- 18 Mar 2017, 09:04
E, narode, stvarno mi treba malo razumevanja i podrske, a i iskrenih saveta.
Stvarno nisam ocekivao da ce ovoliko da me boli glava.
Naime. Pre 3 dana sam se outovao kevi, posle 35 godina zivota sto i nije za neku pohvalu.
Naravno da nije prihvatila to kako treba, nije da me mrzi, ali jednostavno me ubija sa pokusajem da mi "pomogne".
Njena ideja je: Da tek sad pod hitno nadjem zenu i da napravim dete, a onda da bezim vikendom da se trpam s kim hocu, a ona ce da me pokriva i laze za mene...
Mislim stvarno....
Da posle 35 godina eto ja opet nadjem kompromis da njoj bude dobro.
Otkud znam da ne mogu sa zenama... nisam ni probao... itd
Znaci ovamo me kao podrzava i voli, a sve homofobne i konzervativne ideje su izasle iz njenih usta.
Cisto da se zna, ni malo se ne kajem sto sam joj rekao.
A da... hit ideja je da nikome ne kazem, od mojih prijatelja koji znaju, da sam joj rekao...
Stvarno vec pizdim od ove situacije.
Danas, treba da idem na posao, a ona misli da je lazem i da idem da se nadjem sa nekim... Vazi u 7 ujutro... subota... Kako da ne...
Stvarno nisam ocekivao da ce ovoliko da me boli glava.
Naime. Pre 3 dana sam se outovao kevi, posle 35 godina zivota sto i nije za neku pohvalu.
Naravno da nije prihvatila to kako treba, nije da me mrzi, ali jednostavno me ubija sa pokusajem da mi "pomogne".
Njena ideja je: Da tek sad pod hitno nadjem zenu i da napravim dete, a onda da bezim vikendom da se trpam s kim hocu, a ona ce da me pokriva i laze za mene...
Mislim stvarno....
Da posle 35 godina eto ja opet nadjem kompromis da njoj bude dobro.
Otkud znam da ne mogu sa zenama... nisam ni probao... itd
Znaci ovamo me kao podrzava i voli, a sve homofobne i konzervativne ideje su izasle iz njenih usta.
Cisto da se zna, ni malo se ne kajem sto sam joj rekao.
A da... hit ideja je da nikome ne kazem, od mojih prijatelja koji znaju, da sam joj rekao...
Stvarno vec pizdim od ove situacije.
Danas, treba da idem na posao, a ona misli da je lazem i da idem da se nadjem sa nekim... Vazi u 7 ujutro... subota... Kako da ne...