Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

Razmisljam nesto o junacima Akire,posto je u dizajnu junaka za animirane filmove a i za stripove pravilo da junaci koji su pametniji,profesori ili naucnici oni imaju vece celo tj visoko celo,ili veci deo lobanje cime bi to bio prikaz da su pametniji,dok pak drugi koji imaju manje celo su kao snazniji all the muscle tip.U Akiri Tetsuo ima vece celo a Kaneda ima manje,no Kaneda je vodja bande a trebalo bi da je Tetsuo...
Korisnikov avatar
By Dark Walker
Kako bi drugi ljudi reagovali kad bih ja počeo da se ponašam prema njima onako kako se ponašam prema sebi? :hamlet:
Korisnikov avatar
By svemirskimajmun
Posle višednevne drame, više od 200 kitova, koji su se nasukali na obalu Novog Zelanda, uspelo je da se vrati u vodu i otpliva. 350 kitova je, nažalost, uginulo u najvećem takvom incidentu na Novom Zelandu od 1985. godine.

Jbg.
Korisnikov avatar
By Dr_Shortbus
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2783306#p2783306]svemirskimajmun napisao:[/url]Posle višednevne drame, više od 200 kitova, koji su se nasukali na obalu Novog Zelanda, uspelo je da se vrati u vodu i otpliva. 350 kitova je, nažalost, uginulo u najvećem takvom incidentu na Novom Zelandu od 1985. godine.

Jbg.
Baš sam i ja sinoć čitao o tome. Žalost.
Nauka ni danas nije sposobna da objasni zašto se kitovi uopšte nasukavaju.
Zvučno zagađenje, promjene u magnetnom polju Zemlje...
Korisnikov avatar
By *deni*
Mislio sam da ću zateći ovde neki hit.
  • 1
  • 946
  • 947
  • 948
  • 949
  • 950
  • 1033
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!