Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

Speci, otpad je otpad. Bez gradacija.
Ne pisite stupidarije o sebi.

---

Coachella sucks. Catwalk for the rich and famous elitists, all this people buying tickets to become the audience of celebs who don't give a rat's ass about the music. Some people will go there for the music and sadly will be part of something so hedious.
Prokomentirala je neka Maria, ali k'o da je to uradio nas Popsi. :awesome:
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2787877#p2787877]alexandermagic napisao:[/url]
Nitko Vam ne baje. Iza tog stoji vrlo mlad (do 21. god) decko tamnije kose. Vas cuva zna se tko iz svijeta u koji ne vjerujete, sto je opet irelevantno za to sto ste nasli.
Slika
Azira has spoken. :gatara:
Znaš već da ne verujem u astrologiju i sl, ali zaintrigirao si me. Možeš li da elaboriraš, pls? :D I o tom mladiću (+ako nije bajanje, šta je?), i o tom nekom ko me čuva? :)
Ti ne trebas razmisljat o tome i drzi se svog nevjerovanja, jer se radi o pojavama niskih vibracija. Prvi put sam presjekao Tarot, sad sam pogledao horarno i sve se poklapa.
Znas i sam tko te cuva. I nije netko nego ona.
---
Prezentiran si trenutno kao kralj sa zezlom u ruci, simbolicno, sto znaci da ces nadic sve svoje pretke i prijatelje licnim postignucima. Bez obzira sto to sad ni sam ne mozes zamislit.
Naucit cu te ja samopostovanju. :ozbiljan:
---

E ne znam sto da tematski iserem. Sva sreca pa je ovaj potforum u pitanju. :ozbiljan:
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Okej. :) Pogodio si sve u vezi s momkom, saznao sam u međuvremenu ko je (pritom, stvarno i nije bajanje, nego neka skroz peta glupost, da ne dužim), pa htedoh da izvučem još koju informaciju da vidim da li se poklapa. :D

No, hvala svakako. :)
Korisnikov avatar
By Blady
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2787861#p2787861]ZlatnaPtica napisao:[/url]Kuvam kafu, vilenim po stanu, i primetim da iza postera na zidu viri neki papirić.

Iščeprkam ga, odmotam, i ugledam - dlačice. :lol:
Stidne, telesne ili s brade, ne znam, možda i bolje da ne znam.

Zbunjen sam, ali evo smejem se ovom događaju 15 minuta. Ma ko mi to baje, e?! :lol:
Tebi se bas desavaju nekako ogavne stvari
ne znam :)
smegma.
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Achievement Unlocked
Mentioned smegma in a reply to ZlatnaPtica
- - - - + - - - -
Korisnikov avatar
By Dark Walker
Kvalitetan ljudski sadržaj se ne može kompenzovati beskorisnim samoobmanama.
Korisnikov avatar
By Kiborg
Stomach contents:

sendvič sa pečenicom ---> check
belanca sa tartar sosom ---> check
voćni kefir ---> chech
pivo ---> loading in progress
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Dragi moji,
Slika

:radosnice:

(ko, kako i zašto pravi ove slike, i zašto ih šeruju moje vršnjakinje, za ime boga?!)
Takve slike seruje i moja mama po fejsbuku, danonocno. Ako nije nesto na temu wubawi, onda se tice dobrih jutara, ugodnih popodneva i lakih noci. Skrenuo sam joj pozornost da to ne mogu da podnesem te da ako nema sto ozbiljno navest tu joj i nije mjesto i posljedicno sam ju unfollowao. :ozbiljan:
Svi nesto virtualno osjecajni, a uzivo ne bi zamijetili ni da im netko krepa ispred nogu.
By Kragi
S'tim da je KV jedan od najbolje urbanisticki resenih gradova ovde. I to dosta utice na opsti utisak. (:
By Kragi
Od kad je 185/85 zapravo slim? Mnogo ti laskas sebi.
Npr Djokovic je oko 188/72-3-4 (da ne googlam tacno) i to vec jeste slim, ali 185/85 nije duso.

Zaustavi me, pre jedno sat vremena, sredovecni gospodin u merdzi i pita:

Excuse me, Tankosiceva street?

Ne, prvo ne mogu da znam svaku ulicu u kraju kojih je milion uzduz i popreko, drugo mislim "je l' me zajebavas?" koji ce moj stranac u ponoc u Bresnici?
Ok, nacicemo je na google mapi, posto njegova navigacija tesko da zna ulice po Kg-u.
Zahvaljuje se on 5 puta dok ja vadim tel iz dzepa i usput pitam odakle je (?) na sta me je pogledao zbunjeno i sa dozom opreza.

Aman pitam onako, nije da cu da ti okrenem ledja i otram te u tri lepe ako se ispostavi da nam niste izrucili Haradinaja ili da ste nas '99 bombardovali.

Oh, I'm from Germany.

:smeh:

Nadjoh mu ulicu, ona ispod nadvoznjaka. :volinevoli:
  • 1
  • 954
  • 955
  • 956
  • 957
  • 958
  • 1033
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!