Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Vel boy
meni je samo bitno da ako lezbejke i biseksualke imaju seks s muškarcima, ti muškarci trebaju biti ili isto gej ili bi ili vrlo GLBTIQA-saveznici heterosi,
gej ili bi žene NIKADA NEMAJTE SEKS NI IKAKVE ODNOSE S HOMOFOBNIM HETERO SILOVATELJIMA LEZBEJKI JER SU TIME OPSEDNUTI HOMOFOBNI HETERO MUŠKI TJ. KRIMINALCI! tzv. san svakog (hetero) muškarca je silovati gej ženske bilo milom ili silom, zato ne dajte im ni šanse!!!
ako ste radoznale da seksualno eksperimentišete s muškim seksualnim anatomijama i fizionomijama, verujte ima nas gejeva i biseksualaca koji bi vam rado to sve pokazali. :)

long live consensual human adult PANSEXSUALITY! :zastava:
Korisnikov avatar
By Vel boy
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=463643#p463643]brdja napisao:[/url]na jednoj gay zurkici (bas u gayteen-u - koji je tada bio u balkanskoj) upoznao sam devojku koja se izjasnjava kao lezbejka. ja se izjasnjavam kao gay , ali mi smo proveli 2 sata super se provodeci i ignorisuci ostale, jer nam niko nije trebao. sta je tu nelogicno da bismo mozda (da nije dosla policija i rasterala zurku) razmenili telefone (to smo planirali) i mozda se pomalo i intimizirali ili probali da se intimiziramo.

sva prica o genetici i hormonima je donekle ok, ali pre svega u muskoj i zenskoj homoseksualnosti pre svega se radi o psihickoj potrebi i (stagod). :friends: :mazi: :shake: :venchanje:
e, ovo je fino! :)
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Ili si gej/bi/saveznik ili si homofobni hetero silovatelj lezbejki

lav pivo
Korisnikov avatar
By Vel boy
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=463678#p463678]... napisao:[/url]
Originally posted by brdja
na jednoj gay zurkici (bas u gayteen-u - koji je tada bio u balkanskoj) upoznao sam devojku koja se izjasnjava kao lezbejka. ja se izjasnjavam kao gay , ali mi smo proveli 2 sata super se provodeci i ignorisuci ostale, jer nam niko nije trebao. sta je tu nelogicno da bismo mozda (da nije dosla policija i rasterala zurku) razmenili telefone (to smo planirali) i mozda se pomalo i intimizirali ili probali da se intimiziramo.

sva prica o genetici i hormonima je donekle ok, ali pre svega u muskoj i zenskoj homoseksualnosti pre svega se radi o psihickoj potrebi i (stagod). :friends: :mazi: :shake: :venchanje:
Sta da ti kazem, brate, kad god cujem ovakvu pricu, meni idu suze na oci... Pa potrazi je, daj ostvari tu svoju ljubav zivota, ovako ispada da ste i ona i ti promasili zivote, a mogli ste da budete srecni, zauvek i dan vise, sto bi rekao jedan cenjeni i precenjeni srpski pisac. Kako to da je nisi potrazio kasnije, pa trazi je jos odmah! A policija koja vas je rasterala, pa da, policija je uvek bila protiv velikih ljubavnih prica, ali tek to daje smek citavoj prici, Tristanu i Izoldi je uvek bila potrebna velika prepreka (vidi "Mitovi o ljubavi" Deni de Ruzmona, o Tristanu em Izoldi)...
možda je brdja mislio samo da imaju seks, oplodnju, ne i postajanje heteroseksualnim.
ja npr. nikad ne bih mogao biti heteroseksualan, ali oploditi kompatibilnu gej žensku koja mi se svidi telesno i osobno, bih, nekako, mogao.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=463678#p463678]... napisao:[/url]Mada, postoji i veselija strana ovakvih dogodovstina, te vas drage forumasice & forumasi molim da procitate "Muzej bezuvjetne predaje" Dubravke Ugresic, onaj deo u kojem ona posecuje svoju prijateljicu u USa, i kada prijateljica pocne da prica o svom Miroslavu... Kad se to stavi u pederski kontekst (ovde kod Ugresicke je u hetero), tek to je :smilegrin: :smilegrin: :smilegrin:
obožavam Dubravku Ugrešić! prava feministkinja žena!
Korisnikov avatar
By Vel boy
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=507457#p507457]Paki napisao:[/url]Zar je smak sveta ako takve devojke nazovemo (ili one same sebe dožive) biseksualkama ?

