Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Isčitah temu od početka samo da se uverim u ono što sam već znala (znam da zvuči nadmeno, jbg...).
I po ko zna koji put videh kako ljudi pričaju o ljubavi, a da, pri tom, govore o svemu, samo ne o ljubavi.
Najjači su mi oni koji tvrde da je seks najviši stepen bliskosti sa "partnerom" (uzgred, koja ogavna reč).
Pitam se šta bi se desilo s tom "ljubavlju" kada bi "partner", ne dao Bog, ostao bez piše, pike, ili čega već.
By Sixto
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2775737#p2775737]Milinaria napisao:[/url]Isčitah temu od početka samo da se uverim u ono što sam već znala (znam da zvuči nadmeno, jbg...).
I po ko zna koji put videh kako ljudi pričaju o ljubavi, a da, pri tom, govore o svemu, samo ne o ljubavi.
Najjači su mi oni koji tvrde da je seks najviši stepen bliskosti sa "partnerom" (uzgred, koja ogavna reč).
Pitam se šta bi se desilo s tom "ljubavlju" kada bi "partner", ne dao Bog, ostao bez piše, pike, ili čega već.
A sta ako partner dobije Alciku ili povredu CNSa? Ili ti?
Reč je o tome da je, ako već pričamo o Ljubavi, prilično žalosno kada neko veruje da je seks najviši izraz bliskosti u vezi.
Inače, nemam ništa protiv seksa, dapače, obožavam ga.
I da, ljubav i seks itekako razdvajam. Mogu da se prcam s gomilom muškaraca, a da zauvek pripadam samo jednom, štaviše, pripadam mu još više, uprkos "varanju".
Korisnikov avatar
By Hys.
ko je piso da je sex najvisi izraz bliskosti?
Korisnikov avatar
By Anhedonie
^ pa to. ne treba dozivljavati diskusije o idejama na licnom nivou.
Korisnikov avatar
By Srklet
najviši izraz ljubavi je jedenje govana partnera. u prenesenom značenju, ali i doslovno. ^^ (još tražim takvu ljubav. :drama: )

ono, lako je dati nekome bubreg and stuff. al hajde voli sve sto ga cini ljudskim smecem, to je najvise!
By Sixto
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2775745#p2775745]Milinaria napisao:[/url]Reč je o tome da je, ako već pričamo o Ljubavi, prilično žalosno kada neko veruje da je seks najviši izraz bliskosti u vezi.
Inače, nemam ništa protiv seksa, dapače, obožavam ga.
I da, ljubav i seks itekako razdvajam. Mogu da se prcam s gomilom muškaraca, a da zauvek pripadam samo jednom, štaviše, pripadam mu još više, uprkos "varanju".
Ali mi nisi odgovorio na pitanje i dalje vec ostavljas manevarski prostor i pricas uopsteno. Konkretno odgovori na pitanje... ;)
Evo ne znam, moj bi i bukvalno jeo feces samo da ga ne ostavim. Sto netko ima od takvih 'dokaza' wubawi ako ne osjeca nesto slicno, actually i da osjeca ? Nema nista, sem pokazatelj moguce F dijagnoze zawubljenog i/ili svoje.
Prije svega se potrudim da seks bude dobar, za sve zainteresovane strane.
Zatim, dolazi na red ovo pitanje iz uvodnog posta i tu se izdvajaju 2 tipa ljudi:

1) Okrenuce se nezainteresovano od partnera kojem su maloprije lizali cmar i otici dalje.
2) Pruzice priliku da se seksualna privlacnost razvije u nesto vise.

Ja pripadam grupi 2. Za ove iz gornje grupe mislim da su ili jako glupi, ili jako mladi.
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
What Tajfun said, s tim što sam ja više grupa 1. :D

Nekad ume biti glupo i zavaravati sebe da seksualna privlačnost mora/treba da se razvije u nešto više. Kreten može da bude odličan u seksu, ali i dalje je kreten. :D
Malo sam komplikovana kad su te stvari u pitanju. Izbirljiva sam po pitanju sex partnera...ne mislim toliko na fizicki izgled, vec na karakter. Ja, recimo, ne mogu da spavam sa kretenima samo zato sto su dobri u krevetu. :P Mora izmedju nas da postoji "ono nesto", makar prijateljski odnos. Nisam za to da se izdrndamo i onda svako ode na svoju stranu. :waldorf:
  • 1
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!