Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Kiborg
Nije loše. Sad me malo čekaju poslovi po kući posle sinoćnje terevenke, ali ništa strašno, te se osećam zadovoljavajuće, plus uspeo sam da odspavam 7 sati :D
Korisnikov avatar
By svemirskimajmun
nervozna i rastrzana
besna i neispavana
nemam vise iluzija
ubice me
DEPRESIJAAAAAAA

:ozbiljan:

(Nisam depresivan ali ostalo navedeno da)
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
Pre mo re no

Spavao 4 sata, propustio bus sinoc, morao sam jutros u 6 da ustajem ne bih li dosao kuci da vidim moje
Korisnikov avatar
By Macan86
lenje i pospano i mrzovoljno i da imam koga nekog bi češkao ili mazio...nije to ništa sekualno...čisto mi ponerkad dođe (znam,pucam od muževnosti) XD
Korisnikov avatar
By Macan86
mislim da me je sad strefio infarkt...mačka mi soborila šerpu sa radnog stola,pomislio sam da je ko zna šta palo
Korisnikov avatar
By Macan86
razočaran sam...Upravo sam odgledao zadnju epizodu četvrte sezone Serlocka i jedno što mogu da kažem je: Kakavi su bre ovo bakrači?!
(izvinjavam se za spojlere ljudima koji prate a nisu gledali još,bolje da ne čitaju dalje)
Odakle su uspeli da izvuči ludu sestru koja je neki ludi genije ala Charles Xavier kalemlen na Hanibala Lektora koja nekim neobjašnim slučajem ispira ljudima mozak da rade sve što im ona kaže pa još joj nadenuli ime Juros? Nisu mogli da joj bar daju neko englesko ime ne izgleda kao da su je smisli u zadnjem momentu.I od jednom taj mnogo genijalni detektiv koji nenormalno dobro pamti nekako je uspeo daa zaboravi da ima sestru koja mu je ubila psa koji ustvari nije pas nego njegov najbolji drug iz detinjstva? i kako aman bre nije mogao da vidi da mu ispredf nosa ne stoji staklo? Kako ja mogu da poverujem da genijalni čovek koji ima toliko dobru moć zapažanja da "pročita" pola nečije biograšije iz šta znam toga kako nekom stoji kravata ne može da vidi da mu ispred nosa fali staklo? ajde da je bar bio urađen pa da poverujem... I šta je ono s Moli? el je voli,el je ne voli? Cela epizoda deluje kao da su je pisali u pola šest ujutru pre snimanja...ili kao da su je prepisali sa fanfiction.net i da je autor neka anonimana klinka koja je napisala priču kako Serlock Holmes izlazi na kraj sa Jane the Killer,samo su izbacili deo gde se on i Džon venčaju na kraju i žive dugo i srećno...ili ček,mislim da nisu izbacili taj deo XD
Korisnikov avatar
By svemirskimajmun
Pa malo mi je tesko ali sve u svemu oki.

(Prebacio iz ko sta radi jerry sam se zeznuo)
Korisnikov avatar
By Hys.
Poslednjih 6 meseci su najgori period u mom zivotu, ikada, i na svakom planu.

Nemam posao, zdravlje, novac, izgubila sam majku, istice mi grejs period za stan opet i svaka moguca prilika mi se pred nosem zatvorila taman toliko da dobijem nadu i da me onda pregazi.

Al imam simpa frizuru, so I got that going for me, which is nice.

Edit to add

Naravno nemam ni prijatelje sem onih dvoje, troje koji nisu otisli iz zemlje.
Korisnikov avatar
By AndrieExilia
Lose. Posle mesec i vise odolevanja virusu, morao je i mene da zakaci :(
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2780430#p2780430]Hys. napisao:[/url]Poslednjih 6 meseci su najgori period u mom zivotu, ikada, i na svakom planu.

Nemam posao, zdravlje, novac, izgubila sam majku, istice mi grejs period za stan opet i svaka moguca prilika mi se pred nosem zatvorila taman toliko da dobijem nadu i da me onda pregazi.

Edit to add

stvarno se saosećam, mnogo mi je žao
ako ti je neka uteha nešto slično se i meni dešava,
plus sam odvojen od jedine osobe do koje mi je stalo.
Korisnikov avatar
By Hys.
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2780442#p2780442]Speculum Columbae napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2780430#p2780430]Hys. napisao:[/url]Poslednjih 6 meseci su najgori period u mom zivotu, ikada, i na svakom planu.

Edit to add

stvarno se saosećam, mnogo mi je žao
ako ti je neka uteha nešto slično se i meni dešava,
plus sam odvojen od jedine osobe do koje mi je stalo.
Hvala :)

Valjda ce se stvari promeniti u nekom trenutku, i za tebe i za mene.
Korisnikov avatar
By Neutron
Relaxed finally. Jos jedan ispit i zavrsio sam semestar. Nakon sve drame, prijace mi sporiji tempo.
  • 1
  • 369
  • 370
  • 371
  • 372
  • 373
  • 393
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!