Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By DarkPrincess94
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2791301#p2791301]Srklet napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2791270#p2791270]Lutalica napisao:[/url]Da, ja sam najgora na svetu, najvece djubre, stoka......
Jel ste srecni?
Hajde, pucajte jos, izmislite jos nesto, ocrnite me jos malo
Pospite jos pepela po meni.
Da, ja sam najgora, ne zasluzujem da zivim.
Hajde.
Hajde jos malo pljuvanja.
Sad cutite kao picke a?
¨
hajde iskreno - ti zapravo imas sedam godina? :sweet:
Ne provocirajte, gospodine Srklet, pokrenucete lavinu emocija, a onda cemo svi biti isprozivani zbog stvari koje nismo ni izgovorili. :tuc: :psst:
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Meni treba neki rezime za ovo

Lezbaca tvrdi da je lutalica njena bivsa iako ova druga tvrdi da nije ali lezbaca zna zasigurno jer _______ (razlog) i onda lutalica krene da pljuje po lezbacinoj religioznosti i dobije izliv emocija jer je napadaju ______ (lista forumasa) i onda uzme i vredja forum jer _____ (razlog) u temi o tome kako kuka sto ne moze da nadje devojku?
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2791310#p2791310]Anhedonie napisao:[/url]Meni treba neki rezime za ovo

Lezbaca tvrdi da je lutalica njena bivsa iako ova druga tvrdi da nije ali lezbaca zna zasigurno jer

sam joj ja dao svoju kuglu
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2791149#p2791149]Bgd Lezbacha napisao:[/url]Izvini, baba Vango :lol: Ti vidis buducnost ove teme :lol: 'Ajde mi reci gde si nabavio kristalnu kuglu, da nabavim i ja, ali da mi stoji za ukras, onako dekorativno, posto vidim da drugu funkciju nema, bar trenutno :smeh:
i onda lutalica krene da pljuje po lezbacinoj religioznosti i dobije izliv emocija jer je napadaju

apparently svi? jer ove nove lezbejke na forumu očito ne umeju da se zezaju i jako im je bitno da govore ko je čist i pravi a ko ne

i onda uzme i vredja forum jer
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2783963#p2783963]Lutalica napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2783663#p2783663]Madonna napisao:[/url]Boze, ako postojis, ili ko god da ovu dramu rezira, samo neka me zaobilaze ovakve amebe :winteriscoming: :molise:
Hajde molim te objasni mi čemu ova uvreda? Ne znaš ko sam šta sam, ne znaš ni šta o meni, ne znaš kroz šta sam prošla, samo tako površno zaključuješ i osuđuješ jer možda iz mog posta malo više zrači blago očajanje, samo zato što sam bila mega iskrena.I nisam očajna za bilo kakvom vezom, niti smatram da je to nešto najvažnije u životu. Nisam savršena, niko nije savršen.. Nisam trol moje pitanje je potpuno normalno i imam pravo da pitam.
u temi o tome kako kuka sto ne moze da nadje devojku?
Neka vrsta mad libsa :klap:
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Ja divno hvala :pucaodsmeha:

