Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Hitsugaya
Gigi je prekrasna, truly stunning, ali nije neki host
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2775800#p2775800]alexandermagic napisao:[/url]Na forumu su dva posta, a ja se suzdrzavam. I suzdrzavam. I suzdrzavam.

Jedan od 21.11. , drugi od 22.11.(ovaj drugi je mogao nastat samo pod dejstvom tko zna kakvih narkotika koji su osobi pomutili i percepciju i vid kao takav; prvi jest sigurno nastao u takvom stanju kreatora).
Da. To su te moderne droge, koju danas naširoko ( zlo )upotrebljava naša socijalistička omladina. Sve sam ih isprobala, isključivo eksperimentalno, prilikom svog nedavnog eksperimentalnog bitisanja u samom epicentru današnjeg tzv. urbanog života u Srbiji. Posebno je stimulativna neka droga što se muti sa običnom vodom i tako konzumira. Glavne su ipak spid, koka i ova grass trava za svakodnevnu upotrebu. Grass je toliko uzeo maha, da je pitanje jesu li njegovi konzumenti ikada van njegovog uticaja i samim ti da li je uopšte moguće da ovde nešto napišu nenaduvani. :spliff:
Korisnikov avatar
By gossip
kolko je cudno kada slusas rammstein i zapravo razumes lyrics :casovisuseisplatili:
Korisnikov avatar
By Macan86
jbteee zamalo sad da izginem u autobus,kod boljevca neki ludak prešo na drugu traku,vozac da ga izbegne pa zamalo da sleti u šanac...jbte...this is sum final destination shit
Korisnikov avatar
By 李香兰
minus 2 stepena______________

jos sada treba da idem na predavanje_________________________
Korisnikov avatar
By Leonardo Summers
Dvoje derišta pokušavaju da smire buldoga dolazi treće i kaže:"Rekla mama da ga šutneš."
:hmm: :wtf:
Korisnikov avatar
By 李香兰
^ ja ne vidim ništa vanstandardno.

(ne mislim to sarkastično) :lol:
Osim ako nisi nešto brisao, ili su ti obrisali.
Korisnikov avatar
By 李香兰
Celi život propuštam nešto.

Palo mi je sada na pamet. Arijel je, iz nekog razloga, uvek voleo da čita tvoje alkoholisane postove.
Korisnikov avatar
By Pauceti
- Stiglo ti je pismo!
- Jel iz Hogvortsa?
- Iz elektrodistribucije...

sa tvitera
Korisnikov avatar
By Kiborg
I tako lepo odem u teretanu i najave se kao neki gosti i ja kupim slatkiše i pojedem kilo šećera...
Tragedija.
Novo pravilo: nema posluženja za goste koji dolaze posle mog treninga!
  • 1
  • 931
  • 932
  • 933
  • 934
  • 935
  • 1033
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!