Biseksualnost ne mora biti (i naj?eš?e nije) apsolutna, tj. ima malo ljudi kojima su baš podjednako privla?ni i momci i devojke. Naj?eš?e je sklonost ka jednom polu ja?a (od osobe do osobe je ta razlika ve?a ili manja)... Nekome ?e se ti "periodi naklonosti" smenjivati celoga života i ?esto, nekome retko, a nekome ?e se povremeno javljati želja da bude i sa svojim (ili suprotnim polom)... Sve je to biseksualnost, pojam je zaista širok. :)
this!
kod mene je ta biseksualna curiosity s polazne tačke moje gej seksualnosti vrlo retka, ali kada se pojavi popaljiva.
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2790942#p2790942]KorvinOdAmbera napisao:[/url]Ja malo ne razumem taj tvoj animozitet prema lezbejkama koje nisu "prave" tj. da se devalvira njihovo učestvovanje u zajednici tj. opravdanost prisustva zbog toga... Nisu samo gold star lesbians jedine prave lezbejke niti imaju veći značaj u zajednici samo zbog te činjenice.. Postoji razlika između seksualnog identiteta, seksualnog ponašanja i seksualne orijentacije...
ping jer mi frajer zatrpao u spamovanju teme
Bas zato sto se kod nekih ljudi ne poklapa sve sto si naveo (identitet, ponasanje, orjentacija, itd.), treba da budu iskreni pre svega prema sebi. Ako vec imaju sklonosti (bilo kakve) prema oba pola, je l' im toliko tesko da to (pre svega sebi) priznaju? A ne da sebe nazivaju gay ili lezbejkama, a imaju sklonosti i prema suprotnom polu. To su bisex ljudi, bez obzira sto ih mozda vise privlaci jedan pol, ali svakako nisu gay/lezbejke. Nadam se da ti je sada jasnije sta sam htela da kazem.
Pritom, niko ne kaze da su bisex osobe manje vredne u odnosu na ostatak zajednice (iako ja licno ne razumem bisex osobe, ne osudjujem ih), samo mi nije jasno zasto neke bisex osobe predstavljaju/smatraju sebe drugacijima od onoga sto jesu, odnosno, zasto sebe predstavljaju/smatraju gay/lezbejkama, kada je i vise ocigledno da to nisu.
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Ja nisam rekao da misliš da su manje vredne, nego da manje imaju pravo da učestvuju i značaj u zajednici. A to si ti rekla.
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2790819#p2790819]Bgd Lezbacha napisao:[/url]Nemoj mi tu Mariju Serifovic, molim te. Ona cak ni nije prava lezbejka.
Umesto da napadneš očito ormarluk i hipokrizije u smislu da govori ono što drugi ljudi hoće da kaže, ti si se uhvatila za to kako je ona imala seks sa muškarcima i uživala u tome.

A to ne razumem biseks osobe a ne osuđujem ih je ona tipična fraza koju strejteri nama govore. Da li ti je možda palo na pamet da pitaš tu veliku količinu devojki koje foliraju da su lezbejke iako su uživale u seksu sa muškarcima?
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Ček, kako možeš da ne razumeš bisex osobe? Razumeš šta znači biti biseksualan? Razumeš kako funkcioniše ljudska seksualnost? Šta je onda nerazumljivo kod bisex ljudi, ne kontam?

