Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

By AeonS
Ubijam vreme do 23h pa da popijem lek za prehladu i onda na spavanjac.
Korisnikov avatar
By PainKiller
Uspešno se pronalazim u stihovima Sajsi MC

Niko nije savršen I guess
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2768928#p2768928]Noctis Lucis Caelum napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2768892#p2768892]alexandermagic napisao:[/url]Kuckao sa mamom. Bokte, k'o da mi je 6 godina. Tako zena komunicira. Okay, malo pretjerujem, kao da mi je desetak. :ozbiljan:
Sve majke su takve. Moja htela da me vodi da mi kupi gaće, i još se pita u čemu je problem što sam rekao da mi ne pada na pamet...
Nisu sve majke takve, neke ignoriraju ili unistavaju svoju djecu.

Glede tvoje, to je jos i super, moja pokupuje na svoju ruku (obavezno pogresne velicine i uzoraka kao da sam cirkuski akrobat, u najmanju ruku) i to mi posalje uz druge gluposti.
Korisnikov avatar
By 李香兰
sad sam ustala. toliko stvari treba da se odradi pre leta veceras.
Korisnikov avatar
By Kiborg
Uključio sam grejalicu i sedim pored nje.
To je za mene zvanično dan kada je leto otišlo :(
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
Odlucio da konacno odgledam poslednje dve epizode Grey's Anatomy, odlazem to way too long
Korisnikov avatar
By svemirskimajmun
e bas sam to slusao kad sam hteo da se motivisem da budem produktivan
lol
Jao, ovaj grindr je super zabavan. Trenutno mi je highlight lik sa fotkom bez gl00ve u nekim jezivim gacama i u toaletu iz 1800 i neke sudeci po ambijentu :ozbiljan:, koji u profilu navodi da ga slucajno tko ne kontaktira ako mu u prvoj poruci ne pusti fotku lica. A kad refresujete stranicu cas mu je 31, cas 35, cas 41 ... :radosnice:

---
Pa evo , sad sam ovdje, onda idem po dEte, onda idem kod poznanice, a predvecer idem na jedno mEsto van svog grada i oslobadjam vas svog prisustva do ponedjeljka poslijepodne. Treba mi odmor, ne fizicki , nego psihicki. Prenapet sam.
Korisnikov avatar
By Dark Walker
Obrađujem podatke.
Razmišljanje o "problemima" stvara zdrav odnos prema životu i pobeđuje anksioznost!
Problem = šansa za razvoj, izvor snage i dobre volje!
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
prenela sam jedno dve tone ostavi to trebaće nam za unuke fosili da im budu lepo očuvani kad ih nađu za šesnes miliona godina do tad treba da stoji posle može da se baci gluposti

pola sam imala živaca da još raspoređujem pola samo pobacala u dva ćoška ono što je poostajalo bacila u đubre i konaaaačno k.o.n.a.č.n.o taj sprat na garaži i liči na nešto sutra pravim teretanu
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
ostao bratov gladijator ja da ubacim još džak za kikboks i SPARTAAAAA
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
čak sam našla i neku lutku za izloge tvrdu dosta mogu i to malo da uvijem u sunđer pa da tučem da mi više pridaje osećaj živog bića eheheh samo da je namaskiram u odgovarajuće osobe
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
a što se kila tiče ovo sam ja kad idem na put

Slika

BOJ NE BIJE SVIJETLO ORUŽJE VEĆ BOJ BIJE SRCE U JUNAKA :osama:
  • 1
  • 509
  • 510
  • 511
  • 512
  • 513
  • 540
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!