Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Macan86
jebeš sklekove,čučnjeve i ostale gluposti,sav sam sjeban,umoran i imam upalu mišića a salo ne mrda,jedva sam 500g skinuo...idemo na manje zdrvu,ali isprobanu dijetu iz srednje
-doručak: dve kafe i jogurt
-užina: kafa
-ručak: kafa i voće
-užina2: kafa
-veča: strpi se do doručka
Korisnikov avatar
By Macan86
pa kao srednoškolac sam živeo uglavnom na kafi i za neko čudo mi nije bilo ništa...do duše nije isto kad tako nešto radiš sa 16 i sa 30god.
i da znam,vežbanjem se ne mršavi,nego ide kombinacija,dijeta+fizička aktivnost da se sagori i bla bla,znam kako ide...samo što ide previše sporo a ja imam 15kg da skinem zbog hormona
Korisnikov avatar
By marrinija
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2786080#p2786080]Macan86 napisao:[/url]jebeš sklekove,čučnjeve i ostale gluposti,sav sam sjeban,umoran i imam upalu mišića a salo ne mrda,jedva sam 500g skinuo...idemo na manje zdrvu,ali isprobanu dijetu iz srednje
-doručak: dve kafe i jogurt
-užina: kafa
-ručak: kafa i voće
-užina2: kafa
-veča: strpi se do doručka
ovo nije dijeta, već preterano iscrpljivanje organizma i izgladnjivanje. žašto bi radio to sebi?

batali to. čak i slučaju da ti uspe, postoji mogućnost koja je nažalost jako učestana da se ubrzo nakon toga vratiš na prethodnu kilažu koja ti, jelte, nije odgovarala jer ćes toliko iscrpeti soptven organizam da će on zahtevati hranu i naglo ćeš i povratiti te izgubljene kilograme. kafom ćeš ga dokrajčiti btw. što naravno nije nimalo zdravo, zato treba ići polako i postepeno, ako već želiš da zadržiš tu buduću željenu figuru.

od sklekova, čučnjeva i ostalih vežbi salo ne nestaje, ti možda zatežeš tako mišiće, ali moraš da ukloniš to masno tkivo da bi oni došli do izražaja zar ne?
u suštini za početak, ne moraš da radiš to, već jednostavno balansiraj ishranu. ali to ne znači da negiraš sebi hranu do te mere kada misliš da ćes se onesvestiti zbog nedostatka istog. čokolade, sladolede il šta već zameni sa voćem, izbaci peciva, ako si u mogućnosti napravi sebi voćni šejk itd.

važno je da unosiš sve umereno. i ne izbacuj hleb, bolje ga istostiraj ili prepeci. riba je super takođe, salatu sa piletinom možeš za večeru na primer. imaš gomilu zdravih kombinacija koje ti neće izazvati vrtoglavicu i slično, dokle god je ishrana umerena. kao što ti je rekao alexander, bitno je da budeš zdrav.
Korisnikov avatar
By Macan86
fora je da sam malo kao očajan jer dok ne skinem tih 15kg kojih imam višak doktorka neće da me pošalje kod endokrinologa
Korisnikov avatar
By Hys.
^ sve su ti pametno rekli, jojo dijeta nije resenje.

Izbaci testo, slatkise, povrce sa velikom dozom ugljenih hidrata kao krompir i pasulj. I pirinac i sve vrste brasna takodje.

Meso, salate, voce koje nema puno secera, sir, jogurt. Neces biti gladan a smrsaces. Ja sam onomad na atkinsu smrsala preko 30 kila kad sam imala sjebane hormone /imam opet/ kad nijedna druga dijeta nije fercerala.

Sto manje secera jednostavno, u bilo cemu.

Nema potrebe gladovati, a smrsaces zagarantovano.
Korisnikov avatar
By Blady
Ono sto vi mislite da ja mislim i da jesam,
vrlo brzo cete skontati da ne samo da to ne mislim vec da to i nisam...
pripremam vam :rafal:
a toga mora biti jer se frust vraca odakle i dolazi.
I jer je ovog puta princip u pitanju, nista vise.
Razgovor ukljucuje dve osobe, a ne drzanje monologa.
Polozaj ruku i tela, tumaci onako kako ti hoces, ali ja sam to ucila, ucila
majku ti jebem.
  • 1
  • 950
  • 951
  • 952
  • 953
  • 954
  • 1033
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!