Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Zašto otići iz Srbije glavom bez obzira i ne okrenuti se za sobom, razlog broj 748:

Zato što se na jebenu magnetnu rezonancu čeka 8 meseci, a kod privatnika košta 1/2 prosečne plate.
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
[venting]
moram malo da ventujem, tj. da verbalizujem/tekstualizujem svoj unutrašnji monolog jerbo lakše mi je da se iskukam na forumu nego da smaram ljude oko sebe patetikom, no need to read or reply

al jebem ti život vladimire

dakle pored gro životnih problema, okolnosti i nesreća (za koje sam često direktno ili indirektno odgovoran), univerzum prosto mora da nađe način da me sabotira i jebe u zdrav mozak onako dodatno, nepotrebno, i naravno uvek neočekivano, iznenada (i bez najaveeeeeee.... pleonazmy)

odem pre 3 meseca na adu da naučim da vozim bajs.
i naučim da vozim bajs
i lepo se izvozam
inače nisam ni pao s bajsa niti se povredio, jeste bio malo manji bajs nego što bi trebalo al ajd

dan nakon toga ubije me upala mišića, očekivano, uključujući i leđa
prođe to

pa se bol u leđima vrati
pa ode
pa se vrati
pa ode

i tako 3 fuckin' jebena meseca mene svako malo bole leđa

ništa, odem ja kod lekara, provedem cca. 158 sati po čekaonicama okolo naokolo, odem na kraju naravno i kod spec. fizikalne medicine

ispričam ja njoj priču, obavi ona pregled

povreda kičme
5 lekova (3 injekcije + 2 oralno) + 6-12 meseci fizikalne terapije

ona je na osnovu pregleda skoro sigurna u to da je u pitanju povreda pršljena L5 koji je doveo do nagnječenja nerva, ali za potpunu dijagnostiku je potrebna magnetna rezonanca

koja se u državnim ustanovama čeka 8 meseci
ili privatno košta 15000

lete pare letim ja
praznim sve na MRI
nebom bije fuck my life
diskus hernija

idem prekosutra na snimanje i molim se svim božanstvima da nije to što mi je rekla

jer stvaro mi u životu još ne treba i fuckin' povreda kičme i fuckin' fizikalna terapija i fuckin' koktel lekova za bolove i opuštanje nerava

for fucks sake

:cupakosu:
[/venting]
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Srpsko zdravstvo: Mislim da imate problem sa petim pršljenom Gospodine Kremo:
Slika
Korisnikov avatar
By elizevin
Eh, Tico, bas mi je zao i veruj mi da te potpuno kapiram posto sam od kraja prosle godine na magnetnu dala 30000 (prvo za jedan pregled, pa posto smo na konzilijum cekali vise od mesec dana, za jos jedan, jer su podaci sa prvog bili "zastareli" :( ), na skener 20000, i uz malo srece necu dati jos 25000 na kontrolne preglede jer sam uspela da zakazem MRI za pocetak oktobra (pre mesec dana).
I ono sto me cini jos besnijom je to sto je sve to bilo za caleta koji nikad u zivotu nije bio bolestan a regularno je davao pola svoje dobre inzenjerske plate 40 godina u taj jebeni zdravstveni sistem, a sad kad mu nesto treba, izvol'te platiti ako hocete brze od "negde sledece godine" :(
Simpatičan tekstić

"Ne moram da naglašavam, mislim da je seks blagotvoran. Muka mi je od preovlađujućeg blaćenja promiskuitetnih i od seksualnog morala, naročito u gej zajednici, i tužno je što je gluvarenje danas daleko od onoga što je nekada bilo. Dođe do varnica i povezivanja – životinjskog pražnjenja – kada se uživo upoznaš s nekim i dozvoliš da tobom upravljaju hormoni. Teško je to rekreirati drugim sredstvima."

https://www.vice.com/rs/article/onlajn- ... zamenljivo
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2791384#p2791384]elizevin napisao:[/url]Eh, Tico, bas mi je zao i veruj mi da te potpuno kapiram posto sam od kraja prosle godine na magnetnu dala 30000 (prvo za jedan pregled, pa posto smo na konzilijum cekali vise od mesec dana, za jos jedan, jer su podaci sa prvog bili "zastareli" :( ), na skener 20000, i uz malo srece necu dati jos 25000 na kontrolne preglede jer sam uspela da zakazem MRI za pocetak oktobra (pre mesec dana).
I ono sto me cini jos besnijom je to sto je sve to bilo za caleta koji nikad u zivotu nije bio bolestan a regularno je davao pola svoje dobre inzenjerske plate 40 godina u taj jebeni zdravstveni sistem, a sad kad mu nesto treba, izvol'te platiti ako hocete brze od "negde sledece godine" :(
Užas...
Korisnikov avatar
By Dark Walker
Uspostavljena je zadovoljavajuća socijalna remisija bez ljudi. :astral2:
  • 1
  • 960
  • 961
  • 962
  • 963
  • 964
  • 1033
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!