[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2791341#p2791341]heksagon123 napisao:[/url], presmiješno, što god se ovdje dogodilo.
Lutalice, ja ne prepoznajem svoju bivšu u tebi, ali prepoznajem sebe, tako da , ne razumjem čemu histerija tolika. Ljudi se malo zezaju, ali dobila si dobre savjete ugl, pa svi su oni to više manje prošli i nisu to najveći problemi koji postoje na kugli zemaljskoj.... Imaš mnoge ljude koji imaju neke hendikepe ili invaliditete zbog kojih imaju velike probleme da nađu nekoga ili se ova druga strana neće žtvovati jer su ljudi dns bahati i misle samo na sebe. .. Ti si zdrava cura, ne vidim problem, osim u glavi.
+ Nemojte vrijeđat vjerske osjećaje, i ja sam velika vjernica i zajebite to da lgbt nemaju veze sa vjerom, njima najviše i treba vjera i Bog, a ljudi koji seru o ateizmu nerijetko također samo ponavljaju ustaljenu šablonu koju su već negdje čuli, na satu etike ili negdje, tako da ne znam kome je mozak ispran, očito svima podjednako .
lijep pozdrav i laka noć.
Ja ne znam zasto svi misle da sam ocajna, i da histerisem za time bla bla bla. Ne, samo sam postavila jedno obicno pitanje, jer nije isto traziti osobu istog pola u odnosu na osobu suprotnog pola. Pa sam vise htela da ide u tom nekom pravcu koja mesta, na koje nacine bla bla.
Razlog zasto sam popizdela je bahato obrusavanje clanova foruma na mene, krenuli su da napadaju mene licno i da tumace da sam ocajnica, da nisam cista u glavi itd, da menjam sebe a niko nije odgovorio na pravo pitanje, upleli su mene u sve, a sta je to ako ne - vredjanje?
I zato je moja histerija, prvo me navuku na tanak led i ja pogubim zivce i onda se izvuku i kazu ''zasto histerises''. Mislim da to nije fer i da nisam tako jadna kako me oni predstavljaju i blate.
Nema vise ni smisla da odgovaram niti da pisem na ovom forumu, zaista. Ja sam kriva jer sam bila iskrenija i oni su namirisali neku moju slabost a ljudi su kao zivotinje i iz ciste pakosti ponizavaju kad vide da imaju priliku.
A ova bgd lezbaca je videla moj post i nije mogla da izdrzi da se ne registruje i ne provocira iz ciste pakosti. Naravno svi su stali na njenu stranu.
Moj kranji zakljucak - na lgbt forumu sam ocekivala razumevanje, a dobila ponizvanje i ismevanje.
A sto se tice religija...pre bih rekla da su one sablonirane nego ateizam. Zasto da verujem u nesto sto ne osecam, u nesto sto mi namecu godinama?