Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Košarkaški klubovi Partizan, Crvena zvezda i OKK Beograd vrati?e se u halu "Pionir", pošto su na sastanku sa ministrom prosvete i sporta Slobodanom Vuksanovi?em strane u sporu pronašle na?in da se izmire dugovi prema hali. Prema dogovoru u Ministarstvu, država bi trebalo da pomogne u pokrivanju polovine duga koji klubovi imaju, dok ?e se druga polovina reprogramirati dok se ne naðu sistemska rešenja za probleme klubova. Vuksanovi? je najavio da ?e se sastati sa ministrom finansija Mlaðanom Dinki?em i gradona?elnikom Beograda Nenadom Bogdanovi?em i sa njima pokušati da u?estvuje u rešavanju "problema sporta" u Srbiji.
Vuksanovi? je dodao i da ?e pokušati da se sastane i sa predsednikom Skupštine Srbije Predragom Markovi?em i sa njim videti da li je mogu?e da se na dnevnom redu preko reda naðe Zakon o sportu, kojim bi ovakvi problemi bili rešeni.

Uprava sportskog centra "Tašmajdan", u ?ijem se sastavu nalazi "Pionir", zabranila je Partizanu, Zvezdi i OKK Beogradu da koriste salu zbog neizmirenih dugova. Najtrofejniji doma?i klubovi zajedno su reagovali posle toga i tražili od države i grada da im pomogne, jer takvu pomo? imaju i ostali klubovi u regionu, ali i zemlji. (RTS, Beta, B92)

Slika

Slika

Slika
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Uh dobro je.....
Vec sam pomislio da ce Zvezda stvarno tekme igrati u Zelezniku ili u hali sportova na NBGD-u.....
A vala i Zika Andjelkovic bi mogao kao direktor parking servisa da pljune koju kintu.....
Korisnikov avatar
By BlueUnion
Sve je to OK, ali zašto ti je onaj tre?i grb manji od ostalih? :meduza:
By Бреее!!!
cini mi se da je nadjeno privremeno resenje ... drzava ce platiti pola, a za ostalo ce se vec nekako nagoditi !?! :)

:zastava: :zastava: :zastava:
Korisnikov avatar
By KiWi
Ma.. uvek se naðu pare kad je football u pitanju.. još kad bi navija?ke grupe imale neka sredstva, pa da sve bude na nivou, e to bi bilo lepo.. što se ti?e Pionira i cele situacije, rezulatat je o?ekivan... sigurno ne?e pustiti najtrofejnije doma?e klubove da igraju na livadici..
Korisnikov avatar
By Mahnitu
Treba nam privatizacija što pre
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Originally posted by BlueUnion
Sve je to OK, ali zašto ti je onaj tre?i grb manji od ostalih? :meduza:
Jeb ga bio mi pri ruci.....:D
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Originally posted by Mahnitu
Treba nam privatizacija što pre
Da, ali ne onakva kakvom je zamisljaju Miskovic, Karic ili njima slicni tajkuni.....
Eno Karic je kupio Zemun i obecavao kule i gradove pa sta je uradio.....
Abramovic je od Celzija napravio svetsku fudbalsku silu, a kod nas takvog gazdu mozemo samo da sanjamo....
Korisnikov avatar
By BlueUnion
Ma privatizacija i mi. Kao sa firmama bi bilo. Veliko ništa.

Nema hleba dok klubovi u bilo kom sportu ne budu mogli sami sebe da finansiraju, a preduslov za to jeste publika na tribinama.

P.S. Za grb sam se zezao. Chill out, Zveki. ;)
Korisnikov avatar
By Franck Whitson
Slazem se sa drugom rechenicom Blue-ovog posta. Zna on ponesto :eeevil:.

Elem, privatizacija klubova nije moguca dok se ne bude mogla precizno da utvrdi vrednost kluba, da bi onda imalo sta da se prodaje.

A kako odrediti vrednost Zvezde, Partizana ili bilo kog drugog, kad im se tim menja non stop, kada su rezultate na svetskoj sceni ostvarili pre vise od nekoliko hiljada godina, i kad de facto nemaju nikakav priliv od prodaje ulaznica, sponzorstava ili cega vec.
Korisnikov avatar
By KiWi
Tako imam utisak da ?e za par godina da se otrkije da je tokom po?etka privatizacije bilo više ''prisvajanja državne imovine'' za džab-džaba nego ikad.. za ove nove Sloba i Mira su mala deca...
Korisnikov avatar
By BlueUnion
Originally posted by Kiwi
Tako imam utisak da ?e za par godina da se otrkije da je tokom po?etka privatizacije bilo više ''prisvajanja državne imovine'' za džab-džaba nego ikad.. za ove nove Sloba i Mira su mala deca...
:murkan:
Ja jeste da se slažem sa tobom, ali iako nisam moderator, mislim da ?emo oti?i u :offtopic:

Pa stoga, vratimo se ?arima sporta i socijalizacije koju isti proizvodi. :friends: :sunce:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!