Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Dark Walker
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2757323#p2757323]Dark Walker napisao:[/url]"Početkom ovog, novog milenijuma, podstaknuti otmicom sina Lepe Brene autori znamenite emisije Svet Plus upriličili su anketu na temu straha od otmice među poznatima i onima koji tom statusu teže. Na pitanje kako bi reagovala da je kidnapuju, pevačica i zvezda u pokušaju, izvesna Nadonna je odgovorila da bi ignorisala, a na dodatno pitanje šta činiti ako otmičari na nas i nasrnu, Nadonna je kratko zadovoljno prozborila: „Ignorisati i samo ignorisati!“ Zašto je ova pričica zgodna? Prvo, ovdašnja javnost, huškana od strane ionako dirigovanih medija, zaboravila je moć zlatnog pravila ignorisanja (a to je nauk koji je, eto, i Nadonna usvojila!)."

Popboks
:prst:
Korisnikov avatar
By Kiborg
Al babe i ređe dede koji se ceo dan krčkaju kući u bolovima i onda se sete da dođu kod lekara u ponoć su hit.
I sad se ti petljaš sa njima do pola noći, a realno je sve moglo da se završi preko dana na obostrano zadovoljstvo.
Korisnikov avatar
By Macan86
nemam pojam šta se sa mnom dešava...mislim da mi treba psihijatar
Korisnikov avatar
By Dark Walker
Umom izlečite telo ako nećete da budete anksiozni. #defokusiran pogled
Korisnikov avatar
By PainKiller
Mrzim komšije koji misle da je okej da svrate nenajavljeni i zableje sat vremena kao da je moje vreme unapred prilagođeno njihovoj potrebi za socijalizacijom. A i ja sam kreten kada ne umem da kažem "ne".
Korisnikov avatar
By Dark Walker
Reklo bi se da je elitizam koji muziku svodi samo na tu neku zapadnu estetiku koja isključuje taj evroazijski uticaj ksenofoban i hermetičan.
Korisnikov avatar
By Dark Walker
Preneseno značenje stoji sa obe noge na zemlji i zeza zato što nepokretnosti ništa ne predstavljaju. :)
Korisnikov avatar
By Dark Walker
Da.
Ja podržavam manjinske grupe koje nemaju puno veze sa mnom iako nemam iste probleme kao oni jer znam da to što ih ometa često nema veze s mozgom.
Ulažem u svoju sigurnost, ali ne pravim probleme drugima.
Korisnikov avatar
By Dark Walker
Ljudi su snažniji, strpljiviji i mudriji nego što misle i kad komuniciram sa njima igram na tu kartu da bi oni to primetili. Stvar radne etike i talenta.
Korisnikov avatar
By Dark Walker
Naravno da kvalitet uvek ispliva, samo mi se ne sviđa što nemam bazen u dvorištu već moram da idem na more! :)
Strašno!
  • 1
  • 899
  • 900
  • 901
  • 902
  • 903
  • 1033
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!