Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By gossip
sta je sa pederima i grckim prezimenima
Korisnikov avatar
By gossip
pa vidim da su svi poceli da menjaju svoja prezimena u grcka pa mi nije jasno jel to neki novi trend :setnja:
Korisnikov avatar
By gossip
ah otkrili STE moj tajni profil :setnja:
Korisnikov avatar
By Dark Walker
autohomofobija može potpuno da uništi čoveka zato što kod autohomofoba apsolutno sve vodi ka sukobu sa zakonom.
Korisnikov avatar
By Dark Walker
Ništa nije strašno kao činjenica da ljudi stvarno nemaju dovoljno sluha za tvoju nepopustljivost prema svetu kojem ne dozvoljavaš da od tebe napravi nešto što bi moglo dostojno da ga predstavlja. :lol:

:danilo kiš:
Korisnikov avatar
By gossip
jaoooo kako me hirurg dobro sredio ima da ga izljubim na kontroli :lol:
Korisnikov avatar
By Macan86
nekome ću da jebem mater iz komšiluka,opet mi nema još jedno mače nigde!
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2773678#p2773678]alexandermagic napisao:[/url]Stvar je volje, ne godina. Nista iznenadjujuce.
Slazem se sa tim u potpunosti, nego su godine pomenute zbog toga sto zena (u ovom slucaju) pred penzijom apsolutno ne mora da se zamara da uci neke stvari (koje ce samo na radnom mestu da joj budu potrebne) jer za to uvek moze da zaduzi asistente/tehnicare/saradnike kojima su te stvari bliskije, u odnosu na ljude koji ima jos dosta da rade do penzije, a opet - ne znaju nista.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
^ neki ljudi nikad ne izgube radost dok uce nove stvari pa brzo nauce i savladaju sve sto pipnu i dobri su u svemu s cim dodju u dodir. kontam da lepo predaje i prica, da se smisleno oblaci, da je super osecaj razgovarati s njom itd.?
Korisnikov avatar
By Kiborg
Politički korektno

LGBTQIAYPZBYDJCMK
lesbian gay bisexual trans queer intersex asexual yekaterina petrovna zamolodchikova but your dad just calls me katya
Korisnikov avatar
By Dark Walker
Meni se jako dopada ideja koju si stavio na dnevni red.
Mislim da mi se dopadaš sve više i želim to transparentno da ti dokažem.
Ali... to nije lako izvodljivo ako se ne vidimo uživo.
Volim te na razne načine, nedostaješ mi i shvatam da imaš dosta obaveza i da moraš da budeš jako razuman kad je reč o slobodnom vremenu/obevazama prema sebi/poslu, ali to ne treba da isključuje povremene susrete i sl.

Slika
Ja sam imao srece da mi predavaci budu uglavnom takvi. Od osnovne do sada. Medjutim to uopste ne znaci da se ne pravim periodicno da ih ne mirisem. Cisto da se zapitaju zasto tako, a onda opet sve oki.

Doduse jednom nisam mogo tako. On lav ja lav, u neku ruku igrali smo real life strategy jedan protiv drugog i obojica pobedili.
Korisnikov avatar
By Dark Walker
Nadam se da ti svet deluje sigurnije.
Ja bih bio srećan da je tako.
Two weeks?

Nije leći isto što i zaspati i ne treba da budeš prestrog prema sebi! :mazi:
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
STA JE SA JUCERASNJIM I DANASNJIM DANOM. ZASTO SVI IMAJU POTREBU ZA SVADJOM
  • 1
  • 926
  • 927
  • 928
  • 929
  • 930
  • 1033
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!