Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By gossip
moze da nosi sta hoce
savrsena je :setnja:
Korisnikov avatar
By PainKiller
Bilo bi idealno da je i pevala malo, ubi me onaj lip sync za Me, Myself and I.
I opet mi se plače kada shvatim koliko bi G-Eazy bio hot kada bi imao 15 kila više.

Sve u svemu, moje potpuno subjektivno mišljenje - nastup je bio među lošijima na dodeli. Čak je i onaj mučenik iz The Chainsmokers-a full-on pevao iako jedva ubada nešto.
Korisnikov avatar
By gossip
meni se nastup dopao

videlo se da je srecna,da je zaista uzivala
nije bilo nikakvih usiljenih pokreta,koreografija je bila super,linija savrsena

sto se tice lipsync-a ona to radi skoro od samog pocetka tako da ne znam zasto se ljudi i dalje iscudjavaju tome,po meni je bolje ovako nego da usere nesto
kakva god da je,ljudi ce uvek naci nesto da joj zameraju
a cinjenica je da je opstala dok mnogi nisu
gde je njena "suparnica" xtina? justin timberlake? lady gaga?
j lo ne moze da dobije nijedan termin u vegas-u zbog nje

zelim studio version of me myself and I ^.^
Korisnikov avatar
By PainKiller
Pazi, to što ona to radi od samog početka ne znači da je to vremenom postalo okej i da ja treba da se naviknem na to i pravim se da je to super. :D
Meni će uvek biti draži pravi lajv nastup - ne moraš ti da pevaš tačno i da zvučiš kao studijska verzija, ali ako ti je primarno zanimanje da budeš pevačica onda budi to. Mogla je gomilu para koju je zaradila u svojoj karijeri da potroši i na neke časove pevanja ili nešto.
Samo hoću da kažem da mi je sve to vrlo fejk i samim tim malo odvratno. Istu stvar, naravno, radi i gomila njenih koleginica te ne kažem da je Britni išta gora od njih u tom pogledu.
Sad jedna verovatno manje bitna stvar, oko koje možda i grešim - čini mi se da meriš vrednost nekog pevača po njihovoj popularnosti što nije dobro. Agilera je jedna od najboljih pevačica naše generacije, uz to vrhunski performer. Mnogo je pevača i pevačica koji nikada ne dostignu određeni uspeh uprkos svojim neosporivim kvalitetima.

Na kraju, nemam prava da se mešam u nečiji ukus. Što kaže Hitsu - svako treba da sluša šta hoće. :D

Peace
Korisnikov avatar
By gossip
Slazem se da su svi gore pomenuti izvodjaci daleko talentovaniji od nje,ali talenat nazalost nije jedini kvalitet koji treba posedovati da bi se opstalo u muzickoj industriji. Da sve ovo sto ona radi ne valja,zasigurno ne bi opstala ovoliko dugo ma koliko god popularna bila.

Peace ✌
.
Korisnikov avatar
By Dark Walker
Challenge: knowledge "acting". :ozbiljan:
#kuknjawa #paranoya #str00wa

Slika
Korisnikov avatar
By Dark Walker
Ovo je moj fan club!
Ubila sam patološku oligarhiju!
Britney se od početka bavila muzikom koja isključuje svaku vrstu diskriminacije, mizoginije, homofoboje i konzervativizma.
Muzika je namenjena pre svega adolescentima iako je dosta privlačna i ostalim generacijama.
Afirmiše relativizovanje teških tema i loših iskustava i to je najbitnija stavka u njenoj karijeri.
Oslobođena je teških pesničkih metafora i treba da predstavlja podnošljivu lakoću postojanja koja dosta utiče na emancipaciju ljudi u npr. istočnoj Evropi.
Ima umetničku vrednost jer promoviše jednakost među slušaocima i Britney je friendly prema svima koji imaju dobru volju i otkačenu maštu.
Korisnikov avatar
By Dark Walker

Mediji su se bavili njenim privatnim životom i nisu uspeli da iskopaju ništa "nenormalno" ili šta već.
Devojka ima potrebu da interaguje sa publikom kako ona želi i svesna je da joj medijski "pritisak" ne može ni pomoći ni odmoći. Tako razmišlja većina američkih pop zvezda i njihova misija je u suštini ovakva: možeš da imaš pet minuta slave iako nisi javna ličnost.
Korisnikov avatar
By gossip
Nedostaju mi Brit zurke u Apartmanu jer su realno bile najbolje :sigh:
Korisnikov avatar
By Dark Walker
Britney je kantautorka, napisala je 90% svojih pesama.
Pesme su odlične + odlično komponuje/svira klavir! :D
  • 1
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!