Pazi, to što ona to radi od samog početka ne znači da je to vremenom postalo okej i da ja treba da se naviknem na to i pravim se da je to super.
Meni će uvek biti draži pravi lajv nastup - ne moraš ti da pevaš tačno i da zvučiš kao studijska verzija, ali ako ti je primarno zanimanje da budeš pevačica onda budi to. Mogla je gomilu para koju je zaradila u svojoj karijeri da potroši i na neke časove pevanja ili nešto.
Samo hoću da kažem da mi je sve to vrlo fejk i samim tim malo odvratno. Istu stvar, naravno, radi i gomila njenih koleginica te ne kažem da je Britni išta gora od njih u tom pogledu.
Sad jedna verovatno manje bitna stvar, oko koje možda i grešim - čini mi se da meriš vrednost nekog pevača po njihovoj popularnosti što nije dobro. Agilera je jedna od najboljih pevačica naše generacije, uz to vrhunski performer. Mnogo je pevača i pevačica koji nikada ne dostignu određeni uspeh uprkos svojim neosporivim kvalitetima.
Na kraju, nemam prava da se mešam u nečiji ukus. Što kaže Hitsu - svako treba da sluša šta hoće.
Peace