- 17 Jul 2016, 18:39
Evo ovako. Na jednoj proslavi smo se sreli moj brat i ja. Nismo se videli sigurno 5 godina iako smo u istom gradu. Zapravo ja ga nisam ni prepoznao vec mi je on rekao da je on a ja sam se posle nekoliko minuta setio. Sve bi bilo uredu da u toku noci nisam pogledao ka njemu i odjednom srce pocelo da kuca. Mislio sam zato sto se dugo nismo videli pa mozda zato, a i bio sam pijan. Ali sledeceg jutra odmah cim sam ustao srce mi je jako kucalo i jednostvano nisam mogao da prestanem da razmisljam o tome. Tako se osecam kad se zaljubim u neku devojku. Takodje da napomenem da imam devojku i da sam s'njom u super odnosima i da smo u vezi 7 meseci. Ali evo prosla je cela nedelja i ja jednostavno ne mogu da izbijem iz glave njega a takodje kad se setim njega srce pocne da kuca ko da oce da izadje. Ni sam ne znam koliko sam popio od prosle nedelje samo da zaboravim ali ko da je na mene baceno prokletstvo. Ne znam da li sam zaljubljen ili tako nesto slicno. Ovo je prvi put da osecam ovako nesto prema muskarcu a da sve bude jos gore on mi je brat. Jednostavno ne bih mogao podneti cinjenicu da sam gay. Takodje nmg da podnesem cinjenicu da osecam nesto prema drugom muskarcu a kamoli prema bratu. Dodje mi da se bacim sa nekog mosta. Zgadio sam se sam sebi...
Ukoliko ste imali neki ovakav slicni problem molim vas da mi kazete kako ste to prebrodili.
Ukoliko ste imali neki ovakav slicni problem molim vas da mi kazete kako ste to prebrodili.