Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Dark Walker
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2767344#p2767344]Dark Walker napisao:[/url]Slika

Psihološki profil mog dečka izgovoren glasom Barta Simpsona:
Zaljubljen u mene već dosta dugo (kao i ja u njega) jer nije u pitanju pokolebljiva i lako zaljubljiva osoba već neko ko ne bira slučajno.
Imali smo isti problem: nedostatak jednog roditelja. Roditelji prošli kroz ratne traume, ali pobedili rat i vratili se jači/luđi i nadoknadili propušteno.
Ekstrovertan, preosetljiv, vrlo izoštrenih čula i empatičan.
Voli zavođenje, ali mrzi navalentnost, igranje sa delikatim emocijama i ismevanje njegove inteligencije i mentalnog sklopa.
Ima nemačku radnu etiku i jako mek karakter što isključuje sekundarnu dobit i stavlja ga u sam centar dešavanja tj. stvara mu korist jer ja ulećem sa podrškom.
Jako osetljiv kad neko pokuša da povredi moj integritet i treba mu neko vreme da se povuče i smiri ako oseti da je ugrožen neko ko mu znači.
Ne reaguje impulsivno, ali ima snažna osećanja koja uvek nekako iskontroliše i okrene u svoju korist.
Odrastanje sa bratom mu pomoglo da se socijalizuje.
IQ: 165
:mag:
Slika
Korisnikov avatar
By AndrieExilia
Bila sinoc na WB-u... Prisla su mi dva pedera da pricaju sa mnom, jedan me je pustio da piskim pre njega (dusa^^) sve u svemu, napredak?? :/
Korisnikov avatar
By Dark Walker
meni nije jasno kako vi ne vidite da mene zanimaju društvene nauke. :sarana:
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2772809#p2772809]Leonardo Summers napisao:[/url]Nabildovani taksista koji mi naplati 700 dinara od stanice do stana (inace 200).
=.=

Tako ti je u Mostaru, ali bas kod svakog taksiste. Ubjedljivo su najskuplji u cijeloj BiH. 300-400 m voznje dodje oko 2.5 eura. Ako ti je za utjehu. Nije ? Sasvim razumljivo, no morao sam podijelit svoje zapazanje. :ozbiljan:

---

Trebao si mu bacit 200 dinara, pa nek' se zali mami.
Korisnikov avatar
By svemirskimajmun
da i mene tako jednom, u Bg-u
do jednog mesta vozili za 300 dinara
a onda drugi taksi me vracao nazad istom putanjom i uzeli mi 700

znas kad cu opet da vam dodjem tamo?
Korisnikov avatar
By svemirskimajmun
to sto sam pricao je zapravo bilo davno
mislim da sam bio u osnovnoj skoli
mozda srednjoj
Korisnikov avatar
By Dark Walker
srpska intelektualna "elita" je bila najveći problem koji je savladan.
Korisnikov avatar
By Over the rainbow
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2772942#p2772942]svemirskimajmun napisao:[/url]da i mene tako jednom, u Bg-u
do jednog mesta vozili za 300 dinara
a onda drugi taksi me vracao nazad istom putanjom i uzeli mi 700

znas kad cu opet da vam dodjem tamo?
Neke od mojih koleginica se vozi tako sto zaustavi taksistu, pita da l' ce da je voze od lokacije A do lokacije B za odredjenu sumu novca i gotovo uvek ih povezu za toliko.
Parola - daj sta das.
Korisnikov avatar
By Over the rainbow
:mazi:

_____
Moram da se pomirim sa tim da necu imati nikakav zivot na ovom faksu. †
Korisnikov avatar
By Kiborg
Jurcanje za publicitetom dostiglo je izgleda novo dno.
Odnosi se na jednu temu odavde, ali vidim svi su u nekom hipi fazonu tamo, pa da im ne kvarim zabavu.
  • 1
  • 924
  • 925
  • 926
  • 927
  • 928
  • 1033
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!