Treba snimiti film o ovome. Ocekujem letnju romansu posle ovoga, i ovako ste savrsen par. Kraj hocu ovako: Lezbaca tvrdi i dalje kako je bila s lutalocom i tako se i ponasa u vezi, prdi pred njom i tako to, a lutalica konacno nauci da prihvati nesto kao salu ali se u svom neiskustvu zajebala pa prihvatila lezbacinu pricu da su bile zajedno kao da se ova sali pa pokusava da se smeje na sve to a na slepoocnama iskocile vene i sliva se znoj <3
By Bgd Lezbacha
:smeh: Pa kada nece da prizna, sta mogu. Znam da sam u pravu, ali, nemam nista od toga, jer, koliko je moje -jeste-, toliko je njeno -nije-, i zato sam i digla ruke od nastavljanja na tu temu. Nema svrhe.
Korisnikov avatar
By heksagon123
:D, presmiješno, što god se ovdje dogodilo.
Lutalice, ja ne prepoznajem svoju bivšu u tebi, ali prepoznajem sebe, tako da , ne razumjem čemu histerija tolika. Ljudi se malo zezaju, ali dobila si dobre savjete ugl, pa svi su oni to više manje prošli i nisu to najveći problemi koji postoje na kugli zemaljskoj.... Imaš mnoge ljude koji imaju neke hendikepe ili invaliditete zbog kojih imaju velike probleme da nađu nekoga ili se ova druga strana neće žtvovati jer su ljudi dns bahati i misle samo na sebe. .. Ti si zdrava cura, ne vidim problem, osim u glavi.
+ Nemojte vrijeđat vjerske osjećaje, i ja sam velika vjernica i zajebite to da lgbt nemaju veze sa vjerom, njima najviše i treba vjera i Bog, a ljudi koji seru o ateizmu nerijetko također samo ponavljaju ustaljenu šablonu koju su već negdje čuli, na satu etike ili negdje, tako da ne znam kome je mozak ispran, očito svima podjednako . :sleep:
lijep pozdrav i laka noć.
By Bgd Lezbacha
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2791341#p2791341]heksagon123 napisao:[/url]:D, presmiješno, što god se ovdje dogodilo.
Lutalice, ja ne prepoznajem svoju bivšu u tebi, ali prepoznajem sebe, tako da , ne razumjem čemu histerija tolika. Ljudi se malo zezaju, ali dobila si dobre savjete ugl, pa svi su oni to više manje prošli i nisu to najveći problemi koji postoje na kugli zemaljskoj.... Imaš mnoge ljude koji imaju neke hendikepe ili invaliditete zbog kojih imaju velike probleme da nađu nekoga ili se ova druga strana neće žtvovati jer su ljudi dns bahati i misle samo na sebe. .. Ti si zdrava cura, ne vidim problem, osim u glavi.
+ Nemojte vrijeđat vjerske osjećaje, i ja sam velika vjernica i zajebite to da lgbt nemaju veze sa vjerom, njima najviše i treba vjera i Bog, a ljudi koji seru o ateizmu nerijetko također samo ponavljaju ustaljenu šablonu koju su već negdje čuli, na satu etike ili negdje, tako da ne znam kome je mozak ispran, očito svima podjednako . :sleep:
:odlican:
Korisnikov avatar
By Lutalica
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2791341#p2791341]heksagon123 napisao:[/url]:D, presmiješno, što god se ovdje dogodilo.
Ja ne znam zasto svi misle da sam ocajna, i da histerisem za time bla bla bla. Ne, samo sam postavila jedno obicno pitanje, jer nije isto traziti osobu istog pola u odnosu na osobu suprotnog pola. Pa sam vise htela da ide u tom nekom pravcu koja mesta, na koje nacine bla bla.
Razlog zasto sam popizdela je bahato obrusavanje clanova foruma na mene, krenuli su da napadaju mene licno i da tumace da sam ocajnica, da nisam cista u glavi itd, da menjam sebe a niko nije odgovorio na pravo pitanje, upleli su mene u sve, a sta je to ako ne - vredjanje?
I zato je moja histerija, prvo me navuku na tanak led i ja pogubim zivce i onda se izvuku i kazu ''zasto histerises''. Mislim da to nije fer i da nisam tako jadna kako me oni predstavljaju i blate.
Nema vise ni smisla da odgovaram niti da pisem na ovom forumu, zaista. Ja sam kriva jer sam bila iskrenija i oni su namirisali neku moju slabost a ljudi su kao zivotinje i iz ciste pakosti ponizavaju kad vide da imaju priliku.
A ova bgd lezbaca je videla moj post i nije mogla da izdrzi da se ne registruje i ne provocira iz ciste pakosti. Naravno svi su stali na njenu stranu.
Moj kranji zakljucak - na lgbt forumu sam ocekivala razumevanje, a dobila ponizvanje i ismevanje.
A sto se tice religija...pre bih rekla da su one sablonirane nego ateizam. Zasto da verujem u nesto sto ne osecam, u nesto sto mi namecu godinama?
Korisnikov avatar
By heksagon123
Mislim da ne bi trebala odlazit sa ovog foruma, samo zbog ovoga. Ljudi su okrenuli na zezanciju, ali malo humora je dobrodošlo, pogotovo u takvim situacijama. Pa svi su oni to uglavnom prošli i imali takve faze i to je cijela istina.
Mislim da nije dobro tražiti curu ukoliko osjećaš samo usamljenost, jer to nema smisla. Ljubav se dogodi ili se ne dofodi. Zato sam i rekla da ti to ne treba biti prioritet u životu. Otiđi na dejt bez presinga, moraš vidjeti tu osobu, ako ti ta osoba apsolutno ništa ne znači i ne pobuđuje ništa u tebi- makni se i nastavi dalje sa životom. Evo, baš imam natpis na boci vode adekvatan ovoj temi: "Sreća je jednostavna, samo smo mi ljudi komplicirani" .. Prije svega toga moraš izuzetno cijeniti sebe i imati dobro mišljen je o sebi ,a ostalo sve će ići spontano.. a za izlaske gdje izaći u tvom gradu najbolje da pitaš cure iz tvog grada na chatu ili negdje.
Korisnikov avatar
By DarkPrincess94
Lutalice, meni jedna stvar nije jasna - ko je ovde tebe toliko izvredjao? :hmm: Da, svi smo otisli off topic i sprdali se, ali to je bilo daleko od vredjanja. Ne znam kakvu pricu kreiras u svojoj glavi, ali daleko je od realnosti. Mislim, prosto ne razumem u cemu je problem...volis da izigravas zrtvu? Je l' ces i ovo shvatiti kao vredjanje?
By Bgd Lezbacha
Lutalice, i ti i ja znamo da nije nikakva provokacija s moje strane u pitanju, nego cista realnost, ali, kako god. Ne vredi se nastavljati, kada ti i dalje vrtis svoje. Necu te vise uznemiravati, izvini na smetnji. Nadam se da ces naci devojku sa kojom ces se vise uklapati nego sa mnom, i iskreno ti zelim srecu po tom pitanju... Ozbiljno. A sto se tice religije, niko ti tako nesto ne namece, niti moze nametnuti, jer, sama verujes, ili ne. A pritom nema nikakvog smisla da glumis ateistu, pokusavajuci po svaku cenu da se lazno predstavis, cak i po tom pitanju. Nije nam islo, razisle smo se, ali, ja te nikad nisam mrzela, niti pljuvala zbog toga, niti zbog bilo cega, niti cu. Naprotiv, zelim ti samo najbolje, kao sto sam ti i uvek zelela. Relax, ako forumasi i ismevaju, znaj da te ja ne ismevam, niti cu te ikada ismevati.
By Bgd Lezbacha
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2791389#p2791389]heksagon123 napisao:[/url]Mislim da ne bi trebala odlazit sa ovog foruma, samo zbog ovoga. Ljudi su okrenuli na zezanciju, ali malo humora je dobrodošlo, pogotovo u takvim situacijama. Pa svi su oni to uglavnom prošli i imali takve faze i to je cijela istina.
Mislim da nije dobro tražiti curu ukoliko osjećaš samo usamljenost, jer to nema smisla. Ljubav se dogodi ili se ne dofodi. Zato sam i rekla da ti to ne treba biti prioritet u životu. Otiđi na dejt bez presinga, moraš vidjeti tu osobu, ako ti ta osoba apsolutno ništa ne znači i ne pobuđuje ništa u tebi- makni se i nastavi dalje sa životom. Evo, baš imam natpis na boci vode adekvatan ovoj temi: "Sreća je jednostavna, samo smo mi ljudi komplicirani" .. Prije svega toga moraš izuzetno cijeniti sebe i imati dobro mišljen je o sebi ,a ostalo sve će ići spontano.. a za izlaske gdje izaći u tvom gradu najbolje da pitaš cure iz tvog grada na chatu ili negdje.
:odlican:
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2791393#p2791393]Srklet napisao:[/url]

