Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Da li cete izaci na glasanje na predsednickim izborima?

Da
25
71%
Ne
10
29%
By Sixto
Te hiljade o kojima sanjas nisu mogle dupe odvuci na biralista, a ono malo jada sto je izasao i glasao zaista ne moze nista da promeni sedeci na trgu. Ne mozes par sati posle izbora koje si popusio izaci i demonstrirati jer si fakin preglasan brutalno. Ajde da je koji procenat u pitanju, ali...
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Trebalo je protestovati ranije i bojkotovati izbore, jer su održani u ekstremno nefer uslovima - neravnopravno, pristrasno i downright neistinito izveštavanje medija, urnisanje i provlačenje kroz tabloidno blato svake ličnosti iole povezane s opozicijom, prekinut rad parlamenta, prljava kampanja do te mere da je SNS štampao i delio lažni promo materijal opozicije, pretnje otkazima i otpuštanje ljudi koji ne pristaju da budu kapilarni glasači, msm stvari koje ne da su za bojkot izbora nego za fuckin' robiju.

No, pristali su svi na kockanje, i šansa je prokockana. Što ne znači da protesti nemaju smisla. Sve je bolje od pasivnosti.

Poslednjih dana, pak, omiljeni su mi ljudi koji opoziciji/opozicionim glasačima traže dlake u jajetu dok žmure na otvoreni kriminal vlasti. Valjda je to neki I'm-so-edgy trip, ne znam. Npr, Sixto kom smeta Tanja Vojtehovski kao voditeljka skupa dok onaj skot Vučićević najogavnije obmanjuje narod, ili npr. Azdejković koji se poziva na neki 'fašizam' libtard tviteraša naspram Vučića lično koji je do juče bio u fazonu "100 Muslimana za 1 Srbina" itd itd itd... Ne kažem da je opozicija besprekorna, naprotiv, ali daj da ne poredimo babe i žabe, ajkule i sitne ribe... :nope:
yep!
uz to, najveća greška opozicije tu mislim naročito na Jankovića je, što je strepeći od režimskih etiketa izdajnici, strani plaćenici, soroševci..(koje je režim svakodnevno davao ionako...), ta što je prezao od internacionalizacije stanja u Srbiji, da bar socijalliberalne levičare Zapada alarmira o stravičnom stanju stvari u Srbiji.
tako da je prošao srpski paradoks da na godišnjicu NATO bombardovanja vučić ima nekadašnjeg-agitatora-bombardovanja-turned-agitator-za-vučića-i-slobinog-dačića-schroedera i nagrađeno pobedom, a Janković srpskog generala koji je branio Srbiju od NATO bombardovanja sve u cilju da se prikaže kao pravi srpski kandidat za predsednika, i izgubio u toj istoj Srbiji..........
By Sixto
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2786730#p2786730]ZlatnaPtica napisao:[/url]Trebalo je protestovati ranije i bojkotovati izbore, jer su održani u ekstremno nefer uslovima - neravnopravno, pristrasno i downright neistinito izveštavanje medija, urnisanje i provlačenje kroz tabloidno blato svake ličnosti iole povezane s opozicijom, prekinut rad parlamenta, prljava kampanja do te mere da je SNS štampao i delio lažni promo materijal opozicije, pretnje otkazima i otpuštanje ljudi koji ne pristaju da budu kapilarni glasači, msm stvari koje ne da su za bojkot izbora nego za fuckin' robiju.

No, pristali su svi na kockanje, i šansa je prokockana. Što ne znači da protesti nemaju smisla. Sve je bolje od pasivnosti.

