Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Bravo mrvice.

OnT: Jeste da je prerano, ali usudit cu se napisat - likovanje.
Naime, majka me zove citavo jutro i vristi kako joj njena tetka u testamentu koji je sastavljen prije par dana nije ostavila svoju kucu (u jednom primorskom gradicu), a ona joj je svaki mjesec godinama slala novac za pokrivanje svih zivotnih troskova.
Morao sam ju podsjetit da sam joj prije 7 godina (bit ce u kolovozu) rekao da o tome moze samo da sanja i da joj moze davati sto joj padne na um, ali da kucu nece dobit, kao ni najobicnije hvala. Tad mi je rekla da nemam pojma sto pricam. Pa eto, prosto boli koliko uvijek imam pravo.
Sto je najsmjesnije nije joj palo na pamet da kupi tu kucu, jer je to lako mogla da izvede i na koncu bi ju izasla jeftinije od sume novca koji je godinama davala. :pokazuje:
Volim kad netko misli da zna sto radi, a veze sa zivotom nema.
Korisnikov avatar
By Zvonki

On DUSA!! SRECA!! LEPOTA!!!
Znaci ja sam nesto drugo trazio i naisao na ovo prelepo stvorenje i jos povrh toga prelepo peva,ozbiljnio ima lep glas ima sluha :) Ovakvi trenuci mi dokazuju da je zivot ipak lep :)
Korisnikov avatar
By Pauceti
When I was a small child, my grandmother showed me love by playing along with my make believe games. Now that she is older and has dementia it is my turn to show love by playing along with hers.

I'm hanging out with grandma today to give my aunt (her full time caretaker) a break. I do this every other Saturday. Dealing with dementia can be very difficult and one of the things I learned while researching how to go about this is that you should do your best to play along. When you confront someone with dementia and tell them they are imagining something or are confused it just upsets them.

So I'm totally going to hell for this, but I enjoy her much more now than I did before she got sick. Now, she's sweet, silly, and laughs and sings a lot. Before she was kind of rigid and harsh and was kinda racist.

Its odd, but the dementia has only brought us closer.
By Sixto
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2756574#p2756574]haemoglobin napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2756554#p2756554]alexandermagic napisao:[/url]^
U cemu ?
imali smo na treningu death by burpees challenge..ko ne uradi za minut toliko koliko treba (broj raste svaki minut), ispada
Milice planiraj kavicu jednu ovih dana, imam ti svasta pricati, a koliko vidim i ti meni...
Malo da heklamo.
Korisnikov avatar
By LeBolle
setnja uz lep zalazak za kraj jos jednog provrelog dana
kasnije, popodnevna masturbacija mi je bas ispunila dan :okret: :drkanje:
Korisnikov avatar
By elizevin
ucenje u citaonici do tacke raspadanja
zatim izlozba kokica, nocni market na kalenicu i druzenje sa nekim divnim ljudima :)
Korisnikov avatar
By mOwbid
devojka mi konacno izlazi iz bolnice :)
Korisnikov avatar
By Hys.
^ strava :)

ot

za sada to sto sam sama
Korisnikov avatar
By AndrieExilia
'Uvod u anatomiju'
Odgledah danas bukvalno celu sezonu.
Ne zalim se, samo mi je vrhunac dana dogadjaj u seriji. Jej.
Korisnikov avatar
By Over the rainbow
Od 'meh' dana do 'super' dana u samo par sekundi (koliko je potrebno da se skine dokument, otvori i da se vidi ime na spisku studenata koji su polozili). :mirth:
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
debil sa kupinda

zove me u 10 do 1 i kaže da u 1 budem kod urgentnog
a ja mu rekla prethodno da mi treba 10 min dotle da mi javi ranije
i reko aj važi dolazim
krenem ja i on zove opet u 1 gde sam reko za 2 miniuta sam tu
i čekam da odgovori a on mislio da sam prekinula vezu
kad čujem kaže nekome sa strane "ma guska, jebemu mater, JOŠ JA NJU DA ČEKAM 2 MINUTA"
KAO ON JE VELIKI ČOVEK BIZNISMEN PRODAJE DUGMIĆE PO KUPINDU JAKO JE ZAUZET
reko e saćeš čekati 20
i tako je i bilo
lagano prošetala došla lepo sve fino jao gužva bila nisam imala gde da parkiram hehe uzela i ćao
pušiš mi kurac
Korisnikov avatar
By .:Q:.
jucerasnji: resavska pecina, manasija, vodopad veliki buk i pastrmka na zaru :sudija:
  • 1
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 39
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!