Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Kiborg
Filmovi sa tom bljutavom tematikom, nacionalizam, rane na duši zbog građanskog rata i slično su i mi u startu ogavni.
A i Glogovac sa onom večito namrgođenom facom mi je nezanimljiv kao glumac pa ne znam šta da glumi.
Glogovac nije neki glumac, meni se faca svidja ali kao glumac nista posebno...a Iz trejlera vidmo.opet generisane likove...trans osoba...celavog nacistu...neki matori koji je bio djubre...nista posebno...drama ko i svaka drama, uostalom srklet jel bi napravio temu da u filmu nema trans osobe?
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Deluje mi kao film namenjen umereno transfobnim ljudima sa ciljem da ih učini malo manje transfobnim kroz patetiku i izazivanje sažaljenja. Tj. nije film za LGBT(-friendly) publiku i nama je dosadan i prevaziđen.

Tako mi deluje na osnovu ovog trailera. Pa sad, videćemo.
Korisnikov avatar
By Over the rainbow
^
A bas danas razmisljala da odem da pogledam, ako se jos daje u jdp-u :sigh:
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2771180#p2771180]ZlatnaPtica napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2771074#p2771074]Kiborg napisao:[/url]Filmovi sa tom bljutavom tematikom, nacionalizam, rane na duši zbog građanskog rata i slično su i mi u startu ogavni.
Joj baš vala. Preplavljeni smo takvim filmovima. Ili ako nacionalizam i rat nisu tematika, onda je to obavezno socijala, težak život, drama, nemaština, kriminal... Fuj.
+Montevideo i njemu slični.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!