Poslednjih dana, pak, omiljeni su mi ljudi koji opoziciji/opozicionim glasačima traže dlake u jajetu dok žmure na otvoreni kriminal vlasti. Valjda je to neki I'm-so-edgy trip, ne znam. Npr, Sixto kom smeta Tanja Vojtehovski kao voditeljka skupa dok onaj skot Vučićević najogavnije obmanjuje narod, ili npr. Azdejković koji se poziva na neki 'fašizam' libtard tviteraša naspram Vučića lično koji je do juče bio u fazonu "100 Muslimana za 1 Srbina" itd itd itd... Ne kažem da je opozicija besprekorna, naprotiv, ali daj da ne poredimo babe i žabe, ajkule i sitne ribe... :nope:
Ti sve djuture meces u isti kos. Govorimo o jednom aspektu izbora iza nas, a to je zelja da pobedi jedan kandidat A drugog kandidata B. Kandidat A ima problem sa birackim telom jer je osuto, rasparcano, demotivisano dok kandidat B ima armiju fanova plus manipulise medijima, pritiska ljude, ucenjuje i slicno i time jospojacava svoju poziciju.
Ma koliko kandidat B imao problema sa zakonom i moralnim vrednostima ne moze biti krivac za demotivisanost birackog tela koje po difoltu bi trebalo da pripadne kandidatu A. Kandidat A pokusava da se ostvari kao novi, nepokvareni vodja tog nekog trezvenog sloja populacije, a istovremeno se okruzuje ljudima koji su doveli direktno ili indirektno doprineli demotivisanosti tog istog birackog tela.

To je ista prica koja se vrti, ta ista snobovska, samoprecenjena, snishodljiva prica iz kruga dvojke gde je neko bogom dan da bude biran jer eto je demokrata, a ostali su fukara, plebs, olos i blato... pa kad popusi izbore onda je to blato krivo sto je uprljalo pijadestal na koji su se demokrate samozadovoljno smestile i drze ga se gotovo dogmatski. Problem ovih izbora nije u vlasti vec u opoziciji. Vlast ima ljude koji glasaju i kad cuskije padaju, opozicija ima osobe koje se premisljaju. Vucicevic je dobar onome kome je namenjen i odlicno radi posao, demokrate su sebi odabrali Trenutak Istine. E jel jeste? E onda sedite na tim plocnicima i drkajte picu o trofaznu zicu jer kad protesti u Americi nisu potrajali dovoljno dugo i dovoljnim intenzitetom tek nece ni ovde. Trun u oku nemojmo vaditi, navikli smo na njega, zaboga sto bi o radili.

Ako krene da vas zulja plocnik na Trgu Republike preselite se na Vracarske pasnjake, trava bi trebala biti meksa.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Pa kad krenu sa "vucicu pederu" setim se da su vucic i srbi srodne dusice
btw, to da je vučić bio ekonomski uspješan premijer je laž. vrlo jasno ga demontirao u vezi toga ekonomist vladimir gligorov s bečkog instituta za međunarodne ekonomske analize.

u sred kampanje se ubije radnik na radnom mjestu jer mjesecima nije primio plaću i cijela opozicija ni riječ o tome.
Korisnikov avatar
By antibiotic
cekali su da prvo vide rezultate izbora u nadi da ce biti drugog kruga, pobeda opozicije...

bojkotovanje izbora bi bilo slicno kao sa belim listicima, tj jos gore, neki bi bojkotovali, neki bi izasli

sto se mene tice pravac skupstina i tv bastilja, neka se pusi
@over the rainbow: pa vec sam dosta pisao o tome, ne da mi se ponavljati.

