Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za sve nase gledaoce ispred malih ekrana...

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Ah da, ne mogu a da ne pomenem amerikanizovano izgovaranje "drakaris" u devetoj epizodi. Ženo, šta ti se desilo?!
Korisnikov avatar
By Mage
^Da i meni je to zasmetalo. Pricaj Valyrian zeno bozija, to ti je maternji jezik! :D
Korisnikov avatar
By Mage
Ja ne znam zasto su ga svi tako mrzeli... Ja sam bas uzivao citajuci (i gledajuci) ga. Bio je fundamentalista naravno, ali su mu motivi bili vrlo interesantni i zeleo sam da vidim kako se privilegovani lordovi ruse sa svojih tronova :D Ah well, guess we won't be seeing that now...
Korisnikov avatar
By blenta
meni je High Sparrow bio najiritntniji lik u celoj seriji

btw Tomennova smrt = King's Landing :giggle:
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2758403#p2758403]Mage napisao:[/url]Ja ne znam zasto su ga svi tako mrzeli... Ja sam bas uzivao citajuci (i gledajuci) ga. Bio je fundamentalista naravno, ali su mu motivi bili vrlo interesantni i zeleo sam da vidim kako se privilegovani lordovi ruse sa svojih tronova :D Ah well, guess we won't be seeing that now...
Meni smeta sto je i ta, izmisljena, religija, nalik ovima koje nas jasu i u realnom vremenu.
Naravno da je matori gladan vlasti. Ne bi se sam proglasio za Visokog Vrapca da nije tako. Hteo je da od Vesterosa napravi sedmoboznu dzamahiriju. Samo, nekako ta njegova pravednost pogadja Mardzori, Sersi i Lorasa, ali nikako Dzejmija ili bilo kojeg drugog, heteroseksualnog muskarca. Nismo videli da je Dzejmi hodao go da se pokaje jer je spavao sa sestrom bliznakinjom. Cak su i septe koje ga prate grozne i nadmene.
Drago mi je da im je Sersi stala na kraj. Ona ih je vozdigla, ona je napravila rostilj od njih.
Korisnikov avatar
By haemoglobin
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2758512#p2758512]Wilhelmina napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2758403#p2758403]Mage napisao:[/url]Ja ne znam zasto su ga svi tako mrzeli... Ja sam bas uzivao citajuci (i gledajuci) ga. Bio je fundamentalista naravno, ali su mu motivi bili vrlo interesantni i zeleo sam da vidim kako se privilegovani lordovi ruse sa svojih tronova :D Ah well, guess we won't be seeing that now...
Meni smeta sto je i ta, izmisljena, religija, nalik ovima koje nas jasu i u realnom vremenu.
Naravno da je matori gladan vlasti. Ne bi se sam proglasio za Visokog Vrapca da nije tako. Hteo je da od Vesterosa napravi sedmoboznu dzamahiriju. Samo, nekako ta njegova pravednost pogadja Mardzori, Sersi i Lorasa, ali nikako Dzejmija ili bilo kojeg drugog, heteroseksualnog muskarca. Nismo videli da je Dzejmi hodao go da se pokaje jer je spavao sa sestrom bliznakinjom. Cak su i septe koje ga prate grozne i nadmene.
Drago mi je da im je Sersi stala na kraj. Ona ih je vozdigla, ona je napravila rostilj od njih.
steta sto loras nije setao go..indeed
Korisnikov avatar
By Blady
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2758512#p2758512]Wilhelmina napisao:[/url]
Upravo :up:
Jedva sam cekala da matori vrabac crkne. pun mi je kurac tih sto ispiraju mozgove.
"Drago mi je da im je Sersi stala na kraj. Ona ih je vozdigla, ona je napravila rostilj od njih."

:pucaodsmeha:
Korisnikov avatar
By Dr_Shortbus
U svakom slučaju kontam da će na kraju nastradati ili Džon ili Deni. Možda i oboje.
Martin najavljuje nekakav slatko-gorki svršetak. :neznam:

Možda kad se svi pobiju, točak vremena na Planetosu krene ispočetka da se okreće. Sve se ponavlja. Bilo bi pomalo glupo da onaj dio priče o vremenskom paradoksu sa Hodorom i Brenom ostane samo na onome, tek tako zapostavljen. A tu po meni ima potencijala za taj konačni mind blow. Jebada žešća. :lood:
Korisnikov avatar
By antibiotic
ako se krene od ociglednog, onda bi trebalo doci do borbe za presto izmedju daenerys i john snowa, mada ne verujem da ce ih uciniti ljutim protivnicima. Mozda Dzon da bude na severu, a daenerys u kings landingu, ali to je previse jednostavno za ovu pricu ili barem nece tako glatko doci do te situacije.

glavni zloca sledeceg serijala je definitivno cersei, the mad queen, mislim da ce njena vladavina trajati koliko i serijal. daenerys nece tako lako doci do trona ili ce da razvuku pricu dok ne dodje do velike bitke. verovatno ce se prvo usidriti u dragonstonu gde je boravio stanis..ili ce prvo stici u dorn gde ih ceka nekakava komplikacija (to, zapravo, u svakom slucaju).

ko ce preziveti, a ko ne, nije ni bitno, vec ko ce kakvu ulogu imati.
bran the new 3 eye raven je i dalje misterija. to sa menjanjem istorije bi bio bas veliki zaokret, mislim da ce biti dovoljno mudar da zna da svaka promena istorije okrece tocak u nekom drugom neizvesnom pravcu... ili ce ga ta lekcija skupo kostati.
Korisnikov avatar
By gossip
kao i u svakoj sezoni samo u poslednje dve epizode se nesto desavalo
Sansa grew on me <3
  • 1
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 40
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!