Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

užasno je teško kada si egiptolog a izuzev jezika i književnosti mrziš sve ostalo u disciplini ie materijalnu kulturu arheologiju proklete egiptomane i naravno šlag na torti kolege
jer budimo realni niko ne ide u disciplinu da bi se bavio lingvističkim i naučnim problemima već da bi kopali to grozno kamenje i slomljene zdele
Korisnikov avatar
By Andre87
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2785816#p2785816]Speculum Columbae napisao:[/url]užasno je teško kada si egiptolog a izuzev jezika i književnosti mrziš sve ostalo u disciplini ie materijalnu kulturu arheologiju proklete egiptomane i naravno šlag na torti kolege
jer budimo realni niko ne ide u disciplinu da bi se bavio lingvističkim i naučnim problemima već da bi kopali to grozno kamenje i slomljene zdele
Eh tako sam ja u gimnaziji iz totalno pogresnih razloga presao sa biologije na arheologiju u Petnici..Ocekivao sam fizickohemijske metode datiranja,genealoske DNK testove i ispitivanje migracija naroda..svasta nesto..na kraju sam od 4-12 kopao i po podne identifikovao delove keramickih posuda..Kolege su bile super,zaista...samo sto sam pogresio seminar..imao sam totalno drugacija ocekivanja XD
Korisnikov avatar
By mOwbid
prijatno. iako sam se jako iznervirala danas
Korisnikov avatar
By Blady
malo prehladjeno, ali prezivecu.
By bambi91
crkav, u grudima me gusi, hocu da eksplodiram, emocije ili sta je vec. bi sam i upoznao sam dosta starijeg momka sa kalenica, bili smo par puta, raskinuo sam vezu skoro i on je okupirao moju paznju, nismo se videli od nove godine a ja svaki dan mislim o njemu. zadnjih 15 dana poslao sam dva sms, nije se javio. a vi kako 'te? sta da radim? a ovako lep dan danas, mogli smo zajedno u setnju ili sta god. samo da se javi pa i da kaze e necu vise. uhhhh
By bambi91
znam ja to ali nisam ovo nikad ranije osetio i stalo mi je do njega kao čoveka, gotivim ga, pozitivan je i lud ali ne zelim kao pacenik da smaram. o bogo moj kome da kazem sta me muci. izvinjavam se svima koje smaram svojim monologom
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Niko, dakucnemudrvo, to je samo jedno pravilo koje poštujem. :D
By Sixto
Znaci skolovana bicarka... :lol:
Korisnikov avatar
By Macan86
proleće na moje rame sleće,nos mi se crvceni,nos mi se crrrveniii i oči me svrbeee eeee eee e ide polen ide polen,a slinci mi cuuure,ide polen ide polen eeee slinci cuuure i oči me svrbeee eee eee ee e :peva:
Korisnikov avatar
By Macan86
boli me glava od sinusa,ali nije strašno,bar se malo naoblačilo pa mi se smirila alergija
Korisnikov avatar
By Kiborg
Malo smoreno, imam posla preko glave, koji me mrzi da odradim, pa se sad eto zajebavam po forumu umesto da zalegnem i rešim sve to
Korisnikov avatar
By Over the rainbow
Pa fino.

Ceo dan mi je propao jer sam se lecila od jucerasnje sangrije/asocijacija sa cimerkama.
:smirk:
  • 1
  • 375
  • 376
  • 377
  • 378
  • 379
  • 393
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!