- 11 Sep 2016, 09:29
Mene pali madez (jedan, ne velik i ne dlakav) na desnom obrazu. Ne znam zasto.
Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2767344#p2767344]Dark Walker napisao:[/url]Volim te!
Psihološki profil mog dečka izgovoren glasom Barta Simpsona:
Zaljubljen u mene već dosta dugo (kao i ja u njega) jer nije u pitanju pokolebljiva i lako zaljubljiva osoba već neko ko ne bira slučajno.
Imali smo isti problem: nedostatak jednog roditelja. Roditelji prošli kroz ratne traume, ali pobedili rat i vratili se jači/luđi i nadoknadili propušteno.
Ekstrovertan, preosetljiv, vrlo izoštrenih čula i empatičan.
Voli zavođenje, ali mrzi navalentnost, igranje sa delikatim emocijama i ismevanje njegove inteligencije i mentalnog sklopa.
Ima nemačku radnu etiku i jako mek karakter što isključuje sekundarnu dobit i stavlja ga u sam centar dešavanja tj. stvara mu korist jer ja ulećem sa podrškom.
Jako osetljiv kad neko pokuša da povredi moj integritet i treba mu neko vreme da se povuče i smiri ako oseti da je ugrožen neko ko mu znači.
Ne reaguje impulsivno, ali ima snažna osećanja koja uvek nekako iskontroliše i okrene u svoju korist.
Odrastanje sa bratom mu pomoglo da se socijalizuje.
IQ: 151
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!