- 26 Jan 2016, 15:29
Zanimaju me iskustva vas koji ste prisustvovali jednom/par puta ili redovno odlazite.
Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Hys., Moderators
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2745174#p2745174]Madonna napisao:[/url]I ja bih da dobijem info, gde sta kako, pa ako necete ovde moze i na pvt.Dr Marković Žigić radi na psihijatriji u KBC Dragiša Mišović, nazoveš pa pitaš. Ili odeš kod nje, vrlo je dostupna.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2745177#p2745177]Madonna napisao:[/url]A iskustva ljudi koji odlaze na ta okupljanja? Isto nju da pitam?Hahahaha
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2745222#p2745222]Zverka mala napisao:[/url]Ja mogu reci iz svog iskustva,a takodjer kao i iz iskustva mnogih drugih osoba da je dr Zigic Markovic jako neosjetljiva i nedostupna,a daleko bolje iskustvo imam sa dr Rakicem koji mi je uvijek izlazio u susret i mnogo mi je pomogao u mojoj tranziciji.Bila kod njega jednom i više nikada pa da je zadnji.
ZlatnaPtica napisao:Nisam trans, ali sam se šetkao od psihijatra do psihijatra, pa evo my 2 pennies:[emoji106] [emoji106]
Iskustva drugih ljudi stvarno ne znače ič. Psihijatrica za koju sam čuo da je super meni nije ime pamtila, a posle par meseci terapije me pitala 'kako ti je mama?' - iako je okidač moje depresije zapravo bila majčina smrt. Toliko o tome.
S druge strane, za najdivniju psihijatricu kod koje sam išao na terapiju, koja mi je bila neverovatno posvećena i koja je (iz mog ugla) jedna od najdivnijih osoba koju sam upoznao - poznanik mi je rekao kako je bila vrlo neprijatna i da ju je ubrzo promenio.
I psihijatri/terapeuti/psiholozi su ljudi koji imaju promene raspoloženja, privatne živote koji im utiču na posao, pa takođe i pacijente koje iz X razloga baš gotive ili baš ne gotive.
Tako da - ako se zadesite kod nekog za koga ste čuli da je loš, dajte mu šansu, idite na bar jednu terapiju pa procenite.
A i ako se zadesite kod nekog za koga ste čuli da je dobar, nemojte imati previsoka očekivanja, a i znajte da nije jedini.
ZlatnaPtica napisao:Nisam trans, ali sam se šetkao od psihijatra do psihijatra, pa evo my 2 pennies:[emoji818]
Iskustva drugih ljudi stvarno ne znače ič. Psihijatrica za koju sam čuo da je super meni nije ime pamtila, a posle par meseci terapije me pitala 'kako ti je mama?' - iako je okidač moje depresije zapravo bila majčina smrt. Toliko o tome.
S druge strane, za najdivniju psihijatricu kod koje sam išao na terapiju, koja mi je bila neverovatno posvećena i koja je (iz mog ugla) jedna od najdivnijih osoba koju sam upoznao - poznanik mi je rekao kako je bila vrlo neprijatna i da ju je ubrzo promenio.
I psihijatri/terapeuti/psiholozi su ljudi koji imaju promene raspoloženja, privatne živote koji im utiču na posao, pa takođe i pacijente koje iz X razloga baš gotive ili baš ne gotive.
Tako da - ako se zadesite kod nekog za koga ste čuli da je loš, dajte mu šansu, idite na bar jednu terapiju pa procenite.
A i ako se zadesite kod nekog za koga ste čuli da je dobar, nemojte imati previsoka očekivanja, a i znajte da nije jedini.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!