Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By svemirskimajmun
Retko mi je dosadno. Radim isto sto radim i kad mi nije dosadno: gledam neki film, diram Bobilija, dramim, glumim da sam najbolja guzica u prostoriji, overanalyzing & overthinking i slicno.

Sta ste doruckovali?
Korisnikov avatar
By 李香兰
sticky rice & chicken

chasers are good or bad?
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
Bad nije svakako, a nije ni dobro, jednostavno.. jesu

Ako oboje mislimo na istu stvar

Jesi li sakupljao/la nesto kao klinac/ka?
Korisnikov avatar
By Madonna
Slicice
Skoljke
Lepo kamenje
Isecke iz novina kad objave nesto o Madoni
Hupere
Lego kocke (i dalje imam, 4 one ogromne kutije, 2, 3 srednje i brdo malih)
Action Man-ove
igracke iz kinder jaja (imam i dalje, jedan dzak pun)

A vi
By Cind
kosa kovrđe, želim ravnu kosu, pa kad raste da pada ka dolje, a ne da sam hebeni afro svaki put xD

istoo
By alexandermagic
Da mi je kraci jezik. :ozbiljan:

Q: opisite mi kako ste se osjecali kad ste se poljubili prvi put sa osobom istog spola ?
By Cind
Prvi put mi se desio ispred zgrade, gdje nas je mogao vidjeti bilo ko, ali doslovno, pored toga što je on str8 i nije znao za mene xD, samo smo se počeli ljubiti idk why, ali u tom trenutku me je bolio k da li će neko naići, vidjeti nas ili nešto, bio sam sretan, leptirići u stomaku, pritisak mi skočio i sad mi je to u prelijepom sjećanju... Kasnije je sa nama bilo još nešto što je trajalo, ali smo se razišli, jednostavno prekinuli kontakte.

O čemu ili šta najčešće sanjaš?
By Cind
O greškama koje sam učinio, te da li su na neki način nekoga povrijedile, onda o najsretnijim trenucima mog života..

Da znate da je sutra smak svijeta šta biste učinili?
By Cind
večeras je noć za opuštanje, ne idem nigdje, nadam se da neće dolaziti po mene na vrata -.-'

Koja popularna ličnost vas najviše privlači svojim seksipilom, karizmom itd.?
By alexandermagic
Eric Dane, toliko da bih se i vjencao. Ej, v j e n c a o. Nevjerojatno. :ozbiljan:

Q: zasto zelis da ti je kosa k'o slama, kad ti je vec kovrdzava; sta si ti, neki nedefiniran lik koji pod okriljem noci krade kokoske ? :ozbiljan:
By Cind
ahhaha pitanje je najvjerovatnije upućeno meni xD, znaš meni kad kosa raste, bez obzira koliko duga bila raste ka gore, prkosi zakonu gravitacije, onda kada ujutru ustajem moram ustati SAT VREMENA RANIJE, jer sama četka ne pomaže, zato je moram fenirati da ne bi bila puna rogova koji strše, i onda kad je isfeniram moram staviti malo kreme da joj smanji napuhanost.. Onda opet iskoči rog i ja ga ošišam od muke. zato ja želim ravnu kosu koju bi mogao ukrotiti samo četkom :D

Q: Najdraža drevna civilizacija? Zašto?
Korisnikov avatar
By Kiborg
Asteci i Inke.
Nije da znam nešto preterano mnogo o njima, ali kad sam bio mlad pročitao sam knjigu "Kad je sunce bilo bog" i nekako mi je od tada taj svet drevne Amerike bio fascinantan. Bavio sam se još neko vreme tim, čitao još neke knjige na tu temu, ali odavno mi već to nije polje interesovanja.

Isto pitanje (jer je prilično zanimljivo :D)
By Kragi
Vavilon (Mesopotamija) i Persija.
Zato sto sve(t) pocinje odatle.

Bi isao/la u Iran?
By Cind
Naravno ali u max osiguran hotel, auto sa neprobjnim staklima (papamobil mi odmah naumpadne xD) dva-tri čuvara (po ličnom odabiru 3:)) , helikopter za just in case hahahahahaha, ne tražim valjda puno?

Koje osobe se najviše bojite?
Korisnikov avatar
By 李香兰
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2774872#p2774872]Cind napisao:[/url]ahhaha pitanje je najvjerovatnije upućeno meni xD, znaš meni kad kosa raste, bez obzira koliko duga bila raste ka gore, prkosi zakonu gravitacije, onda kada ujutru ustajem moram ustati SAT VREMENA RANIJE, jer sama četka ne pomaže, zato je moram fenirati da ne bi bila puna rogova koji strše, i onda kad je isfeniram moram staviti malo kreme da joj smanji napuhanost.. Onda opet iskoči rog i ja ga ošišam od muke. zato ja želim ravnu kosu koju bi mogao ukrotiti samo četkom :D
sveže oprana kosa,
leave-in conditioner u spreju,
pegla za kosu.

obavi to troje. ako ti je kosa duga nemoj je prepeglati ili slučajno peglati dok je (potpuno) suva jer ćeš izgledati smešno. poenta je da se ne vidi da je peglana. kremu nemoj stavljati, izgledaće masno. kupi laganu penu za stilizovanje najslabijeg intenziteta (obično idu od 1 do 5) i koristi u veoma malim količinama.

good luck!
By alexandermagic
Moze tako, a moze i da zamisli na sto bi licio da je kojim nesretnim slucajem celav i da se odupre porivu da ju ravna.

---

Sebe.

Q: Vas idealan dorucak ?
Korisnikov avatar
By 李香兰
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2774964#p2774964]alexandermagic napisao:[/url]Moze tako, a moze i da zamisli na sto bi licio da je kojim nesretnim slucajem celav i da se odupre porivu da ju ravna.
but that would be submitting yourself to mediocrity for no reason at all.

Ako mu se kosa uistinu ne sviđa, iako objektivno ima slatku kosicu - nek eksperimentiše i promeni nešto. Samo da je ne usere pogrešnim proizvodima etc. on his way there.

---

sweet beans rice porridge

Idealna večera?
By Kragi
Slika

Povrce bez skroba uz parce/filet/kotlet morske ribe (lososa)
Nizak sadrzaj ugljenih hidrata <1g
Visok sadrzaj proteina ~ 20g
Bez zasicenih masti.
Oko170-180 kcl a sit si.

:smug:

Ali to je ono bas idealno po meni. ;)

Omiljeno sušeno voce?
By Cind
smokveee

Da li biste pristali na put oko svijeta sa potpunim neznacem (sve vam bude plaćeno, a neznanac je ugodan oku :D)?
By Cind
Mobitel, novčanik, labelo, slušalice, maramice....

Koju stvar najčešće gubite?
  • 1
  • 816
  • 817
  • 818
  • 819
  • 820
  • 844
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!