Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

Pa posle 2 sata me je domacica restorana priupitala:

- Da Vi slucajno ne postite, obzirom da nista niste jeli?
- Ne, ali osim ribe i plodova mora ne jedem nikakvo drugo meso.
- Hocete da vam spremimo neko povrce sa ribom sad?
- Ne hvala, znam da je danasnji meni dogovoren sa organizatorom proslave, samim tim niste vi odgovorni zato sto svi gosti ne mogu da dobiju hranu a ni pice, osim mineralne vode, koje ne sadrzi ni secer ni alkohol. Vec sam rezervisao sto u "Zelengori" tako da cu svakako vecerati za jedno sat, dva. Ali hvala u svakom slucaju, jako ste ljubazni.

I ne, nisam razmazen ali ako bismo da se kurcimo sa proslavama u "lux" restoranima, onda hocu da kao gost budem maximalno ispostovan. ;-)
Korisnikov avatar
By Kiborg
Bio sam juče sa nekim str8 društvom na pivu i ne mogu vam opisati koliko su mi nedostajale te priče ko je kakvu pičku jeb'o.
Doduše, možda je veći problem što nisam bio kompetentan da se uključim u razgovor, u gay društvu nemam taj problem kad treba da se priča ko je šta jeb'o :D

----------------------------------------------

EDIT:
Videh sad jedan od postova gore gde korisnik kaže da od mesa jede samo ribu i morske plodove.
Sećam se jedne prilike gde je jedan drug naručio picu sa morskim plodovima, ja sam hteo da se ispovraćam od tog smrada /ništa nije bilo pokvareno/
Inače, kad mene pitaju jel hoću ribu ili tako nešto - ja samo kažem ne jedem ta govna što se vade iz vode :D jedem samo meso od životinja koje su hodile po čvrstom tlu, pasle travicu i uživale na svežem vazduhu /znam da nije tako u modernoj industriji mesa, ali nema veze, dobro je u ilustrativne svrhe :D/
Korisnikov avatar
By Leonardo Summers
"Zasto si obucena kao lepa namigusa laganog morala?"(Stvari koje mozes cuti u Sundjer Bobu)
Korisnikov avatar
By Kiborg
Pa ne prate oni nikog bezveze...
Prepoznali su neki srpski nacionalni ekstremizam u tvom profilu.
Ja bih se zapitao na tvom mestu o čemu se tu radi.

-----------------

Gledao danas DNK, uhvatio poslednjih 5 minuta.
Kako se Ciga obradovao što su deca njegova, pa zamalo suze na oči da mi pođu.
A kako se tek lepo Vučiću zahvaljivao što mu je obnovio kuću posle poplave, tu mi je došlo da se userem.
Sve u svemu, jesu ti Cigani specifična populacija.
By Kragi
Sad kad krenu sa cestitkama tipa

Slika

gde nije ni bitno da se svaka od 10 reci u sms-u napise u celosti ali je vazno da se uvuces u dupe. Doduse, nije da za jednog pedera to uvlacenej nije primamljivo ali ne na taj nacin.
Slika

Ovo moraam da objasnim, cisto da bi shvatili apsurdnost sudbine i karme u kojoj je umotan moj zivot.
Elem, bio mi je rodjendan i ljudi su, prirodno, cestitali. Status je bio moj, aktori sledeci:

Dunja (u tekstu) - moja bivsa devojka
Jovana Barisic - trenutna devojka moje bivse, sa kojom me je bivsa prevarila

Sad, znajte da vec pola godine ni reci nisam cula ni od jedne, ne komuniciraamo ni na koji nacin.
Ironija, ne??
Korisnikov avatar
By Kiborg
Tetovaže su jedna grozna pojava.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2779178#p2779178]AndrieExilia napisao:[/url]Slika

Ovo moraam da objasnim, cisto da bi shvatili apsurdnost sudbine i karme u kojoj je umotan moj zivot.
Elem, bio mi je rodjendan i ljudi su, prirodno, cestitali. Status je bio moj, aktori sledeci:

Sad, znajte da vec pola godine ni reci nisam cula ni od jedne, ne komuniciraamo ni na koji nacin.
Ironija, ne??
kakve govnare
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2779205#p2779205]Madonna napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2779178#p2779178]AndrieExilia napisao:[/url]Slika

Ironija, ne??
kakve govnare

:smeh:
Korisnikov avatar
By 李香兰
Osam dana.

Iznenadi me svaki dan. Danas me je probudio telefonom, svirajući Natali Dizdar na gitari u pozadini, odakle mu.. ne znam. Poslala sam mu jednom neku pesmu, mislim.

"scemo ragazzo" :lol:
  • 1
  • 938
  • 939
  • 940
  • 941
  • 942
  • 1033
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!