Inače, ne volim kada se etikete poput gay, bi, straight koriste u nekom striktnom, definišućem kontekstu. One su stereotipi koji postoje radi lakše komunikacije, a ne radi striktne kategorizacije po nekom pravilniku koji kaže da ako si imao X jebačina sa osobama Y pola to znači da si Z. Da uopšte ne ulazim u polemiku o fluidnosti i složenosti ljudske seksualnosti.

Npr, tipu koji ti se uzaludno nabacuje lakše je reći 'lezbejka sam' nego 'ja sam biseksualna, ali znaš kako, 95% mog seksa je sa ženama i jako retko se viđam sa momcima i to je samo X vrsta seksa i nikad se nisam ni zaljubila u momka i trenutno sam u fazi kad me stvarno ne zanimaju momci i ...'

Just a thought.
Ne vredi duziti pricu. Ne kapirate osnovne stvari, idete dublje u sustinu, a poenta je bila samo u tome da neki ljudi ne znaju da stvari nazivaju pravim imenima. Zna se sta znaci biti gay/lezbejka, a sta znaci biti bisex, fluidan, sto ti kazes, itd. . Pritom, ako nesto ne razumem, ne znaci da osudjujem (apropo bisex osoba). Cinjenica je da ne kapiram kako kod nekih ljudi mozak moze reagovati na dva polno razlicita stimulansa, ali daleko od toga da osudjujem. Mozda jesam ogranicena, ali ne diskriminisem, a zna se da i u okviru LGBT zajednice ima medjusobne diskriminacije, na zalost. Ne diskriminisu samo str8 ljudi nasu zajednicu, vec cesto i mi jedni druge diskriminisemo. Nego, da ne duzim, Marija Serifovic je tipican primer bisex osobe koja ne moze da prihvati sebe, i naziva stvari pogresnim imenima. Ako ce ona da reklamira nas svet, daleko smo dogurali.
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Gde Marija Šerifović govori o tome da je lezbejka?
Pa i pričamo o tome, bifobija je stvarna stvar, zato sam i reagovao. :)
A gde ne govori? Gde god procitas, ubedjuje druge (a pre svega sebe) da je nesto sto nije. Pritom, ja nemam fobiju od bisex ljudi, samo je moj mozak ogranicen po pitanju mogucnosti razumevanja istih. Svojevremeno je jedna moja bisex drugarica pokusavala da mi objasni koncept biseksualnosti, i nisam je razumela. Ali je nikad nisam diskriminisala samo zbog svoje nemogucnosti da je razumem.
Smatram da bar unutar LGBT zajednice ne treba da bude medjusobne diskriminacije, kada nas vec str8 svet diskriminise na svakom koraku. Ali isto tako smatram da stvari treba nazivati pravim imenima, i da ne treba graditi pogresnu/laznu sliku o sebi, i kao takvu je prezentovati drugima. :butchfemme:
Ne razumem strejtere, jer diskriminisu. Ja nikog ne diskriminisem, jer vrlo dobro znam sta znaci diskriminisanost. Svakodnevno osecam diskriminaciju na svojoj kozi, prema tome, razmisli pre nego sto postavis takvo nebulozno pitanje. :)
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Pitanje nije bilo uopšte nebulozno. :hmm:

Pričamo jedno pored drugog. Ja kažem nešto, ti odgovaraš nešto treće.
Ma šta je ovo? Koji vrag je ovo? Jel se neko zajebava? ... Ima li u Srbiji pravih lezbijki uopće?
Bokte, koje su ovo teme. Ako si lezba ona voliš pičku više od života svoga, da se ljepše izrazim... ova šta može biti sa muškarcem je bipsić - ja osobno takve žene ne fermam ni pet posto..a ko ih voli, nek ih hebe, ja sigurno neću. Nek ih hebu muževi njihovi :D :D :D...

