Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

Pa moze mi se, zato sto sam resio da spojim dva godisnja i da se mesec dana bukvalno zajebavam ne misleci ni na sta. Jos samo da, kad ustanem ovako oko 13:00 h nemam po 20 poruka i 10 propustenih poziva jer ono kao - NA ODMORU SAM I BICU RADNO AKTIVAN TAMO OD PRVOG DECEMBRA.

Hvala lepo. :D
Korisnikov avatar
By Macan86
živ sam...ako se neko uopšte pita...samo mi se spržio hard disk na lap topu XD
Korisnikov avatar
By 李香兰
nick-nack pitty-pat-pat-pat
silly cat, you don't have that scratch?

cute

Korisnikov avatar
By gossip
sam sam i smaram se i niko nece da svrati.....pa sta ako je proslo 1 ujutru?! :sigh:
Korisnikov avatar
By Kiborg
Danas radim popodne i neki đavo mi nije dao da krnjošem nego sam se bezveze probudio ovako sabajle...
I sad ima ceo dan da zevam, rašrafiću vilicu :(
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
E aj nađite mi dečka.

Ovi mojih godina - to sve klozetirano, isprepadano, "zna samo jedna drugarica, na ulici se ne znamo", fuj to.

Ovi 30+ ako se i skontamo i nisu paranoidno klozetirani - automatski me, opravdano, označe kao klinca.

A ovi između, pa poklopimo se otprilike once in a blue moon.

Mnogo smara ovo neuspešno dejtovanje. Iscrpljuje. Plaky. :drama:
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
@MDNA Pa eto, ljubaviše mi se :)

Inače, ako si to hteo da poentiraš - znam da je prvo i osnovno da budeš srećan sam sa sobom i if you can't love yourself how the heeelll you gon luv somebody else, can I get an amen up in here AMEN, ali isto tako - mlad sam, napaljen, i mazi mi se, hormoni lete ko baloni (rečima Goce Tržan), a sex-dejtanje je smor. :D
Toliko je puno tih koji bi isto kao ti pa skliznu u nekakav ocaj a to naravno da nikom nije privlacno vec je i odbojno
i nikakoooo da se svi ti koji traze nadju medjusobom, wtf. A znam vas mali milion. Nisam hteo da poentiram vec mi je to fenomen. Plus, znas i sam da ces naci kada prestanes da trazis, aktivno (moje iskustvo bar)
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Ajde, nije dotle došlo, samo sam needy.
Ali ne dam da se vidi. Ovo je među nama :lol:

I da, kad prestaneš da tražiš tada se i desi, vaistinu zboriš
Uspeo sam da sastavim godinu dana bez slatkog.
Uspeo sam da izdržim 6 meseci u teretani i odustao sam samo zbog prijemnog.(ironija s obzirom da nisam ni učio)
I dalje ne uspevam da učim vise od 2 jebena uzastopna dana već godinama.
I to silujem sebe mentalno,vidim da ništa nije strašno pa opet mesec-dva bez učenja.
=.=
Slika
Korisnikov avatar
By Kiborg
Pa matorci vole piletinu /znam po sebi/ :lol: Šta ti tu nije jasno?
E, sad ti iz pizde materine, to mi već nije jasno. To nek ti objasni neko drugi.
Najgore je povrh svega kada ti se javi neko, kliknete na chat-u i na kraju kaže da je stavio lokaciju koja mu je na profilu čisto da prikrije pravu (koja je udaljena preko sedam mora i sedam gora)..
-----------------------------
Imam osjećaj da ću sutra, ukoliko pogriješim tokom skype intervjua početi nekontrolisano plakati i smijati se u isto vrijeme. Mislim čak i ako ne pogriješim i dobijem toliko željeni posao da će reakcija biti ista, samo ću biti sretan :rida: .
  • 1
  • 930
  • 931
  • 932
  • 933
  • 934
  • 1033
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!