Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By Timothy
U genomu pedera je da voli pevaljake....još i ako repuju....dobitna kombinacija.
Nazvao bih je još i srpskom Brooke Candy.

I lični favorit
Korisnikov avatar
By Srklet
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2724687#p2724687]Timothy napisao:[/url]U genomu pedera je da voli pevaljake....
ako je taj genom autohomofobija, onda da. ^^
tj. riječ je o predstonvolškom heteropatrijarhalnom klišeju, judy garland i slične pizdarije.
nisam siguran koliko je danas i potrebno i zdravo forsirati tu vrstu identifikacije. pritom ističem da neka drugačija vrsta rodno transgresivne identifikacije nije uopće problematična, ali ne ona po principu 'gazi gazi al me mazi' pevaljka = peder se prepoznao.
Korisnikov avatar
By AbortiraniTerorista
Ne treba bežati od istine... One pevaju o muškarcima, naravno da ćemo da se pronađemo...
Korisnikov avatar
By Srklet
i frank ocean pjeva o muškarcima. ^^

my point is da je neka genomska povezanost pevaljki i pedera heteropatrijarhalni klišej. pevaljka-peder identifikacija unutar tog i takvog konteksta je negdje deep down autohomofobna.
Korisnikov avatar
By Waldorf
U mom iskustvu, Mimi mnogo više vole i cene lesbiane. Ali ajde..

Anyhoo, pre-zabavna je lajv. :D
Korisnikov avatar
By Srklet
o bože, tak sad skužih da sam je gledao uživo u zagrebu, gostovala je na koncertu kiše metaka.

Korisnikov avatar
By Timothy
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2724707#p2724707]Srklet napisao:[/url]i frank ocean pjeva o muškarcima. ^^

my point is da je neka genomska povezanost pevaljki i pedera heteropatrijarhalni klišej. pevaljka-peder identifikacija unutar tog i takvog konteksta je negdje deep down autohomofobna.
Mislim da si malo omašio...ovo se više odnosilo na peder voli Madonu, peder voli Nicki Minaj, peder voli Seku Aleksić.
Da li sam autohomofobičan jer volim Madonu...errr not really.
(ps.ne volim al primer).
Korisnikov avatar
By Srklet
sam stav da peder voli madonnu je ekšli homofobičan. to je heteropatrijarhalni stereotip o tome što peder voli jer je peder.

dig deeper. ;)
Korisnikov avatar
By Timothy
Tako je....u inat heteropatrijarhalni stereotipima nemoj voleti Madonu i ostalo što ti se zapravo sluša.
Korisnikov avatar
By Srklet
tj. ne budi proizvod sistema koji negira i uništava tvoje postojanje. :party:
tj. težiti tome da ono što voliš slušati ne određuje ni heteropatrijarhat ni inat prema njemu. :cvetduga:
Korisnikov avatar
By Neutron
Volim je. Kao devojka je realno jebeni kreten, ali to sto radi, radi sasvim zadovoljavajuce. Zanimljiv mi je stav bogate bahate kucke iako verovatno nije nista od navedenog.
By Sixto
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2780631#p2780631]Neutron napisao:[/url]...ali to sto radi, radi sasvim zadovoljavajuce...
Boze sto je tebe lako zadovoljiti... kakvi kriterijumi za pozeleti...

[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2780631#p2780631]Neutron napisao:[/url]... stav bogate bahate kucke iako verovatno nije nista od navedenog.
Uuuuuu, to je ako novo, nevidjeno, vauuuuuu... kako se samo tog setila...
Korisnikov avatar
By Neutron
Nesto uopste ne mora biti novo & nevidjeno da bi privuklo paznju. Volim i reciklirazu, pa je Mimino recikliranje ideje sasvim okej. Kao jasno je da ona nije bog zna kakav umetnik, ali ne kapiram zasto bi morala da bude da bi je bilo opravdano slusati.
Uostalom, zar je problem slusati losu muziku, ukoliko se nekom svidja ona ispunjava svoju funkciju i time je opravdana.
Korisnikov avatar
By Zvonki
OK ajde nek slusa sta god hoce,ali MImi Mercedez ahhahahahahaa naziv auta joj je prezime,dno dna,hodajuca parodija,hodajuci prikaz stanja u Srbiji,koja je sledeca tema Tijana Ajfon i kako je ona doprinela propadanju kulture u zivo blato?
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Zwenki, to je i poenta njene pojave, da parodira konuzmerizam i takav nacin zivota. Mada, usput se malo zagubila i uzivela u ono sto radi. Trenutno ni ona sama nije sigurna da li zeli da parodira il da se uzivi. Kad se odluci za ovo prvo bice mi skroz gotivna kao brend. Muzika nije za mene.
Korisnikov avatar
By *deni*
Neke moje poznanice trandže su nastupale u njenom spotu, pa smo prošle godine išli na promociju i mogu reći da je Mimi laf. Obezbedila je za naš separe i piće i dosta spida.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!