mili moji, zaključali su temu tačno u trenutku dok sam glasao, pa ću ovde, makar i ne uvažili, ja sam hteo ranije da glasam ali sam oterao prijatelje i zaspao ravno u ponoć od nesanice koja me je gonila danima
elem, iako bodovi ne mogu da se daju na moju ljubav i fine emocije, hajde da ispoštujemo korisnike, mada su meni svi pobednici
voleo bih da je bilo malo više korisnica za glasanje (tj. da su ove koje su dolazile nakratko na forum ove godine pisale više od LJYBISX MI SE), izgleda da si definitivno iza nas godine suverenih pobeda dželajze rouz, no šta je tu je, idemo dalje, makar i felerični
1 - blenta - voleo bih da je više pisao, no razumem zašto nije;
2 - Hitsugaya - baš je eromenos, mada ne znam mnogo o njemu.
3 - Hys, šta je ta morala da čisti, uvek na njen odgojen način, što bi se reklo.
4 - Jasna Milenković Anhe - jako mi je drago što njegov put razvitka i emancipacija ide naviše, jer je darovit i predrasudama neopterećen mladi čovek.
5 - overload - ni ona nije bila baš aktivna, ali mnogo cenim ljude koji su pametniji od mene, tj. to mi je jedan od kriterijuma za simpatisanje ljudi uglavnom.
6 - bas bleu - nije ni ona pisala nešto preterano, ali je um koji se rađa jednom u generaciji, jelte, što bi rekla dragana šarić bebi, i na neki način je moja pobednica ove godine.
7 - Ulis - nije baš bio naročito da izvinite aktivan ove godine, ali gajim ogromne simpatije prema tom neobičnom i dragocenom ljudskom biću, ako se tako uopšte može reći; ove godine je razotkrio užasno krupne rupe u obrazovanju nekih presamouverenih ljudi ovde, što mi je baš bilo drago kada se desilo.
8 - svemirski mr moon, to drago, saosećajno i dobro stvorenje, da ne kažem forumsko mezimče.
10 - alexandermagic, dvoumio sam se da li da stavim njemu ili mrmunu 10 bodova, ali je aki (ne zamerite na nadimku) prevagnuo, budući da je ipak na neki način veteran, tj. malo ga duže znam na forumu.
12 - sinjora danijela, naravno ima li dvojbe ko je zvezda za protekle i buduće generacije.