Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by spark
ma izvini molim te, svakom normalnom coveku jebe se da li je obezbedjenje dogadjaja povecano ili standardno ili ga nema... interesuje ga fudbal... igraci... golovi... strategija... atmosfera... a njima ocigledno nije stalo do fudbala, nego do haosa, a posto su uvideli da nece moci da divljaju, ostali su kod kuce... i kao bojkotuju... eto, u srbiji, politickim radom poceli su cak da se bave i navijaci... mislim da su na derbi dosli samo iskreni zaljubljenici u klubove, dosli, kisli, pogledali tekmu i otisli kuci... i jebe im se da li je bilo petsto ili hiljadupetsto policajaca i da li je neko mogao da unosi petarde i rakete, ili nije...
Originally posted by sparkIzadji iz sporta ko boga te molim. Idi bar na jednu utakmicu, pogledaj je pa onda komentarisi...
ma strozije mere bezbednosti po meni su samo toboze argument za bojkot. u stvari su jedva docekali da ne idu, jer nam je fudbal smor, pa svaki baja, pored utakmice, hoce da vidi i neku tucu i frku, pa kad dodje kuci, da ima o cemu da prica sledecih nedelju dana i time bar malo upotpuni svoj malogradjanski zivot... kako im se steglo dupe od jakih policijskih snaga, odlucili su da je bolje da sede kuci nego da se smaraju sa policijom, i to jos po kisi, a da nikakvu tucu, frku i izivljavanje nad tudjom imovinom ne vide...
s m o r...
Originally posted by ZvezdasBGa jel' ti se i piski po njimaOriginally posted by sparkIzadji iz sporta ko boga te molim. Idi bar na jednu utakmicu, pogledaj je pa onda komentarisi...
ma strozije mere bezbednosti po meni su samo toboze argument za bojkot. u stvari su jedva docekali da ne idu, jer nam je fudbal smor, pa svaki baja, pored utakmice, hoce da vidi i neku tucu i frku, pa kad dodje kuci, da ima o cemu da prica sledecih nedelju dana i time bar malo upotpuni svoj malogradjanski zivot... kako im se steglo dupe od jakih policijskih snaga, odlucili su da je bolje da sede kuci nego da se smaraju sa policijom, i to jos po kisi, a da nikakvu tucu, frku i izivljavanje nad tudjom imovinom ne vide...
s m o r...
Mislim povracam od takvih koji su stadion videli samo na TV-u.
Originally posted by sparkSvaka ti je zlatna! Svaka ?ast! Od re?i do re?i se slažem i mislim da je taj bojkot "lažno sranje" i ništa više.
ma izvini molim te, svakom normalnom coveku jebe se da li je obezbedjenje dogadjaja povecano ili standardno ili ga nema... interesuje ga fudbal... igraci... golovi... strategija... atmosfera... a njima ocigledno nije stalo do fudbala, nego do haosa, a posto su uvideli da nece moci da divljaju, ostali su kod kuce... i kao bojkotuju... eto, u srbiji, politickim radom poceli su cak da se bave i navijaci... mislim da su na derbi dosli samo iskreni zaljubljenici u klubove, dosli, kisli, pogledali tekmu i otisli kuci... i jebe im se da li je bilo petsto ili hiljadupetsto policajaca i da li je neko mogao da unosi petarde i rakete, ili nije...
Originally posted by gothrosePaaaaaaaa, mogu da navijaju na stadionima, kao i kod ku?e kao i na cesti.
Kakve fotke...bolje da nisam videla.Ko na utakmici neke zonske seoske lige....Tuzno!I nije fer,gde ljudi da navijaju?Po ulicama i gajbama?Politika i sport...![]()
![]()
ps.e,morala sam editujem post-kisobrani!!!Gde to ima osim kod nas?Ima, u Nema?koj, Engleskoj, Francuskoj...te su zemlje smirile strasti svojih navija?a a i povezale su se meðusobno....pa ako napravi neki navija? neko sranje na nekom stadionu i dobije 5 godine zabrane da ulazi na utakmice taj šale majce ne?e u?i nigde pet godina, garantovano! I treba tako!:tehno:![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!