no, dodatni argument onome sto sam pisao je ovo: da je opozicija bojkotirala izbore, izbori bi onda bili mnogo veca tema u stranim medijima (sto bi onda otvorilo veci prostor za info o svim spominjanim zloupotrebama i manipulacijama), sto bi bio minus i za vucica i za njegove EU-podrzavatelje. izbori ne bi izgledali kao demokratski. povrh toga, defoltno imas manji demokratski i izborni legitimitet ako opozicija bojkotira izbore, te bi se bojkotom otvorio i narativ da je vucic nelegitimni predsjednik. vucica opozicija optuzuje za autokraciju; sto bi bilo bolje da se to s medjunarodnim odjekom dokaze nego da on bude jedini kandidat na predsjednickim izborima? (ps. kandidate poput seselja i obrdovica, koji najvjerojatnije ne bi pristali na bojkot, bi se moglo lako diskreditirati kao vuciceve figure.)
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2786734#p2786734]Sixto napisao:[/url]
Kandidat A ima problem sa birackim telom jer je osuto, rasparcano, demotivisano dok kandidat B ima armiju fanova plus manipulise medijima, pritiska ljude, ucenjuje i slicno i time jospojacava svoju poziciju.
Ma koliko kandidat B imao problema sa zakonom i moralnim vrednostima ne moze biti krivac za demotivisanost birackog tela koje po difoltu bi trebalo da pripadne kandidatu A.

....

To je ista prica koja se vrti, ta ista snobovska, samoprecenjena, snishodljiva prica iz kruga dvojke gde je neko bogom dan da bude biran jer eto je demokrata, a ostali su fukara, plebs, olos i blato... pa kad popusi izbore onda je to blato krivo sto je uprljalo pijadestal na koji su se demokrate samozadovoljno smestile i drze ga se gotovo dogmatski. Problem ovih izbora nije u vlasti vec u opoziciji. Vlast ima ljude koji glasaju i kad cuskije padaju, opozicija ima osobe koje se premisljaju.
Ne radi se o default glasačima, nego o nemogućnosti opozicije da se predstavi novim. I za to je Vučić itekako direktno odgovoran. Doći do objektivne (ili bar opozicionarske) reči je nenormalno teško, ne znam koliko si ti uopšte svestan toga?! To je itekako prevazišlo sve mere 'pojačavanja pozicije', radi se o čistoj propagandi, onoj najodvratnijoj. Tebi bre jedan RTS u dnevniku ni ne pomene masovne proteste koji se odvijaju dan za danom u Beogradu dok ti isti protesti konačno ne dođu u Takovsku. Onda tome posvete cca. 20 sekundi uz komentar "više od 1000 ljudi okupilo se..." što je tehnički tačno, jer 20 000 jeste više od 1000. O dnevnoj štampi i ostalim programima da ni ne govorim... Molim te, idi odgledaj jedan dnevnik RTS-a, Pinka, Prve, ma bilo koje TV sa nacionalnom frekvencijom (osim N1, koje ima samo na kablovskoj, a kojoj prete da je smaknu...) i sve će ti biti jasno. Vučić svaki dan kao otvara fabrike i drži konferencije za štampu, Srbija cveta, ekonomija jača, imamo brži ekonomski rast od Nemačke... Msm, smešno, medijska bullshit manipulacija a la Milošević.

Što se drugog dela tiče - ti zaista imaš zabrinjavajuće ograničen doživljaj opozicionog glasačkog tela, a na osnovu kog utemeljuješ svoj stav i argumentaciju. Ae molim te skontaj da ovih cca. 30% glasova za tzv. 'demokratsku' opoziciju na predsedničkim izborima ne staje u krug dvojke, niti su to snishodljivi snobovi koji u Savamali grickaju rukolu, stavljaju filtere na instagram, ceo dan piju kafu ili šta već. Takva karakterizacija ti nije ništa bolja ni ispravnija od one da su SNS glasači krezuba sirotinja. A opozicija se premišlja upravo zato što te sa TV ekrana i naslovnih strana bombarduju "informacijama" da je Saša Janković ubica, Radulović lopov, Jeremić šef narko klana, a svi oni skupa i sa NVO sektorom su Soroševci, strani plaćenici, izdajnici... Opet, medijska manipulacija a la Milošević.
ja zapravo nisam ni sumnjao da ce Vucic da pobedi. Zasto?

