- 01 Mar 2017, 05:51
Nasla sam se na ovom sajtu jer nemam sa kime da razgovaram. Dolazim iz neke drugacije sredine i sve sto mi se desilo bas i ne mogu da ukapiram, pa se unapred izvinjavam ukoliko u daljem tekstu nekog nemamerno uvredim. U vezi sam sa momkom tri godine. Nedavno sam saznala da ga je pre pet godina oralno zadovoljio tranvestit. On(a) mu i dalje povremeno posalje poruku, u kojoj je on odbije. Medjutim, prosli vikend ga (ju) je moj momak pijan zvao. On(a) se nije javila ali pretpostavljam da bi doslo do neke vrste seksa da jeste. Jako sam zbunjena, on odbija da razgovara na ovu temu, tvrdi da je to bila greska, da ga tranvestiti ne privlace i da nije gej, ali ja zaista sa ovom situacijom ne umem da povezem momka koga poznajem. Zamolila bih vas za pomoc, savet, sta se u njegovoj glavi desava? Da li njega podsvesno privlace tranvestiti a boji se to da prizna zbog osude okoline? Imam milion pitanja a trenutno mi nista ne pada na pamet. Bukvalno sam sludjena. Hvala na bilo kakvom odgovoru ili savetu.