Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Pa ona bi na toj funkciji bila samo Vučićeva marioneta, najpodobnija od svih ostalih 'ponuđenih' kandidata - jer je tehnokrata, nema skoro nikakav politički uticaj/integritet. Hehehihitralala LGBT premijerka - who cares, pederima ništa bolje, ista govno politika. Ostajem opoziciono nastrojen svakako.
Korisnikov avatar
By 2kune
će ih prepoznamo po djelima... kako piše u bibliji...
dakle, nije pitanje naša reakcija na nju nego jel se kao lgbt...žnj osoba prodala politici koja ide protiv nje kao potpune osobe kršeći njena ljudska prava...
smije li se lgbt...žnj osoba uopće baviti politikom ako to nije prvenstveno politika koja uključuje potpunu afirmaciju prava za lgbt...žnj zajednicu? :lukavi:
Korisnikov avatar
By antibiotic
Pa to je ta dilema, meni je ona svakako najbolji izbor od prilozenih, ali se plasim potencijalnog kontra- efekta tj. da homofobi ne krenu jos glasnije i agreivnije protiv lgbt, kao da smo samo Zeitgeist i nekakavo obelezje vuciceve diktature. Njemu ne mogu za sad nista, mi ostajemo laka meta.
Korisnikov avatar
By Burak
Sve i da Brnabićka ne bude premijer, Vučićeva (nedemokratska, retrogradna, devedesete, ratko mladić, sankcije) vlast je milion puta više uradila za LGBT populaciju, nego sve one demokratske..
Korisnikov avatar
By 2kune
ne želim griješiti duše i ženu ne znam... ali jednostavno ne mogu odolit... :evil:
ovo je slika najekstremnijeg openligej suradnika desničarske vlasti u povijesti... :lukavi:
Slika
Korisnikov avatar
By tajfun983
[url=https://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2790754#p2790754]antibiotic napisao:[/url]https://video.vice.com/rs/video/vice-me ... 0?ref=vice

VICE MEETS: Ana Brnabic
Preslusao sa intervju sa Vice-a, ustvari to je prvi put da Brnabicku slusam da izgovara vise od 3 recenice u komadu.
Zena zvuci sistematicno, odgovorno, pronicljivo, neoptereceno seksualnoscu i ostavlja ukupan utisak jedne prave odlikasice.
Navijam za nju. :up: Prime minister is dead, long live prime minister!
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Više mi se dopalo kad ju je Jugoslav sažvakao na N1. Ovaj intervju je reklama.
Korisnikov avatar
By tajfun983
Jeste reklama nema spora, ali se vide njene karakterne osobine, i one mi djeluju pohvalno.

:offtopic: O Jugoslavu mislim sve najgore, pocev od njegovog imena.
Korisnikov avatar
By *deni*
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2790689#p2790689]ZlatnaPtica napisao:[/url]Pa ona bi na toj funkciji bila samo Vučićeva marioneta, najpodobnija od svih ostalih 'ponuđenih' kandidata - jer je tehnokrata, nema skoro nikakav politički uticaj/integritet. Hehehihitralala LGBT premijerka - who cares, pederima ništa bolje, ista govno politika. Ostajem opoziciono nastrojen svakako.
Nas mladi revolucionar.. :love:
Korisnikov avatar
By Vel boy
baš prekjuče je bilo direktno o njoj na B92 u vesti http://www.b92.net/info/vesti/index.php ... id=1269890" target="_blank . komentari su ovde, skoro svi homofobični i to na način da se Ana mora distancirati od srpskog GLBTIQA pokreta iliti zajednice, da ako bude izabrana onda da ne bude Parada Ponosa.... i nagrađeni plusevima http://www.b92.net/info/komentari.php?nav_id=1269890" target="_blank , ja slao više puta ovaj komentar
@srbenda, za nas srpsku GLBTIQA zajednicu, Ana je privilegovana otpadnica i sebični uhleb u homofobni režim koja gleda samo njen interes, pa njoj je koalicioni partner palma. zato, srbenda, ti pojma nemaš!
uostalom, sve i da je deo neke istinske progresivne vlade, Parade Ponosa bi se održavale i održavaće se jer se u svim iole ljudskopravnim zemljama sveta održavaju i mora tako biti i u zemljama ex Yu uklj. Srbiju! pa, lupajte minuse koliko hoćete, ništa vaša homofobija neće promeniti!
@Miron, znači skočio si na jedan jedini komentar koji od do sad objavljenih ovde nije homofoban.... a, što bi te pitali za seks. orijentaciju (dakle, ne kaže se "opredelenje") kada se u društvu pretpostavlja da je svako heteroseksualan i da nema ničeg drugog? aj, recimo da si koji slučajem imao narukvicu duginih boja na zglobu ruke, misliš da bi bilo isto kao što si rekao?

i nisu hteli da ga objave.
Korisnikov avatar
By Srklet
meni nekako žao što postoji net, bilo bi zabavnije da vel kuca na pisaćoj stotine i stotine pisama i šalje ih svaki dan po desetak različitim redakcijama u zemlji i svijetu.
pa kad pogriješi kod pisanja "riječi" poput "rkaradžič-zlobamilosevic politika", mora uzeti onaj bijeli korektor i nanositi ga na papir, pa puhati da se osuši...
:hypno:
Korisnikov avatar
By *deni*
Zamisljam Velu kako belim korektorom ispravlja otkucane greske i duva da se to osusi, pre nego li unese korekciju na papir bijeli. :gotika: :cita:
Korisnikov avatar
By Srklet
i to sve u nekom sobičku u kojem se miješa vonj klistiranih fekalija i miomirisnih lubrikantskih ulja... u ćošku pak stoji rasklimani model asspoundera 4000...

:balerina:
Korisnikov avatar
By Srklet
btw, jesu li taško načić i mira banjac još živi? htio bih postaviti monodramu sastavljenu od velovih postova, pa da ga njih dvoje naizmjenično glume i tako reflektiraju njegu rodnu fluidnost. :gadafi:

naslov: OKANI ME SE! ili Ispovijesti sraćke*
podnaslov: dostojanstven i ponosan sa 4 godine, a forever 21

*referenca na mishimu, obviously ^^
Korisnikov avatar
By *deni*
:lol:
Tasko je umro jos 1993., mislim, ali Mira i dalje mrda, iako osamdesete gazi.. :krezavi:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 11
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!