Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By mOwbid
joj toxic. poludim totalno

isto
By Kragi
Joj ne znam, Coca Cola (zero) mozda

Tvoja predrasuda ili vise njih?
Korisnikov avatar
By Kiborg
Da su Cigani nesposobni da se integrišu u društvo čak i kad bi im se za to obezbedili uslovi.

Jel često praviš smutije?
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
Jok, nikad gotovo

Ciju nacionalnu hranu najvise gotivite?
Korisnikov avatar
By *deni*
Bilo čiju, zaista. Jako sam ješna i zahvalna sam svakoj naciji, koja me namiri obrokom.
Da li volite ciklus rodoljubivih pesama '' Mlada partizanka pušku nosila '' ?
By Kragi
:smeh:

Ne, mada ko zna mozda i volim ali nisam upucen pa ne znam.

Da li volite stone masline?
By alexandermagic
:ozbiljan:

Smijem se nesretnicima koji prestravljeno kukaju zbog nesto nize temperature nego sto je njima uobicajeno.

Q: kako vas je najlakse pokrenut ?
By Kragi
Pre svega bilo kakva (fizicka) aktivnost nebitno je da li je setnja po mrazu i pravljenje sneska, jurcanje sa psima ili odbojka u velikom parku, plivanje na bazenu ili nesto osmo. :hyper: Onda i "kvalitetna" komunikacija.

Najvece sranje od parfema koje ste kupili/dobili/probali i omiljeni parfem "suprotnog pola"?
By alexandermagic
Ono .ovno od Le Male-a.
Hypnose. Alien. Angel. Le Jardin d'Amour.
...

Q: Kako bi opisao/la svoj odnos sa roditeljima ?
Korisnikov avatar
By De Vil
Potpuno opušten i otvoren, sa puno podrške u nekim sferama i malo manje u drugim. Ali takvi su roditelji. Na kraju ono što mi se ne sviđa kao da nije ni rečeno. :hug:

Poklon koji si najviše iščekivao od :dedamraz: a koji nisi dobio/la?
By alexandermagic
Mir i osamu.

Q: sto cinite kad Vam ono sto zelite nikako ne ide po zacrtanom planu ? Pauzirate/modificirate cilj/mijenjate strategiju/odustajete/nesto peto ?
By Kragi
Sustinski ciljeve ne menjam ali mogu da ih odlozim na neko vreme ukoliko su malo nadrealni u datom trenutku. Svi oni veci nisu toliko prioritetni da bi morali da se realizuju odmah i tako to. Obicno se samo.pomirim sa tim da ce sve to morati da saceka neko "bolje vreme". Umem i da odustanem ali su to oni ciljevi koji se realizuju u saradnji sa nekim, ili direktno zavise i od nekog/ih drugog/ih ako skontam da ne ide i da nema vajde.

Koje ti je omiljeno alkoholno pice?
Korisnikov avatar
By Madonna
skoro uvek
imate lepe nožne prste
By alexandermagic
Nedostajalo ti je inspiracije za uobicajene gadosti koje najcesce ovdje pitas, pa se sad stiglo do gadosti u vidu stopala. Je li ? :)

U stvari i to si pitanje postavio x puta.

Valjda jesu.

Q: sa koliko osoba odavde ste prekinuli kontakt nakon perioda intenzivnog druzenja ?
Korisnikov avatar
By scout_finch
nisam se ni sa kim intenzivno druzila.

koliko si puta pao/la ove zime?
By alexandermagic
Nijednom, stabilan sam, bio trijezan ili ne.

Mada mi je slatko kad drugi padaju, bilo zbog leda bilo zbog ordinarne trapavosti. Naravno da se pritom ne ozlijede, jer bih tad bio psihopat, sta ne.

Q: sto nalazite svojom najvecom slaboscu ?
By Kragi
Uopsteno, nesposobnost nametanja i izvesan "manjak" ambicioznosti u tom smislu a onda i taj glupi osecaj korisnosti koji mi je neophodan za funkcionisanje sa drugima jer mi je mnogo vise odneo, nego doneo. Licnu satisfakciju ne racunam :-)

Ko je bolji ftayer - Jason Statham ili Daniel Craig?
By alexandermagic
Poredimo Lava i Ribu, a Riba ne moze bit frajer, kao ni Rak. Oni su prirodno sofisticiranija bica.

Ako podrazumijevamo isto pod pojmom frajer.

Jason.

Q: cega ste se najvise odricali protekle godine ?
By Kragi
Doticni je celav i ima 175 :giggle: Inace, nem pojma, nisam obracao paznju na horoskop nego se neka interna prica u drustvu, u nedostatku inspiracije, prelila na forum.

Pa foruma :D

Elem, prijatelja, porodice i nekih meni dragih ljudi. Mozda to i nije bilo toliko puno, koliko sam, bar do tada, bio nenaviknut na to. No, nista nije bilo bez razloga a odgovornost koju imam prema poslu se ne meri ni sa cim.
Narocito mi je zao sto nisam bio prisutan na obaranju Ginisovog rekorda u Kg-u jer je rec o mom drugu iz odeljenja (srednja skola) koji je to zasluzio. Istini za volju, zbog svakakvih kategorija, malo su mi ti rekordi precenjeni ali uraditi 2700 sklekova za sat je nesto sto zaista ne moze svako. Ustvari, moze samo on.

Koliko ti znaci pravoslavna nova godina?
Korisnikov avatar
By Madonna
ide mi na kurac

koristiš jedan ili više mobilnih telefona?
By Kragi
1 broj ali imam dva telefona. BB i Android pa kao menjam kako mi dodje. Fora je sto mi ovaj drugi daju u Telenoru pa ono kao rabim ga da ne stoji bzv.

Omiljena (android) aplikacija?
By alexandermagic
Biti frajer nema veze sa visinom ili kosom, nego sa stavom. Meni.

---

Google My Business.

Q: gdje zelite bit sad ?
Korisnikov avatar
By Kiborg
Na nekoj tropskoj plaži.

Omiljena destinacija za letovanje?
By alexandermagic
Realno niti jedna, Egipat cisto vizualno. Ne trpim toplo vrijeme.

Q: sto volite radit kad ste sami ?
  • 1
  • 818
  • 819
  • 820
  • 821
  • 822
  • 844
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!