Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

"Favoriti" za ispadanje.

Obilic
Nema glasova
0%
Smederevo
1
50%
Borac
Nema glasova
0%
Hajduk-Kula
Nema glasova
0%
Zeleznik
Nema glasova
0%
Vojvodina
Nema glasova
0%
Radnicki-NBGD
Nema glasova
0%
Buducnost
1
50%
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Prvak SCG u fudbalu je vec poznat (na moju veliku zalost), kao i ucesnici u kupu UEFA (C.Zvezda i Zeta), ali je izuzetno zanimljivo na dnu tabele! :lol:
Naime uz tri sigurna "putnika" u nizi fudbalski rang (Hajduk sa Liona, Sutjeska i Cukaricki) ostaje upraznjeno mesto za jos jednog "ispadaca"! U ovoj konkurenciji je nekoliko klubova a ovom "anketom" se malo igramo i bavimo prognozom ( :evil: ) ko ce reci sledece sezone BYE prvoj saveznoj ligi. :lol:
Dakle da vidimo prognoze.....:D
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Glasah za Smederevo, mada mi se cini da je u najvecim govnima bas Obilic. Ima tekmu manje od ostalih, ali tu zaostalu tekmu mora da odigra sa ne bash pozeljnim protivnikom ove godine a to je Zeta. Hm u svakom slucaju videcemo sta ce biti....
Korisnikov avatar
By BlueUnion
Glasao bih i ja, ali prosto ne mogu. :okret:

Pa vidiš da su po?eli sve utakmice u kolu da kupuju i prodaju. Dakle bi?e krajnje "neizvesno" ko ispada, a ko ne. Nažalost.

Svaki od ovih klubova ima neki "skriveni adut" kako da ne ispadne. Mislim da je Buli? najsigurniji od svih i da ima najmnanje šanse da se druži sa OFK Nišom, Ma?vom, Novim Pazarom i ostalima u slede?oj sezoni.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!