Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Kiborg
Kakva budalaština ovaj spot Sajsi MC i Severine.
Mislim, ništa nisam ni očekivao, samo sam morao da preslušam da budem sa pederkama u toku :)
Korisnikov avatar
By PainKiller
Imam jednu komšinicu - bakica, skoro 80 odokativnom metodom, uvek onako potpuno sređena čak i kada ide po novine 300 metara niz ulicu - vrlo prijatna pojava
I nas dvoje svaki put imamo istu konverzaciju kada se sretnemo gde ja nju pitam kako je i ona kaže da je dobro i pita mene kako sam i ne sačeka odgovor nego mi kaže kako sam lep i kako je videla mog brata u gradu i pričala sa njim i kako smo svi jako lepo vaspitani i kako se čovek rađa takav i onda me pita koliko imam godina i dok se polako razilazimo ona nastavlja da priča sama sa sobom (i sa mnom I guess)

I sad ja jesam tip koji se umara od ponavljanja, ali mi je svaki put drago kada naletim na tu ženu
Ona mi je onako #penzijagoals
Mnogo je badass
Korisnikov avatar
By Madonna
Kad ce shortbas da okaci onu mucenu emu THIS gif na nesto random
Korisnikov avatar
By Dark Walker
SFR Jugoslavija i Evropska unija su upravo formirane. Problem rešen. Zdravlje/stanje harmonizovano! Hvala.
Korisnikov avatar
By PainKiller
Uvek me buni to koliko puta treba da odbijem pare od babe i dede pre nego što ih uzmem.
Korisnikov avatar
By AndrieExilia
Danas sam dala sve od sebe da osiguram selidbu u BG na nekoliko meseci, a onda da palim za Svedsku... drzite mi palceve da mi uspe!!! ^^
Korisnikov avatar
By AndrieExilia
Elem, bliski susret sa dzakom (dzak je gore prosao). Frustracija manje, prsti ce se zaleciti ^^

Slika
Korisnikov avatar
By Kiborg
Da li leći i spavati ili sačekati i videti da li je hirurg isplanirao da otvara one ileuse da vidi šta se tu zbiva?
Korisnikov avatar
By Dark Walker
Oduzele smo mu vatreno i hladno oružje. Stanje sređeno. Bezbedni smo. :jevrej: :nachas: :200:
Korisnikov avatar
By Dark Walker
Aha. To znači da ćeš doći. :nestrpljiv:
Da li da počnem da se spremam?
Korisnikov avatar
By Dark Walker
Gde je SAD Gebels? Oterali smo ga i neće se vraćati. :djavo:
Korisnikov avatar
By Dark Walker
Sve je uvek bilo u redu sa nama. Okolnosti su bile grozne, ali snašli smo se i prošli smo dostojanstveno kroz Wukowar. :shrug:
Korisnikov avatar
By Dark Walker
Gde su Neutron, Kadmiel, Singi, Blady, space oddity, Aven, etc? :misli:
Korisnikov avatar
By PainKiller
Ne mogu da se odlučim između toga da li volim ili mrzim žurke zato što uvek postoji taj momenat kad se strejt ljudi pohvataju i onda se onako osetim baš meh
Sa druge strane niko ne skače tako agresivno kao ja
Korisnikov avatar
By Dark Walker
Lopta je ravna ploča koja mi pomaže da razumem muzičku umetnost. :psst:

Slika
Korisnikov avatar
By Dark Walker
Nećemo se vraćati na prethodni nivo kad jednom uklonimo probleme. :nono:
To nije lepo.

Slika
  • 1
  • 889
  • 890
  • 891
  • 892
  • 893
  • 1033
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!