Oh,vidim da ste bili aktivni od kad me nema, no im'o sam obaveze pa sam morao da vas napustim na kratko..
U sustini, glup si kao i ostatak ljudi ovde... A to nije zbog onoga sto radis, govoris, pises... Nego upravo zbog onoga sto, kao i ostatak, ne radis... Ne citas.
Kada bi uzeo i seo u miru sam sa sobom, uz eventualno neku rakiju da ti smiri te zivce i procitao moje komentare shvatio bi da su oni samo dobronamerni saveti decaku koji je pitao da li da na sred ulice startuje lika koga ne poznaje. To sto mu je decko fizicki privlacan, a kao sto rekoh svi, a pogotovo mi pederi sebi dajemo za pravo da se svidjamo svima koji se nama svidjaju, nista ne znaci... Prebice ga... Dete ima, ako se dobro secam 18 godina ili tako nesto... Sta mu treba ta trauma u zivotu da ga neko vec sa 18 uznemirava, zlostavlja, proziva, mozda siri glasine i zagorca mu zivot... Ja ne znam sta vi smatrate ormarima, ormarusama (ili kako god), ali da si lepo uzeo i citao umesto sto seres ovde bespotrebno, onda bi i procitao to da sam ja za ljude koji su totalno nebitni u mom zivotu ta ormarusa... Ljudi koji zasluzuju da znaju o meni mnogo toga, znaju, recimo porodoica, recimo pojedini drugovi i drugarice... Moj stav prema pederskom svetu se ne menja u odnosu na drustvo u kome se nalazim. Ja i medju strejt ljudima zastupam gay prava, odnosno slobodu na izbor ko ce koga da voli i nemam problem sa time jer me svi kao takvog i poznaju, nekoga ko nikada ni protiv koga nista nije imao i nikada mi niko nije zamerao sto je meni ,,gay okay", a druzim se sa prilicno zajebanim ljudima... Ali ono sto se pokazuje na gej paradi daleko je od ljubavi, od necega sto treba tolerisati. To su samo blud i razvrat. Cak sam i sa klasicnim ,,zemuncem" (pod time mislim na decka koji je ono, zurke, poroci, tuce svako trece vece) imao debatu na temu homoseksualizma i pomogao mu da shvati da se njega ne tice to ko sa kime sta radi... Naravno da mu nisam rekao bilo sta o meni, ali to je jer decko ie bitan u mom zivotu... Ne znaju da sam peder ljudi do kojih mi je vise stalo, a ne on... I to zato sto to smatram privatnim zivotom, ni meni strejt ljudi ne dolaze da me obavestavaju da su strejt... Zasto bih ja bilo koga obavestavao da sam gej? O.o Besmislica.
No, da se vratim na temu, kao sto rekoh, da si pazljivo citao brdo mojih komentara, shvatio bi da tu nem nikakve homofobije, autohomofobije, prilagodjavanja ,,heteroskesualnom belcu" kao glavnoj karici lanca naseg drustva itd... Vec govorim o tome da gay parada ako menja misljenje ljudi, to je onda na gore... Moje religijsko opredeljenje nije bitno, ali ovakav naslov (
http://www.telegraf.rs/vesti/358249-bru ... adi-ponosa" target="_blank ) je nedopustiv... Ovo nije karikatura, ovo nije sala, ovo je iskopavanje ociju, provokacija i samo jos jedan povod drustva da VAS mrzi (ne spadam u ljude koji su ovo odobrili).
A to sta ce neko da radi sa svojim zivotom, kome ce da se otvara, mene se ne tice... Ja samo pitam jedno pitanje,... Ako ste toliki borci, kao te zene ili ti crnci... ZASTO, ALI ZASTO ONDA IMATE MUDA DA ,,PRAVITE PROMENE" JEDINO KADA STE OKRUZENI POLICIJOM? Zasto niko to ovako ne uradi, uzme zastavu i prosta gradom, svaki dan po dvoje... JER NEMATE MUDA i ne radite zapravo nista, nego samo uzimate pare koje salje evropska unija zarad nekih drugih ciljeva (ne mislim na tebe jer ne znam ko si, vec na organizatore parade), a pritom ni ne kapirate da ta mala zarada koju ostvarite nije nista u odnosu na to koliko dobijaju oni koji vuku konce... Moj savet je bio za decka da se ne otvara nekome koga ne poznaje jer je to ludilo... Ok majci da kaze, majka voli dete bez obzira na sve... Ok i ocu i drugu i sestri... Ali da kaze nekom random liku koga je 3 puta video u kaficu? AMAN.
Uozbiljite se malo... Kada budete hteli da donosite prave promene i da zaista radite na pokretanju pitanja da se neke stvari u drzavi Srbiji menjaju, ja cu cak i da se prikljucim... A da idem da mlataram nekom zastavom da bi tamo neko negde nesto postigao, kao sto to vi radite? Plju! Sram vas bilo. Samo me zanima gde su te promene o kojima toliko pricate, za 15 godina ni jedan jedini zakon nije donesen i nije vas sramota da serete, bagro!
Promene se ne rade nasilnim putem... Nasilje izaziva nasilje, a izaci na ulicu nezeljen i provocirati nekoga ismevajuci bilo sta na nacin koji samo vi razumete je bezobrazluk!
UNESITE MALO MIRA U ZIVOTE... Ljubav, ljudi... LJUBAV. Ne blud.
Vise nezne muzike, manje Sodome i Gomore i shvaticete o cemu pricam... Tada se mozda nesto i promeni, pa da startujemo te zgodne decake po kaficima!