Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Dark Walker
Postajem nestrpljiv zato što mi se jako sviđaš!
Korisnikov avatar
By Kiborg
Ne znam kako se zovem koliko mi se spava.
Korisnikov avatar
By Dark Walker
Moja mama nikad nije bila homofobična!
Uvek je razumela sve što postoji u normalnom delu čovečanstva!
Molim lepo!
Korisnikov avatar
By Kiborg
Danas u teretani bio jedan dečkić, metar sedamdeset, bubble but, obukao neku trenerku broj manju, pa mu se sve zateglo... Morao sam da idem u suprotan kraj teretane da vežbam, da ne bi bilo očigledno šta bih mu sve radio :D Ipak sam imao samo pamučni šorts, razne reakcije se lako daju primetiti :D
Korisnikov avatar
By 李香兰
Desilo se nešto mnogo lepo danas.

Pre par dana sam bila u jednoj pottery class polu-prodavnici i fotkala par stvari uključujući i ovu sliku koja mi stoji na avataru. U tom trenutku je i nisam toliko primetila koliko sam bila u žurbi i tražila nešto drugo i tek sam skontala koliko je divna kad sam izlistavala slike na telefonu isti dan kasnije.

Naime, našla sam vlasnicu i poslala joj mail da pitam da li je slika uopšte na prodaju, ako - koliko košta etc.
Danas mi je stigao odgovor od devojke koja je naslikala (i radi u radnji) da njoj sama slika "nije ništa posebno" te da joj je mnogo drago što je izazvala takvu reakciju u meni i da bi mi je rado poklonila. Trebalo bi da mi stigne u stud dom za par dana. Gledaću da se vratim tamo za sedmicu, dve i da uzmem nešto čisto zauzvrat. :lija:

^^厉害!! 
  • 1
  • 921
  • 922
  • 923
  • 924
  • 925
  • 1033
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!