Prvo: imao je toliko jaku kampanju, armije botova su preplavile trgove na svakom mitingu. Neki ljudi koje poznajem, a rade u drzavnim institucijama, bili su primorani da dodju na miting (ne pitas se). Ides ili sut karta s posla. Armije botova su prelepile svako drvo, saobracajni znak, most, stub, zid, ogradu Gazdinim posterima. Svuda gde pogledas je samo Vucic. Nekome ko gleda to sve sa strane (bilo ko ko ne prati nista na internetu), dakle siromasni gradjani ili stariji svet koji samo gleda tv i vidi to na ulicama, stekne se utisak da je Vucic jedini kandidat za predsednika. Sve medije kontrolise Vucic, svuda je samo on.

Drugo: sta je radila opozicija? Uzdala se u internet senzaciju zvanu Preletacevic Beli. Uzdala se u tviter kampanju Sase Jankovica. Budimo realni, broj ljudi koji koristi internet je upravo isti taj broj ljudi od par hiljada koji je juce bio na ulicama. Ostali koji ga koriste su iz SNS, uzeli su 1000 dinara, sendvic ili spasavali svoj posao. Ostali su sve siromasi, cak i neki penzioneri kojima je jedino servirano ono sto TV prikaze, a to je GAZDA.

Zasto mislim da je prostest apsurdan? Apsurdan je iz vec pomenutog razloga, a to je da je organizovan prekasno. Svi smo mi znali za malverzacije, spremne kutije za zamenu glasova sa Kosova, medijski mrak, potplacivanje ljudi.. Tokom izbora su ljudi primecivali SNS-ovce koji dovlace rome da glasaju za 6..i sta su radili? Nista. Tvitali o tome. Nema jake vajde ni od prijavljivanja policiji kad je sam Stefanovic Vuciceva kucka. Dakle, niko nije isao tada na ulice, nije isao da kida postere, nije isao na Vuciceve mitinge da malo razbije tu sliku jedinstvene Srbije koja klice 'Aco, Aco'. Sad se setili da sede na trgu kada je sve vec gotovo, kada je odneo ubedljivu pobedu. Kasno je
Korisnikov avatar
By Blady
^ Pa sta ako su sedeli na trgu, evo i ja sam sedela na trgu ali sam bila i na glasanju bez obzira sto sam znala da ce Vucic pobediti. Opet dosta ljudi nije izaslo na glasanje, opet je bilo dosta nevazecih ali to ne znaci da treba da sedim kod kuce koliko mi je dobro. Je l trebalo bagerom mozda da se ulece kao sto je bilo za Milosevica?

Evo ja sam pre i za taj bager ako ce ga konacno skloniti, ali nece.
I da je protest organizovan ranije isto bi bilo.
Sve nepravilnosti su prijavljene i sta? Opet je Vucic pobedio jer mu ne moze niko nista.

Najlakse je sesti israti se i kao evo imam sta da kazem.
sedenje na trgu je prejadni cin pokazivanja nezadovoljstva. Svima je samo nedostajala činijica za siću da slika bude kompletna. Sedeci na trgu se ceka sta? Da Vucic abdicira? Boli ga kurac.

Kada budemo palili bager i bacali molotovljeve koktele u zgradu vlade, onda protest ima smisla.
Korisnikov avatar
By Blady
Ma ajde ne jedi govna,
Svakako u Nsu i ne moze mnogo toga da se uradi. Ti si vidim bas pokazao nezadovoljstvo, posto ti je jako dobro.
Hajde, dovedi bager, evo ja cu biti prva koja ce ti se pridruziti, ali nemoj mi sedeti kod kuce i srati.
Svi samo prde i seru, a nista pa ni taj mrtvi protest da organizuju.
Korisnikov avatar
By haemoglobin
[url=https://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2786764#p2786764]Blady napisao:[/url]Ma ajde ne jedi govna,
Svakako u Nsu i ne moze mnogo toga da se uradi. Ti si vidim bas pokazao nezadovoljstvo, posto ti je jako dobro.
Hajde, dovedi bager, evo ja cu biti prva koja ce ti se pridruziti, ali nemoj mi sedeti kod kuce i srati.
Svi samo prde i seru, a nista pa ni taj mrtvi protest da organizuju.
kasno je sada protestovati. Protesti bilo kog tipa imali bi smisla kada bi se radio bojkot izbora, bojkot kandidature Vucica. Ali ne, svi se uzdali u 'zdrav razum' i inteligenciju glasaca, uzdali se u internet senzacije poput Belog i internet kampanju Jankovica. Sto neko rece na tviteru, inteligencija u ovoj zemlji nikad nece preci cenzus.
Razumem nezadovoljstvo rezultatima izbora, ali ici na protest sada samo emocija radi, nema smisla. Videces kad Aca samo objavi kako dize uslov na 60 bodova. Ima da bude muk. Jednako tako je masi dovoljno 1000 dinara i sendvic.

