Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By AndrieExilia
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2758073#p2758073]Over the rainbow napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2757901#p2757901]AndrieExilia napisao:[/url]Kako je lepo okupati se posle dana na suncu^^
A postaje zamorno kad to radis treci put u danu. †
Bas danas razmisljam kako bi bilo divno imati neki prenosivi tus privezan za ledja, i tus iznad glave, sa nekim dugackim crevom za dovod vode, da mogu sedeti u sred dana na terasi i uzivati xD
Korisnikov avatar
By emo_haos_
danas sam uradila nešto za sebe. moglo bi se protumačiti i kao protiv sebe. ceo dan je bio samo moj. na kratko sam pauzirala onaj osećaj kao da su mi dani na nekakvu pozajmicu. kao da su mi dani zakasnela otplata nekog tamo kredita. eto tako.
Korisnikov avatar
By tamanoir
Bas si lepo to napisala i opisala, emo.. Treba vise takvih momenata/perioda..
Korisnikov avatar
By emo_haos_
ali kako je ponoć prošla, moja Tam, ponovo se osećam kao govno, ovaj, propali studenAt mislim
Korisnikov avatar
By Over the rainbow
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2758076#p2758076]AndrieExilia napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2758073#p2758073]Over the rainbow napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2757901#p2757901]AndrieExilia napisao:[/url]Kako je lepo okupati se posle dana na suncu^^
A postaje zamorno kad to radis treci put u danu. †
Bas danas razmisljam kako bi bilo divno imati neki prenosivi tus privezan za ledja, i tus iznad glave, sa nekim dugackim crevom za dovod vode, da mogu sedeti u sred dana na terasi i uzivati xD
Sve je to okej dok si u stanu, kad izadjes van njega portable shower is not an option †
Korisnikov avatar
By 李香兰
^ ako ga ikad osmisle, mislim da bi mi van stana portable shower uglavnom koristio da perem ljude u prevozu.
Korisnikov avatar
By Kiborg
Uh, nije, dosta smrdi spaljeno ljudsko meso.
Morao sam na faksu da gledam obdukciju nekog dede koji je izgoreo dok je palio seno i miris nije bio baš prijatan.
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Uklapa se u ostale arome koje ispuštaju stariji autobusi. Ne bi se to ni primetilo.
Korisnikov avatar
By Dark Walker
You want to translate us thirsty across the water!
Korisnikov avatar
By bothways
Nekom bilo dosadno na kanalu #gay-serbia-forum:

* eeeeee (~evgbcwgmc@cable-178-148-92-70.dynamic.sbb.rs" target="_blank) has joined #gay-serbia-forum
<eeeeee> da bog da decu sahranili
ako mi sada ne izadjete iz zivota
nije vam dosta bilo - da bog da ih sahranili
poganijo jedna
pogani ste
gadni
olos
djubrad
da bog da ih sahranili
okot vas
dusa nek vas boli za vasom poganom gernetikom
da bog da crkli
alice - da bog da decu sahranila
da bog da se sa vilicom tvoje dece salili
da bog da se sa vasom decom tako poigravali
da im se krevelje
da ih muce
da ih unistavaju
da upiru prst u njih
da bog da vam se vratilo gamad jedna
da ih upucaju
bando
sjatili stte se - sve sami losi ljudi
olos
djubrad
ima li coveka medju vama?
bando jedna
da bog da vam se bvvratilo sve
da bog da vam se
preko decde vratilo
da bogf davam se preko dece vratilo
da vas dusa boli
bolece vas dusa jasta
pitajte sonju
dusciu
kako usa boli
a bolece i vas - ako me ne ostavite na miru
* eeeeee has quit (Remote host closed the connection)
Korisnikov avatar
By AndrieExilia
I'm gonna the person who created portable shower for outdoors. :smokin:
Korisnikov avatar
By Macan86
zašo su uvek vernici ti koji tvrde da su plemeniti ali uvek imaju najgore mišljenje o celoj ljuckoj vrsti...i zašto su za njih ljudi generalno uvek nešto bedno i jadno što ne zna da razlikuje one najosnovnije dobre stvari od loših.Zašto oni misle da su ljudi toliko retardirani da ne znaju sami da je loše na primer da urade nekom nešto što ne bi oni sami hteli da se njima desi nego mora da im to neka viša sila naredi...
I zašto se oni prave kao da su moralno najispravniji od onih koji ne veruju kad bi oni komotno i rođeno dete bacili na rošilj samo kad bi njihov "bog" i njihova vera podrazumevala da je ispravno i na neki način dobro,jer oni nikad ne razmišljaju sami za sebe o tome šta stvarno jeste ispravno ili nije nego bez sunje privataju da je ispravno ono što im njihova vera tako kaže.

NIje za mene da diskutujem s vernicima dobio sam,što bi moj ćale reko napad intelegencije
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
Just an ordinary day. I'm chatting with Tony from instalok just like that and it's not big of a deal at all.

:radosnice: :radosnice: :radosnice: :radosnice: :radosnice: :radosnice: :radosnice: :radosnice: :radosnice: :radosnice: :radosnice: :radosnice: :radosnice: :radosnice: :radosnice: :radosnice: :radosnice: :radosnice: :radosnice: :radosnice: :radosnice: :radosnice: :radosnice: :radosnice: :radosnice: :radosnice: :radosnice: :radosnice: :radosnice: :radosnice: :radosnice: :radosnice: :radosnice: :radosnice: :radosnice: :radosnice: :radosnice: :radosnice: :radosnice: :radosnice: :radosnice: :radosnice: :radosnice: :radosnice: :radosnice: :radosnice: :radosnice: :radosnice: :radosnice: :radosnice: :radosnice: :radosnice: :radosnice: :radosnice: :radosnice: :radosnice: :radosnice: :radosnice: :radosnice: :radosnice: :radosnice: :radosnice: :radosnice: :radosnice: :radosnice: :radosnice: :radosnice: :radosnice: :radosnice: :radosnice: :radosnice: :radosnice: :radosnice: :radosnice: :radosnice: :radosnice: :radosnice: :radosnice: :radosnice: :radosnice: :radosnice: :radosnice: :radosnice: :radosnice: :radosnice: :radosnice: :radosnice: :radosnice: :radosnice: :radosnice: :radosnice: :radosnice: :radosnice: :radosnice: :radosnice: :radosnice: :radosnice: :radosnice: :radosnice: :radosnice: :radosnice: :radosnice: :radosnice: :radosnice: :radosnice: :radosnice: :radosnice: :radosnice: :radosnice: :radosnice: :radosnice: :radosnice: :radosnice: :radosnice: :radosnice: :radosnice: :radosnice: :radosnice: :radosnice: :radosnice: :radosnice: :radosnice: :radosnice: :radosnice: :radosnice: :radosnice: :radosnice: :radosnice: :radosnice: :radosnice: :radosnice: :radosnice: :radosnice: :radosnice: :radosnice: :radosnice: :radosnice: :radosnice: :radosnice: :radosnice: :radosnice: :radosnice: :radosnice: :radosnice: :radosnice:
Korisnikov avatar
By AndrieExilia
I come home and no one home. When will I get it that Im always alone?
  • 1
  • 887
  • 888
  • 889
  • 890
  • 891
  • 1033
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!