Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Dark Walker
Kao da sam utamničen u čekaonici. Krijem se u istoj jer ljudi čekaju da položim račune.
#špil, foršpil i ringišpil

:balerina:
Kad bi se zezali: u fazonu Senade Mace Diskrecije koja izjavljuje da se protivi estetskoj kirurgiji, a da je grudi uvecala na petice kako bi joj elegantne haljine bolje pristajale. :ozbiljan:

Sad samo ne znam tko ju slaga da za takve haljine trebaju grudi vece od dvojke-trojke.

---

Ont: ne znaN.
Korisnikov avatar
By Macan86
boli me uvo...boli me i slepoočnica i grlo...
Korisnikov avatar
By Macan86
ko da ću nekom da jebem mater...sa ušnog me šalju na ortopediju vilice(stomatologija),odatle me šalju na radiologiju,tamo prc nije za ortopedski rendgern nego za stomatološi pa aj nazad na ortopediju vilice,kad i tamo prc idi na ušno da ti popravi ovo što inije napisao čitko,ja na ušno tamo tuc muc kao sve je tu uredu idi opet na stomatologiju,ja na stomatologiju oni idi opet me šalju na radiologiuju...i da kskratim priču,posle sat vremena tog "idi mi-dođi mi" ništa nisam uradeo a ovo me iddalje boli
Korisnikov avatar
By *deni*
A još ćeš morati i u red za reklamaciju na visok račun za EPS. Javili da ima rok od 8 dana da se podnesu reklamacije, pa sad kad svi nagrnemo na šaltere EPS-a, biće gusto i nabijeno znatnim nervozama. :elektro:
Korisnikov avatar
By Neutron
Nervozan sam. Ceo dan cekam rezultate ispita, navodno treba da stignu danas, ali ovde imaju gadnu naviku da odlazu I kasne. Sve to treba pogubiti pa da vidimo. Kad kazes Utorak onda je u Utorak. Ne Sreda ili Subota. Ako ti treba vise jebenog vremena Onda procenis lepse pa kazes kada.
sekirao sam se oko svog filološkog izdanja i onda sam danas došao na radni sastanak oko publikacija i video KAKVE stvari ljudi pišu i na koju temu i stvarno ću morati da citiram vendi mrtva pijana i drogirana intervju o mini kostić "totalni retard".
Korisnikov avatar
By Neutron
Nisam vise nervozan. Dobio sam rezultate ispita. Jasno da su kasnili celih 24 sata, ali sada je sve u redu. Mogu da odahnem.
Korisnikov avatar
By Neutron
Istinu zborite, ja samo imam kratkotrajne motivacione probleme.
Korisnikov avatar
By Andre87
Zavisi kako ucis citologiju.Meni je bila zanimljiva,a problem loseg pamcenja sam resio tako sto sam pronalazio molekularne principe u svakodnevnom zivotu(ljudskim postupcima,situacijama)..Unutarcelijski transport,fascinantna citoskeletna dinamika,medjucelijska komunikacija i diferencijacija su mi bile neke od omiljenih tema..
  • 1
  • 370
  • 371
  • 372
  • 373
  • 374
  • 393
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!