Kad budemo palili bagere, sedis mi u krilu :*
Korisnikov avatar
By Blady
Pa dovoljno im je, sto je najgore njima je to dovoljno.
Zato smo tu gde smo,
dobro ja mozda i ne budem, ali svejedno.

Kada se to desi, ja cu vec biti matora i raspala negde na Goi ili Ibizi, mozda kao poslednji ride u zivotu :lol:
"Sretnem Bojana ispred Centra za socijalni rad. Ide po jednokratnu pomoć, kaže. Deset hiljada, nije loše, skoro pa 100 eura, doda. Bojan ima preko šezdeset godina, ostao je bez posla, nije ostvario pravo na penziju. Ima krov nad glavom. Ne prokišnjava, ne žalim se, kaže uz osmeh. U proleće ide po grobljima, bere zumbule i lale pa to prodaje, i beži od komunalaca. Pre nekoliko godina su ga uhvatili. Izveden je pred sud, prekršaj, pedeset hiljada. Nemam, vodite me u zatvor, rekao je. Ne znam da li je odrobijao zumbule na bulevaru.
Bojan se ne kupa redovno, ne oblači se lepo, i zubi su počeli da mu stradavaju. Davno je studirao i ne zna engleski. Na kompjuteru zna osnovno, word i internet, snalazi se. Po zanimanju je nastavnik geografije, ali u struci ne radi već preko dvadeset godina. Nisam hteo da se učlanim u SPS, kaže, pa sam fasovao nogu u dupe iz jedne srednje škole. Radio sam fizičke poslove kasnije, razne, ko ih jebe. Onda su došli oni drugi, demokrate. Javljao sam se po konkursima, ali ništa. Razmišljao sam da li da se učlanim, možda je trebalo, ali nisam. Jebeš ga, glup sam. Tu je bila čistka. Ko je preleteo, spasio se. Demokrate postavile svoje gde god se moglo, ne mož da dišeš od njih. Kaže mi jedan, profesor srpskog, da se vidi da sam propao i da sam nekako kockastoglav, a ovo je vreme pristojnih. Oteram ga u tri lepe pristojne pizde materine.
U međuvremenu sam pomagao jednom čoveku, nastavlja, oko zidanja kuće. Taj me je i plaćao, a bogami i hranio. Ali, kuću sagradismo i aj vozdra. I šta ću, krenem to sa cvećem. Kupuju ljudi, nije loše. Samo, komunalci ubiše. Nikad ne uzimam iz buketa, nikad. Samo uberem to što raste okolo. Bude i turskih karanfila.
Sjahale demokrate, zajahali naprednjaci. Opet preleteo ko je stigao. Neki pokupovali diplome, neki sredili. Javim se na jedan konkurs, osnovna škola, na selu, tu blizu. Opet isto. Ne učlanim se ni u naprednjake. Budala.
Ne glasam već godinama. Neću da biram manje zlo. I nije me strah. Onda čujem ovih dana, iz usta raznih koji su protiv vlasti: neobrazovani su za sve krivi, kockastoglavi, bezubi, one koji nisu glasali treba oterati u pičku materinu jer su baš oni krivi za sve, onima preko šezdeset godina treba oduzeti pravo glasa... I prepadnem se živ, pa ja se uklapam u sve to! Jebem ti život! Okriviše me za sve, sve bi mi oduzeli. A kažu, to je neka pristojna opozicija. Pa i ja sam protiv vlasti, i ove i demokrata i spsovaca. Što sam ja nepristojan? A gledam neke, najviše je ocvalih demokrata, uguzili se gde su stigli kad su mogli, krali i šakom i kapom, ugurali svoje na radna mesta. Sve pristojan svet. I sad su oni ta pristojna opozicija, opet. Opet duvaju u pištaljke. Kao da smo svi ludi, kao da se ne sećamo, kao da ne znamo.
Nisam glasao, niti ću. Snalazim se nekako, guram, plivam. Glava je još uvek iznad površine. Stiglo je novo proleće, procvetali zumbuli i lale, bilo je i narcisa. Nisam odustao. Strah me države, vlasti, a sve više me strah i te pristojne opozicije. Nekako su mi slični, gotovo isti, i vlast i ta fina opozicija. Isti jezik, iste metode. Samo ovi drugi malo bogatiji i ušminkani. To nije moja borba. Zamišljam kako bi bilo da se pojavim na nekom njihovom protestu s transparentom: Ja ne glasam. Koliko njih bi me pljunulo, gurnulo, šta bi mi sve rekli. Ipak neću to da radim. Bolje da kupe cveće od mene. Jer to je sve fin svet, pristojan. Bar neke koristi od njih, doda Bojan i nastavi kud je naumio, hitajući u sunčan dan."

