Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Dark Walker
We all hate to be controlled. :hmm:
You don't want to be controlled.
Korisnikov avatar
By Dark Walker
Psihopata blokiran! .teofil pančić:
Priznajem da je ONA moj roditelj! :petar luković:

:smokin:
Korisnikov avatar
By gossip
produzili mi ugovor a nisu svesni da svakog momenta mogu da im dam otkaz :giggle:
Korisnikov avatar
By Dark Walker
Good morning. :jevrej:
Pa da, ljudi su sami odgovorni za svoje postupke.
Ja mirno spavam.
Korisnikov avatar
By gossip
So name a game to play, and I'll roll a dice
Korisnikov avatar
By gossip
da,da trenutno mi je miljenica
Korisnikov avatar
By Macan86
jbte...me mogu da verujem koliko se u meni nagomilalo frustracije...saad me neki lik izvređao na chatu i prepucavali smo se dok ga nisam pecnuo gde boli i onda nisam znao da stanem...

ponekad ni sam ne mogu da verujem koliko znam da budem zločest kad mi se neko zakači
Korisnikov avatar
By Macan86
jbte,kakva je ovo paprika! kako sam je iseko tako me sad obe ruke peču kao da sam ih potopio u vrelu vodu i ne pomaže ništa što sam ih oprao jedno trideetak puta....a što je najgore nisu zanoktice nego baš koža na dlanovima..i sad mi se prave opekotine.

Ovo je novi fejl čak i za mene...jbte opeko sam se na ljutu papriku :kesa:
Korisnikov avatar
By stardust81
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2763413#p2763413]Macan86 napisao:[/url]jbte,kakva je ovo paprika! kako sam je iseko tako me sad obe ruke peču kao da sam ih potopio u vrelu vodu i ne pomaže ništa što sam ih oprao jedno trideetak puta....a što je najgore nisu zanoktice nego baš koža na dlanovima..i sad mi se prave opekotine.

Ovo je novi fejl čak i za mene...jbte opeko sam se na ljutu papriku :kesa:
Slika
Ghost chili :zacepi:
ili ovo???
Slika
Korisnikov avatar
By Kiborg
@macan86
Neće ti ništa biti. Ne bi trebalo da dobiješ opekotine, sem ako nisu bile vruće pečene paprike. Drži malo ruke u hladnoj vodi, trebalo bi malo da ti olakša simptome.
Eh, odavno se nisam oljutio kako treba od paprike, ne može dovoljno ljuti ovde da se nađe.
Korisnikov avatar
By stardust81
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2763416#p2763416]Kiborg napisao:[/url]@macan86
Neće ti ništa biti. Ne bi trebalo da dobiješ opekotine, sem ako nisu bile vruće pečene paprike. Drži malo ruke u hladnoj vodi, trebalo bi malo da ti olakša simptome.
Eh, odavno se nisam oljutio kako treba od paprike, ne može dovoljno ljuti ovde da se nađe.
Ja sam dobio habanero orange. 325.000 scolvile units.
Planiram da sačuvam semenke i da rasadim na proleće :)
Korisnikov avatar
By Macan86
ma nikakv čili,domaće slonovo uvo,iz lično moje bašte sam je ubrao,izgledala je kao i sve ostale...

kiborg hvala za savet.držao sam ih već u hladnoj vodi,sad ću da namežem melem za opekotine čisto za svaki slučaj jer mi je ovo mnogo crveno
Korisnikov avatar
By Kiborg
Treba da bude crveno, ne sekiraj se. Kapsaicin (to je ono što dalje ljutinu paprici) širi krvne sudove, pa se zato sve crveni :)

@stardust81
Javi kad poraste, pa možda dogovorimo neku transakciju :)
Korisnikov avatar
By Macan86
uuuh,više ne peče,al su mi prsti idalje crveni i sve mi izpucala koza
  • 1
  • 900
  • 901
  • 902
  • 903
  • 904
  • 1033
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!