Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

Jao Kragi svi ti klinci se drogiraju. Nemas hebacku facu, vec facu intelektualca.
Mene neki na Grindru non-stop smara s tim da mu licim na Neo-a. Ne odgovaram mu nista, ali sebi ne zabranjujem da mislim: a lijeci se. Nece mene nitko poredit sa tamo nekom astroloskom Djevicom. :ozbiljan:

:D

---

Tranzitni Mars je u blizini Glave Meduze, fitilj je generalno kraci nego ikad. Ne reagirajte ni na cije provokacije - nahebat cete.
Poseban oprez onima kojima je i natalni Mars na istoj poziciji.
Korisnikov avatar
By Blady
Ne dam ti.
Ne dam ni sebi da u bilo kod momentu i pomislim na lose.
Jednostavno ne dam.
danas sam imao veoma lepu teofaniju

kupio sam korijander od bakice koja je očito bila neko lutajuće božanstvo
neke neobične stvari su se desile odmah na licu mesta
mnogo sam joj se dopao i blagoslovila me je čak

a najneobičnija kada sam razvio korijander kod kuće ceo vazduh je snažno zamirisao na najlepši med
nešto u vezi s demetrom sigurno
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2787477#p2787477]alexandermagic napisao:[/url]Jao Kragi svi ti klinci se drogiraju. Nemas hebacku facu, vec facu intelektualca.
Mene neki na Grindru non-stop smara s tim da mu licim na Neo-a. Ne odgovaram mu nista, ali sebi ne zabranjujem da mislim: a lijeci se. Nece mene nitko poredit sa tamo nekom astroloskom Djevicom. :ozbiljan:

:D
Pa kad licis. :smeh:
Kosa, naocari i tako to.
A inace, Keanu je stvarno jedna divna osoba. Nije da ga poznajem ali po onome sto citam reklo bi se tako. A i vazi za dobrog frajera. ;)

Ont:

Istok ima jedan text na blogu o tome kako se preporodio sa MasterCardom Telenor banke i zanimljivo da svaki put kada trazim pay pass uvek me cudno pogledaju uz recenicu "Ne radi uvek tra, la, la". Danas dva puta.

AMA, NE RADI VISA, NE RADI MASTER DRUGIH BANAKA ALI TELENOROVA KARTICA UVEK RADI!!! UVEK!!!

I stvarno, nikada nije zakazala.

I NIJE DO TERMINALA I VASIH APARATA NEGO DO BANKE I KARTICE ALI JOS JEDNOM TELENOR BANK MASTER CARD UVEK RADI I NA PAY PASS-U!!!
Korisnikov avatar
By Kiborg
E gledam onaj zagrljaj Vučića i Nebojše i zaključujem:
Nebojša je pasivuša (mada to nije iznenađenje)
Mora da je svršnuo kad mu glava bi položena na grudi vođine
Korisnikov avatar
By Kiborg
Nadimak mu shytwink, a prikazuje svoju rupicu u krupnom planu na kameri uživo.
Pogrešan nick, totalno
Korisnikov avatar
By emo_haos_
celi dan nešto jedem i nije mi dosta. nikako da utolim želju za specifičnim ukusom. :/
Korisnikov avatar
By emo_haos_
mišljenje sam da kao što deca uče u školi matematiku, isto tako bi trebali i psihologiju. dakle, ne samo upoznavati pojmove, podele, poremećaje, već i rešavati izmišljene ali praktične probleme.
Korisnikov avatar
By Macan86
zašto je ova atranica nebezbedna?
Korisnikov avatar
By emo_haos_
u supermarketu bi trebalo da postoji jedna kasa (ili vise) za sve one hoće-kaki-neće-kaki kupce.
By Kragi
Razmisljam kako je cool kad radis "uniformisani" posao. Ladno moš u trenerci do radnog mesta i onda obuces uniformu i ne razmisljas o vizuelnom utisku a ni o tome da tu nesto menjas. Nebitno je da li si doktor ili pekar, pandur ili radnik u Fiat-u. A kad pomenuh pandure, tu i uniformu oblacis kuci. ^^
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Kuvam kafu, vilenim po stanu, i primetim da iza postera na zidu viri neki papirić.

Iščeprkam ga, odmotam, i ugledam - dlačice. :lol:
Stidne, telesne ili s brade, ne znam, možda i bolje da ne znam.

Zbunjen sam, ali evo smejem se ovom događaju 15 minuta. Ma ko mi to baje, e?! :lol:
  • 1
  • 953
  • 954
  • 955
  • 956
  • 957
  • 1033
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!