B.K.
By Sixto
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2786757#p2786757]ZlatnaPtica napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2786734#p2786734]Sixto napisao:[/url]
Kandidat A ima problem sa birackim telom jer je osuto, rasparcano, demotivisano dok kandidat B ima armiju fanova plus manipulise medijima, pritiska ljude, ucenjuje i slicno i time jospojacava svoju poziciju.
Ma koliko kandidat B imao problema sa zakonom i moralnim vrednostima ne moze biti krivac za demotivisanost birackog tela koje po difoltu bi trebalo da pripadne kandidatu A.

....

To je ista prica koja se vrti, ta ista snobovska, samoprecenjena, snishodljiva prica iz kruga dvojke gde je neko bogom dan da bude biran jer eto je demokrata, a ostali su fukara, plebs, olos i blato... pa kad popusi izbore onda je to blato krivo sto je uprljalo pijadestal na koji su se demokrate samozadovoljno smestile i drze ga se gotovo dogmatski. Problem ovih izbora nije u vlasti vec u opoziciji. Vlast ima ljude koji glasaju i kad cuskije padaju, opozicija ima osobe koje se premisljaju.
Ne radi se o default glasačima, nego o nemogućnosti opozicije da se predstavi novim. I za to je Vučić itekako direktno odgovoran. Doći do objektivne (ili bar opozicionarske) reči je nenormalno teško, ne znam koliko si ti uopšte svestan toga?! To je itekako prevazišlo sve mere 'pojačavanja pozicije', radi se o čistoj propagandi, onoj najodvratnijoj. Tebi bre jedan RTS u dnevniku ni ne pomene masovne proteste koji se odvijaju dan za danom u Beogradu dok ti isti protesti konačno ne dođu u Takovsku. Onda tome posvete cca. 20 sekundi uz komentar "više od 1000 ljudi okupilo se..." što je tehnički tačno, jer 20 000 jeste više od 1000. O dnevnoj štampi i ostalim programima da ni ne govorim... Molim te, idi odgledaj jedan dnevnik RTS-a, Pinka, Prve, ma bilo koje TV sa nacionalnom frekvencijom (osim N1, koje ima samo na kablovskoj, a kojoj prete da je smaknu...) i sve će ti biti jasno. Vučić svaki dan kao otvara fabrike i drži konferencije za štampu, Srbija cveta, ekonomija jača, imamo brži ekonomski rast od Nemačke... Msm, smešno, medijska bullshit manipulacija a la Milošević.

