Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Insorcer
Neistina je da previše napaljenosti snižava kriterijume.

:smug:
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2784544#p2784544]Anhedonie napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2784542#p2784542]marrinija napisao:[/url]neko dete na overwatch četu: video games aren't for girls ;)

Slika
a kad ono https://www.theguardian.com/commentisfr ... oesnt-know" target="_blank
"žene ne žele da budu game dizajneri" i ostali mitovi
Korisnikov avatar
By Anhedonie
pa, ono, isti set armora na muskarcu izgleda kao armor na zeni kao bikini. i tako svaki. to nije izolovan slucaj vec skoro pa pravilo. ne zeli svaka zena koja bi da igra igre da se oseti kao seksualni objekat. i to samo zato sto je jebeno marketinsko istrazivanje pokazalo da vise muskaraca igra takve igre (a zapravo se ne zna jel to self fulfilling prophecy il ne) pa idu logikom sex sells. taj izbor u game designu nije nikako slucajan.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
ps. citam ovo sto sam napisao i ovo "ne zeli svaka" se ne odnosi na tebe lol
Korisnikov avatar
By Over the rainbow
[url=https://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2784620#p2784620]Anhedonie napisao:[/url]pa, ono, isti set armora na muskarcu izgleda kao armor na zeni kao bikini. i tako svaki. to nije izolovan slucaj vec skoro pa pravilo. ne zeli svaka zena koja bi da igra igre da se oseti kao seksualni objekat. i to samo zato sto je jebeno marketinsko istrazivanje pokazalo da vise muskaraca igra takve igre (a zapravo se ne zna jel to self fulfilling prophecy il ne) pa idu logikom sex sells. taj izbor u game designu nije nikako slucajan.
Slika koju si postavio je jos i dobra. Ja redovno nailazim gde zene imaju ooooogromne grudi+na sebi imaju manje armora/bilo kakve odece nego sto bi neko nosio na 40+ stepeni.

Ont:
Mozda nemam srece za 99% stvari, ali imam mentora A klase.
Ja cu toj zeni spomenik da podignem. :ozbiljan:
Korisnikov avatar
By svemirskimajmun
Kod ljudi reč ljubomora je etimološki blisko povezana sa ljubavlju, ali psihološki gledano ta veza nije tako čvrsta. Ljubomora je vrsta straha ili, bolje rečeno, složena afektivna reakcija na zamišljenu ili realnu pretnju da će voljeni objekat biti izgubljen, u potpunosti ili u nekom stepenu. Psiholozi kažu da su najviše ljubomorni oni “koji ne mogu voleti, ali koji moraju da imaju osećanje da su voljeni”.

Ljubav je ekskluzivno i starije osećanje, a ljubomora je strah od gubitka te ekskluzivnosti, strah da bi neko drugi mogao da bude više voljen. Ljubav spoznajemo od rođenja, kroz ceo period odrastanja. Dete prvo mora da shvati da ga roditelji vole, da bi potom moglo da oseti strah da mu neko može oduzeti tu ljubav. Ljubomora se sreće u svim grupama i zajednicama upravo zbog stalne potrebe za osvajanjem pažnje i podrške autoriteta. Kad nismo sigurni u ostvareni odnos, prag za ljubomoru je veoma snižen, i obrnuto. Osoba koja oseća ljubomoru se plaši, a kao reakcija na taj strah u ponašanju se ispoljavaju ljutnja, bes, tuga, mržnja.

Lečenje ljubomore je lečenje izvora lične nesigurnosti i osećanja manje vrednosti.

Kopirano iz Hello!
Korisnikov avatar
By Anhedonie
nisam znao da hello ponekad ima pametne stvari
Korisnikov avatar
By Anhedonie
msm, cuj pametne, obvious, but still, od hello sam ocekivao nesto poput bravo za odrasle

"MUZ ME NE VOLI JEL TO ZATO STO SPREMAM LOSU SARMU???"
Korisnikov avatar
By svemirskimajmun
Najvise postavljeno zbog toga sto sam ja bio ljubomoran kad sam bio mali i kad mi majka rekla da je trudna. Prvo sam mislio da me laze, pa tek posle SVASTA sta ce im jos jedno dete, kad imaju mene.
:ozbiljan:
Kad mi se rodila sestra bio sam bas srecan. Nije mi u potpunosti bilo jasno zasto.
Pravio sam se neko vreme da je ne podnosiN, za svaki slucaj, ali sam bio provaljen.
:ozbiljan:

Normalno situacija danas je mnogo drugacija. Umem da budem ljubomoran, nije da nije, samo retko i nije preterano. Generalno jesam nesiguran, ali definitivno sebe ne smatram ljubomornim tipom.
Korisnikov avatar
By svemirskimajmun
Kod momaka mi je simpaticno kad su pomalo ljubomorni. Tipa ako mi vidi odstampanu Jamievu sliku: UPS slucajno sam pocepao ovo . Svi smo razliciti i to je u redu, ali ni u cemu ne treba preterivati.

Inace, setih se jos necega. U srednjoj skoli na psihologiji smo tako glasali da li bi nam smetao uspeh partnera, i samo jedna drugarica i ja rekli ne.

xD

Znaci dva ucenika lazu :ozbiljan:
Korisnikov avatar
By 李香兰
*kuc na vrata*

- Dobar dan?
- Dobar dan. Mi smo iz sns-a, da li ćete podržati našeg kandidata aleksandra vučića?

=)))))))))
  • 1
  • 948
  • 949
  • 950
  • 951
  • 952
  • 1033
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!