Lezbijke ako vas ima na ovom forumu, dođite u RH, tamo ćete naći prave ;) ženske komade.. al sad ozbiljno, mi barem znamo razliku između lezbe i bipsićke. :oklagija:
Korisnikov avatar
By Srklet
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2790953#p2790953]Vel boy napisao:[/url]meni je samo bitno da ako lezbejke i biseksualke imaju seks s muškarcima, ti muškarci trebaju biti ili isto gej ili bi ili vrlo GLBTIQA-saveznici heterosi,
gej ili bi žene NIKADA NEMAJTE SEKS NI IKAKVE ODNOSE S HOMOFOBNIM HETERO SILOVATELJIMA LEZBEJKI JER SU TIME OPSEDNUTI HOMOFOBNI HETERO MUŠKI TJ. KRIMINALCI! tzv. san svakog (hetero) muškarca je silovati gej ženske bilo milom ili silom, zato ne dajte im ni šanse!!!
ako ste radoznale da seksualno eksperimentišete s muškim seksualnim anatomijama i fizionomijama, verujte ima nas gejeva i biseksualaca koji bi vam rado to sve pokazali. :)

long live consensual human adult PANSEXSUALITY! :zastava:
ti se pališ na autohomofobe koji ti šupak zovu pussy a lezbama bi propisivao s kime se trebaju jebati. licemjerje much? :hmm:

btw, kako se to nekoga siluje milom? :nerd:
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Ne mrziš ih, samo nećeš a priore da ih dejtaš. :sweet:
Ako to nije bifobija, onda ne znam šta je.
Korisnikov avatar
By *deni*
Hoce lece da kidisu na kitu. Hoce. Cak i one sto se izjasnjavaju kao stoprocentne lez. :lezkiss:
Eto, mene je jedna dosta poznata leca hvatala redovno za kitu, narocito kad bi se razularila od pica i droge.
Onda se samo kaze : " Nemoj da me hvatas za kurac ." i problem se prevazidje. :yes:
Stvar hoćeš li hodat sa bipsićkom ili ne, je stvar tvoje osobnosti. Niko te ne može natjerati na išta u životu što ti ne želiš..ne želim jesti niti neku hranu i odbijam je, imam li ja sad fobije od te hrane ili što je to sada posrijedi? Stvar ukusa.
Đeni, baš mije tužno to za čut. :( ... a posebno da se djevojka opija i drogira i nema perspektivu u životu :( :(... .... ... Ha, ima žena koje su lezbe iz krivih razloga očito, možda problem sa ocem ilimajkom u djetinjstvu, pokoja trauma i tako to. I takvih se treba čuvati!!!
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Ne poričem da je bifobija tvoja osobnost, mada te ona ne čini nimalo osobnom.
Niko tebe ne tera ni na šta. Tvoje odsustvo želje i gađenje prema SVIM biseksualnim ženama u kontekstu intimne romantične veze je bifobija. Niko ne traži od tebe da se jebeš sa njima ili da govoriš nešto što ne veruješ, samo, kao što Bgd lezbacha i ti insistirate da se nazovu stvari pravim imenom, tako i ja radim. :)

Koliko je inače jebote indikativno što upoređuješ ljudska bića prema hrani i šta bi jela i onda kažeš stvar ukusa.
Korisnikov avatar
By *deni*
Ima ta cura perspektivu, ne brini, dobrostojeca joj je familija, nema za nju brige, a i uozbiljila se u poslednje vreme. :yes:
Koji kriteriji. Dobrostojeća obitelj? Ma ko zna jel ta lezba ili samo prati " trendove" pa može šta god hoće jer je bogata i niko joj za to ništa neće napravit, da joj neko hoće napakostiti zato što je lezba ili dat otkaz na poslu ili ubit boga u njoj, vidjeli bi koliko bi to lezbijtvo trajalo... P.S Trebala si je pošpricat suzavcem, nek te zapamti. :)
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 10
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!