Što se drugog dela tiče - ti zaista imaš zabrinjavajuće ograničen doživljaj opozicionog glasačkog tela, a na osnovu kog utemeljuješ svoj stav i argumentaciju. Ae molim te skontaj da ovih cca. 30% glasova za tzv. 'demokratsku' opoziciju na predsedničkim izborima ne staje u krug dvojke, niti su to snishodljivi snobovi koji u Savamali grickaju rukolu, stavljaju filtere na instagram, ceo dan piju kafu ili šta već. Takva karakterizacija ti nije ništa bolja ni ispravnija od one da su SNS glasači krezuba sirotinja. A opozicija se premišlja upravo zato što te sa TV ekrana i naslovnih strana bombarduju "informacijama" da je Saša Janković ubica, Radulović lopov, Jeremić šef narko klana, a svi oni skupa i sa NVO sektorom su Soroševci, strani plaćenici, izdajnici... Opet, medijska manipulacija a la Milošević.
Problem opozicije nije naci nacin kako da se dodvori novim glasacima vec kako da motivise stare. Njeni glasaci sede kuci. To je sustina procesa koji ne razumes ti, ali sto je najcrnje ni te vodje opozicije i pokusavaju da na isti nacin urade stvari vec godinama ne shvatajuci da ne ide i da nesto mora da se menja.

Drugi deo posta ti je urnebesno smesan. Biraci opozicije imaju internet, biraci vlasti hodaju pokretnim stepenicama unatraske. Prestanite vise patetisati i pozivati se na Milosevica. On je rahmetli vec ihahaj. Dnevnik sluzi za birace vlasti, ne opozicije... cak je to i Vucicu jasno. Aman ljudi on ne obraca paznju na opozicionog biraca, on se obraca babi koja ljubi sliku i kaze da ga voli vise nego sina. On je fokusiran na svoj posao i svoje stado.

Dobro doduse indirektno je lepo bacio patku pa su se svi ti koji misle da su iznad cele price, izbora, Srbije, manipulacije, lazi upecali na Preletacevica. Disperzija paznje birackog tela, svoje lepo potkovao padanjima u nesvest i de ces bolje.

Rezime celog problema je sto opozicija ima vise lajkova nego dupeta po plocnicima na tim protestima. Svi znaju za problem, svi ga identifikuju, ali malo je onih koji imaju volju da se angazuju. Bilo da glasaju ili nesto cak vise tipa protesta ili kompleksnijeg drustvenog angazmana. Nije valjda da mislis da ce sad na proteste da izadje veci broj ljudi od onog koliko je opozicija dobila na izborima. Pa za protest treba setati, mrznuti guzicu, trositi vreme... biraliste je 15min sa licnom kartom pa ni to im se nije dalo.

Problem opozicije nije Vucic, vec ona sama sebi.
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2786775#p2786775]Srklet napisao:[/url]miroljubivi protest u srbiji je manje-vise besmislen. dajte razbijte nesto. :indijanac:
slazem se. ali ne butike itd, vec skupstinu i rts.

bojkotovanje izbora bi imalo smisla samo od strane opozicije, ne gradjana, kad su ovi vec izasli na izbore.

posto to nisu uradili - jbg, kasno, vucic predsednik, ali sam licno vazda za ulicu.

..i '96. je pocelo posle izbora.... jedino sto srbija nikoga ne zanima sada, a vucic je kul i za zapad i za istok .)

ali ko zna...
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2786770#p2786770]Sixto napisao:[/url]
Problem opozicije nije naci nacin kako da se dodvori novim glasacima vec kako da motivise stare. Njeni glasaci sede kuci. To je sustina procesa koji ne razumes ti, ali sto je najcrnje ni te vodje opozicije i pokusavaju da na isti nacin urade stvari vec godinama ne shvatajuci da ne ide i da nesto mora da se menja.

