepotrebno, i naravno uvek neočekivano, iznenada (i bez najaveeeeeee.... pleonazmy)
odem pre 3 meseca na adu da naučim da vozim bajs.
i naučim da vozim bajs
i lepo se izvozam
inače nisam ni pao s bajsa niti se povredio, jeste bio malo manji bajs nego što bi trebalo al ajd
dan nakon toga ubije me upala mišića, očekivano, uključujući i leđa
prođe to
pa se bol u leđima vrati
pa ode
pa se vrati
pa ode
i tako 3 fuckin' jebena meseca mene svako malo bole leđa
ništa, odem ja kod lekara, provedem cca. 158 sati po čekaonicama okolo naokolo, odem na kraju naravno i kod spec. fizikalne medicine
ispričam ja njoj priču, obavi ona pregled
povreda kičme
5 lekova (3 injekcije + 2 oralno) + 6-12 meseci fizikalne terapije
ona je na osnovu pregleda skoro sigurna u to da je u pitanju povreda pršljena L5 koji je doveo do nagnječenja nerva, ali za potpunu dijagnostiku je potrebna magnetna rezonanca
koja se u državnim ustanovama čeka 8 meseci
ili privatno košta 15000
lete pare letim ja
praznim sve na MRI
nebom bije fuck my life
diskus hernija
idem prekosutra na snimanje i molim se svim božanstvima da nije to što mi je rekla
jer stvaro mi u životu još ne treba i fuckin' povreda kičme i fuckin' fizikalna terapija i fuckin' koktel lekova za bolove i opuštanje nerava
for fucks sake
[/venting]