Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By stardust81
E što ja umem da upropastim romantiku u krevetu, to ne ume niko...
Elem... tokom tog maženja i češkanja sa mojim dragim, kaže on, šta ti je, smiri se, šta se samo vrtiš po krevetu, ko da imaš pundravce u guzici... na šta sam ja momentalno odvalio... pa makar oni kad nije nešto drugo... :) :) :)
I onda smo se smejali ko kreteni 15-20 minuta....
Korisnikov avatar
By bothways
Pa desio se Brexit, zar je toliko inconceivable da se desi Trump?
Korisnikov avatar
By Macan86
jedva sam se ulogovao...Trebalo mi je dve nedelje da se setim gde ide veliko a gde malo slovo u šifri :D
Korisnikov avatar
By AndrieExilia
Mnogo njih mi se zalilo na trece smene, tesko, ne mogu da izdrze bla bla... Posle 3 nocnih smena (od 7 uvece do 7 ujutru) mogu da kazem da vise volim nocne ^^ valjda sam izrod xD
Korisnikov avatar
By Neutron
^ Actually i ja to nikad nisam ukapirao. Obozavao sam trecu smenu. O.B.O.Z.A.V.A.O!
Korisnikov avatar
By AndrieExilia
Aleluja, I'm not the only one, sto bi rekao Sam Smith xD :D
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
Prestao da igram LoL, zamenio ga treninzima, buffed body cya in couple months V
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2774712#p2774712]Hys. napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2774657#p2774657]hippo... napisao:[/url]Mnogo me sramota mojih starih postova :obesen:

de si hippo :* mene su tvoji postovi zabavljali. I dalje ti je avatar odlican :D
Ahhahaha
Eto, ispunila sam svoju primarnu funkciju, volim da zabavljam ljude. :bigsmile:
I hvala :saint:
Korisnikov avatar
By Kiborg
Imao sam anginčinu proteklih nekoliko dana, pa sam konstatovao da je dobro to što mogu sam sebi da dajem injekcije. Ne moram da se petljam po domu zdravlja niti da molim kolege da dolaze da mi daju terapiju :D /kuća mi je bila u haosu/
Takođe, fino je to što sa lekarskom legitimacijom mogu u apoteci da kupim šta mi padne na pamet :D
Korisnikov avatar
By Anhedonie
^ jel se ti to upravo hvalis sto vrsis zloupotrebu sluzbenog polozaja? :lol:
Korisnikov avatar
By Kiborg
Haha. Nije to zloupotreba službenog položaja. Meni je država dala pravo da propisujem raznorazne lekove. Imam i pečat i sve. Pa umesto da sam sebi pišem recept, ili da molim kolege da to rade, ja lepo odem i kupim lek i oni pravdaju taj lek mojim brojem licence. Ali plaćam punu cenu leka. E, drugo bi bilo da je to recept sa participacijom, to jest da platim samo jedan deo cene leka, na to već nemam pravo, to mora da ide preko opšte prakse i na zvaničnom obrascu recepta lekova koji se izdaju o trošku RZZO.
  • 1
  • 928
  • 929
  • 930
  • 931
  • 932
  • 1033
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!