Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Dark Walker
ConTEXT: ISIS want to be masculine & naturally. Yes, but NOOO!

Korisnikov avatar
By Hitsugaya
Lozi se na Shawn Mendes-a, koji me kurac terao da pustim pesmu :lol:
Korisnikov avatar
By Dark Walker
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2767344#p2767344]Dark Walker napisao:[/url]Slika

Psihološki profil mog dečka izgovoren glasom Barta Simpsona:
Zaljubljen u mene već dosta dugo (kao i ja u njega) jer nije u pitanju pokolebljiva i lako zaljubljiva osoba već neko ko ne bira slučajno.
Imali smo isti problem: nedostatak jednog roditelja. Roditelji prošli kroz ratne traume, ali pobedili rat i vratili se jači/luđi i nadoknadili propušteno.
Ekstrovertan, preosetljiv, vrlo izoštrenih čula i empatičan.
Voli zavođenje, ali mrzi navalentnost, igranje sa delikatim emocijama i ismevanje njegove inteligencije i mentalnog sklopa.
Ima nemačku radnu etiku i jako mek karakter što isključuje sekundarnu dobit i stavlja ga u sam centar dešavanja tj. stvara mu korist jer ja ulećem sa podrškom.
Jako osetljiv kad neko pokuša da povredi moj integritet i treba mu neko vreme da se povuče i smiri ako oseti da je ugrožen neko ko mu znači.
Ne reaguje impulsivno, ali ima snažna osećanja koja uvek nekako iskontroliše i okrene u svoju korist.
Odrastanje sa bratom mu pomoglo da se socijalizuje.
IQ: 151

:mag:
Volim te! :lezkiss:
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
konekcija 100mbps skida pesmu po 40kb jesus fucking christe
Korisnikov avatar
By PainKiller
@Alexander
Dobro je znati da nisam jedini koji se pali na to, mladeži umeju da budu hot af

--

Mislio sam da je Jack Merridew moj omiljeni gej jutjuber ali

Andrew je prelep i predivan i presladak i oženio (omužio) bih ga. Šteta što je okean i sedam godina razlike između nas (i činjenica da je too hot to handle). :/

I damnnnn kako lep osmeh ima majku muuu
Korisnikov avatar
By Dark Walker
Moj dečko: "Sačekaj da se prašina slegne, društvene promene su nagle a ja kao sofisticirana I osetljiva osoba želim revitalizaciju, relaksaciju i odmor. Sad sam malo iscrpljen zbog ukrštanja puteva, ali mislim da smo zaljubljeni jedan u drugog.
Ne mogu odmah da ukapiram kako se sve odigralo i zašto, ali osećam da su stvari dosta hermetične u ovom momentu."
Pa ja njega obožavam + promišljen je i poseban :kiss:
Korisnikov avatar
By Madonna
drop that
DROP THAT
DROP THAT
DROP THAT
DROP THAT
DROP THAT
DROP-
DROP
DROPDROP
Korisnikov avatar
By Dark Walker
Moj dečko: ISIS je bila šala i tako je završila karijeru. Kao šala koja nema primenljivo znanje, ali ima neznanje za promenu. Sweet!
Korisnikov avatar
By Dark Walker
Moj dečko: zaslužujem da imam partnera koji može da mi parira po izgledu, šarmu, intelektu i svemu ostalom... video sam nedavno momka koji zadovoljava moje kriterijume i smuvali smo se pre 10 godina. :elvis:
Korisnikov avatar
By Dark Walker
Context: ISIS don't know what is lucky strike because of happiness. DVOGLED! :kasalj:

Korisnikov avatar
By gossip
Those people who complete you with their qualities. :love:
  • 1
  • 911
  • 912
  • 913
  • 914
  • 915
  • 1033
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!