Drugi deo posta ti je urnebesno smesan. Biraci opozicije imaju internet, biraci vlasti hodaju pokretnim stepenicama unatraske. Prestanite vise patetisati i pozivati se na Milosevica. On je rahmetli vec ihahaj. Dnevnik sluzi za birace vlasti, ne opozicije... cak je to i Vucicu jasno. Aman ljudi on ne obraca paznju na opozicionog biraca, on se obraca babi koja ljubi sliku i kaze da ga voli vise nego sina. On je fokusiran na svoj posao i svoje stado.

Dobro doduse indirektno je lepo bacio patku pa su se svi ti koji misle da su iznad cele price, izbora, Srbije, manipulacije, lazi upecali na Preletacevica. Disperzija paznje birackog tela, svoje lepo potkovao padanjima u nesvest i de ces bolje.

Rezime celog problema je sto opozicija ima vise lajkova nego dupeta po plocnicima na tim protestima. Svi znaju za problem, svi ga identifikuju, ali malo je onih koji imaju volju da se angazuju. Bilo da glasaju ili nesto cak vise tipa protesta ili kompleksnijeg drustvenog angazmana. Nije valjda da mislis da ce sad na proteste da izadje veci broj ljudi od onog koliko je opozicija dobila na izborima. Pa za protest treba setati, mrznuti guzicu, trositi vreme... biraliste je 15min sa licnom kartom pa ni to im se nije dalo.

Problem opozicije nije Vucic, vec ona sama sebi.
Ako ti stvarno pored svih navedenih malverzacija, medijskih manipulacija, obmana, nepravde, zloupotrebe sile, izborne krađe, kriminalnih radnji itd. koju čini vlast i dalje misliš da je ponašanje opozicije glavni (čak, jedini) problem, ja stvarno nemam šta da dodam. Ispada da jedan Sixto u Australiji bolje razume "suštinu procesa" i političku situaciju od celokupne opozicije u Srbiji, i glasača i samih kandidata. Agree to disagree.
[url=https://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2786745#p2786745]Sixto napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2786738#p2786738]Vel boy napisao:[/url]...trump je pred impeachmentom. :google:
...
Da li si obavesten da ti na koncu procesa treba dvotrecinska vecina u senatu? Da li si informisan ko ima trenutno vecinu u SAD?
itekako, ali u Americi se currently radi na ili bipartisan naporima da se psihopata smakne s vlasti, ili još bolje, na nezavisnoj istragi istog kako je, za Ameriku, nelegalnim načinima postao predsednik.

@Ptica, sixto je lost case. on je snsovac koji se samo izmotava kroz tirade manipulacije rečima i pojmovima.....
ma kakvi bipartisan napori? :sveca:

ps
ako je opozicija krahirala na izborima, a jeste, onda je logicno da je i ponasanje opozicije problem. da nije problem, pobijedila bi. ^^
odnosno, to sto je trump manijak ne znaci da hillary nije sjebala svoju kampanju i tako dozvolila manijaku pobjedu.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2786777#p2786777]svejedno napisao:[/url]

..i '96. je pocelo posle izbora.... jedino sto srbija nikoga ne zanima sada, a vucic je kul i za zapad i za istok .)

ali ko zna...
ako zelis doista nanijeti politicku stetu vucicu i doista izazvati rezim, moras radit ulicne nerede a ne mirne demonstracije.

meni je najsmjesnija ova prica u stilu 'vucic je ovakav i onakav, idemo mirno protestirati protiv njega'. pa da, on je doista ovakav i onakav, ali bas zato mirni protest NEMA smisla. sve dok nisi natjerao policiju na masovno pendrecenje, dok nisu stotine ljude uhapsene, nisi nista postigao.
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 13
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!