Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za sve nase gledaoce ispred malih ekrana...

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By HalfJack
Prvo mi se je skinula 24.eta sezona, pa sam pojedinačno skidao novije. Uglavnom sam našao 30-32. 29. skoro sve. Uglavnom piratebay ima neke sezone, kickass torrents isto. Van to dvoje ne snalazim se na drugim torentima, niti gledam.

Colton se je kasnije negdje opet pojavio i cmoljio je i želio otići? :nerd: Toliko se sjećam.

A novija će doći brzo, 31. sam gledao. A Amazone šeste se ne sjećam ali uopće. :/ Pogledao sam na net, preletio po slikama ništa. Drugu znam jako dobro, prvu donekle. Treću istu Afriku.

Kasnije kada je bila Parvati <3 Pa onda onaj dream team feminizam :lol: ekipa udruženje :grouphug: blindsadanje muške ekipe mi je jako poznato. Dosta toga isparilo mi, ne znam jel je previše sezona ili su bile nešto slabije, možda oboje.

Slika

:the.poza:
By filipkum
Preacher prva epizoda, to je ekranizacija stripa Propovednik, koji nisam citao pa ne mogu da sudim koliko prati pricu, ali mi se poprilicno svideo pocetak serije, posebno vampir Irac i ona bad ass crnkinja, mislim da je ovo za mene serija koju cu pratiti kao sto radim sa Game of thrones, Walking dead ili Peny Dreadful
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
Wayward pines S02

pocelaa :tapse:

Posle smrti Ethana, mislio sam da ce njegov sin dobiti male lead role, but surprise surprise, niotkuda u pricu ubace handsomeass doc-a. ^^

Nedostaje mi Melissa Leo tho. Za razliku od Matt Dillona, ona nije replaceable.
Korisnikov avatar
By bradx
Jer gleda neko Shadowhunters? Jedni od glavni likovi su gej, Alek i Magnus.
Alek is sooo hot, i can't handle it
Slika
Korisnikov avatar
By bothways
Večeras, tj. sutra izlazi novi Mr. Robot :hyper:
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
nisam peniku gledao od druge epizode jos D:
Korisnikov avatar
By Anhedonie
unReal, KAKVA SEZONA JEBEM TI SVE

mislio sam da ne moze gore al oni su otisli totalno over the top

love it
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Krenuo danas da kukam kako su mi se završile sve serije, kad ono međutim. Počela nova sezona The Fosters još pre nedelju dana :love:
Korisnikov avatar
By Anhedonie
^ PA JAO <3

nego, srklete, kako ti se dopada unReal druga sezona so far? ja odusevljen, svaka epizoda dodaje nove twistove i konflikte, bukvalno se vidi da se sprema mindblow za kraj
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
Pa sace Teen Wolf bre :dance:

Pise za drugu epizodu da izlazi 5. jula, a za prvu nista jos.
Korisnikov avatar
By Srklet
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2758265#p2758265]Anhedonie napisao:[/url]^ PA JAO <3

nego, srklete, kako ti se dopada unReal druga sezona so far? ja odusevljen, svaka epizoda dodaje nove twistove i konflikte, bukvalno se vidi da se sprema mindblow za kraj
nezadovoljan.

natjecateljice su mnogo manje profilirane nego u prvoj sezoni. chet je postao posve suvišan lik. coleman je to otkako se pojavio. itd.
By filipkum
Nesto mi slabija druga sezona Unreal mada mi je onaj Romeo pajtas glavnog nezenje bas seksi, u svakom slucaju privlacniji mi od ovog glavnog

Od mnogih serija sam odustao, nadam se da ce Westworld da pocne na mesto Game of thrones, deluje mi kao nesto dobro na osnovu trjlera
Korisnikov avatar
By Dark Walker
Ponovo sam gledao Srpski top model (2011) :berlinski zid:

Srpska verzija Prijatelja. Vidljiv upliv radikalnog feminizma. Lepo sam se opustio/la i prihvatio/la svoju ulogu iza kamere! :superstar:
08/10

Korisnikov avatar
By Dark Walker
La mujer de Judas (2002)

Latinoamerička verzija Srećnih ljudi sa najboljim frajerima u novijoj istoriji. :sudija:
Poruka: treba da se ponašamo kao svatovi samo ako nismo na svadbi.

7.5/10

Korisnikov avatar
By Dark Walker
Power Rangers (1993)

Braća Karamazovi za ljude koji vole da čitaju prepričane knjige.
Drugim rečima, rat u Vijetnamu za decu.
U praksi: City club!

08/10
By filipkum
Odgledao prvu epizodu australijske serije Barracuda po romanu Hristosa Tsolakisa, svidela mi se The Slap(originalna verzija ne ona americka) koja je isto radjena po delu ovog pisca a i ova ce mi biti jos zanimljivija, bar mi tako deluje
Korisnikov avatar
By LeBolle
Super serija, steta sto ju je FOX otkazao
Slika
Slika
  • 1
  • 97
  • 98
  • 99
  • 100
  • 101
  • 119
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!