Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

aaaaaaaaaa jes nam se neko zacopo :) a neka si vala fin si momak i prizemljen

Jesam , i to preko glave u svog anđela :) Hvala na divnim riječima, sve pohvale i za tebe također

Opce - .poznato je da A... kotira kao iskren i kriticar ali zaista jesi prizemljen momak unatoc svojim epitetima za razliku od drugih razvrata.
UZIVAJTE U SVAKM TRENUTKU

hvala i ti također

:radosnice:

Dodajte mi pistolj.
Korisnikov avatar
By gossip
sanjao sam da me grom udario o.O :lol:
Slika
Nikad nisi tu. Nikad ne znam gde ćeš biti. Sva ta putovanja, taj tvoj manekenski posao, te žurke na koje ideš po celom svetu. Tvoji prijatelji koji te prate. Mediji koji ne prestaju da pišu o svemu što radiš. Sve oči su uvek uprte u tebe. Nikad nisi bila samo sa mnom.

Lana je devojka koja ima sve. Belu vilu na Dedinju, besprekorne rezultate u svemu čega se lati, bezuslovnu ljubav roditelja koji ispunjavaju svaku njenu želju. Ipak, iza blistave fasade krije se osetljiva devojka koja se neizmerno trudi da dokaže da je zaslužila sve što ima, i sebi i drugima.

Njen svet iz bajke do temelja će uzdrmati pojava nedokučivog Marka, prvog dečka koji je neće tretirati kao princezu, kog neće umeti da pročita i koji će je oboriti s nogu. Uz njega će Lana iskusiti čari mladalačke ljubavi, koja će je osloboditi i učiniti da se oseća kao da je na vrhu sveta. Ali njen komplikovani život, ispunjen velikim planovima i još većim očekivanjima, stići će na naplatu. Uprkos svim izazovima i okeanu koji ih razdvaja, Marko i Lana će iznova i iznova birati svoju ljubav, verujući da će izdržati svaki test.

Jer kako da bude drugačije – Lana, uvek pobednica, neće prihvatiti neuspeh…
Obozavam ove izlive septicke jame...
A da,knjiga je isnpirisana filmom istoimenog naziva....sumnjam da je videla originalnu spansku verziju,a kakve veze ovaj opis iam sa filmom ne znam
Korisnikov avatar
By AndrieExilia
Elem, zbog jadnog izbora frienda u bg-u, veceras na beer idem sama, samo i iskljucivo zbog sars-a. Ako drugi ne postuju obecanja meni, ja ih itekako postujem sebi.
Korisnikov avatar
By PainKiller
Ne znam koji je to fazon da ja bolje vežbam uz treš muziku nego uz nešto pristojno.
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
otkad vozim trezna u roku od tri dana

jedan sam pala sa motora zbog jebene rupe i debila jebenog što svira iako nije imalo moje kretanje veze sa njim pa sam od nervoze dala naglo gas da bude veze ali me sjebala rupa
drugi centimetar falio da me odnese kombi jebeni jebem mu sve jebeno da mu jebem kako nije izašao kad je uspeo da zakoči posle tristo metara bar da smo se potukli kad se već nismo sudarili
treći kolima radarska mi piše kaznu za prekoračenje od 7 km/h na izlazu iz grada tačno tu gde je trebalo da stanem jebote da su me uhvatili bar na 90 kako najmanje vozim inače tuda pa da mi ne bude žao nego me za ovo sramota i da postoji zapisnik ko pičkica neka

heh pa nećemo mi tako više ako treba problema biće problema al saćemo na moj način da se zna da i ko je jači od mene nije bolesniji :sekasablic:
Korisnikov avatar
By gossip
gledam srpske navijace na fejsu

gledam hrvatske navijace na fejsu

what a bunch of retards
Korisnikov avatar
By 李香兰
napisala sam post na ovoj temi umesto na onoj. :facepalm: prekopirala sam bar pre brisanja.
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
Video sam danas mnogo lepog roma. Obicno imaju te crte lica, koje meni nisu privlacne nimalo, ali ovaj decko je bas bio lep.
Korisnikov avatar
By gossip
Facebook mi je bukvalno Britney i olimpijske igre. :lol:
Korisnikov avatar
By AndrieExilia
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2764068#p2764068]Noctis Lucis Caelum napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2764021#p2764021]AndrieExilia napisao:[/url]Elem, zbog jadnog izbora frienda u bg-u, veceras na beer idem sama, samo i iskljucivo zbog sars-a. Ako drugi ne postuju obecanja meni, ja ih itekako postujem sebi.
Sad mi krivo, da sam znao da ćeš da ideš pa da se organizujemo :(
Pa eto...ne brini, do mene je...baksuz, nece me pa me nece xD
Korisnikov avatar
By Over the rainbow
^
Sledeci put salji pozivnice :lol:

Ont:

Po prvi put, nakon dosta dugog vremena, mi je dosadno. :sigh:
Korisnikov avatar
By AndrieExilia
^ ma jes' pa da nagrnu, ne mogu ja sa velikim masama xD
  • 1
  • 902
  • 903
  • 904
  • 905
  • 906
  • 1033
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!