PS
zašto ljudi kojima se forum ne sviđa jednostavno ne prestanu postati i čitati? čemu te deklaracije "odlazim razočaran/a"? :shrug:
Jer se ne osećaju prihvaćenim od strane društva i ljudi u okolini irl te ne postoji ventil gde bi mogli da pričaju o gej stvarima takođe i ljubavnim problemima. Problem je kada psihopatologija ormara te dovede u stanje da si hipersenzitivan do te mere da ti više čovek ne može ništa reći što može na bilo koji način biti interpretirano kao negativno, jer to bude prihvaćeno mnogo intenzivnije i kao da je kraj sveta.
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2791390#p2791390]DarkPrincess94 napisao:[/url]Lutalice, meni jedna stvar nije jasna - ko je ovde tebe toliko izvredjao? :hmm:
MDNA je bivao MDNA. Ono na početku teme je realno bilo, u najmanju ruku, vređanje, ali on tako komunicira...
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Ti to ne možeš da znaš. Uvrtela si u svoju glavu da je ova osoba bila sa tobom na osnovu nekoliko postova i ne popuštaš....
Korisnikov avatar
By Lutalica
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2791393#p2791393]Srklet napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2791386#p2791386]Lutalica napisao:[/url]
A ova bgd lezbaca je videla moj post i nije mogla da izdrzi da se ne registruje i ne provocira iz ciste pakosti.
dakle, ipak ste bile u vezi? :nesiguran:
Nismo bile , i ne znam koliko puta moram to da napisem. Ne kontam je uopste, sta pokusava sa tom pricom. Poslala mi je inicijale te njene bivse i naravno da nisam ja.
Korisnikov avatar
By Lutalica
Molim admine da obrisu ovu temu, posto ja nemam tu opciju, kajem se sto sam otvorila, besmisleno je.
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!