- 27 Jun 2016, 19:31
Enivej... odakle poceti nego od pocetka...
Eksplozija pod Kraljevom Lukom se i ocekivala. Lepo uradjeno. Sersei se otarasila i matorog i kaludjera i snaje nedojebane i brata snajinog i svekra i mestra nimfomana... Orgazam joj nije popustio ni dok je gledala mrtvog sina kako lezi, poplava medju nogama. Picopevac smrljavi se bacio i taman, da rastereti pricu. Sad ostaje samo natenane da dere Septu na zivo komad po komad danima, da uziva kako je gusla pod tvrdjavom. Da joj to bude sat fitnesa dnevno.
Dzejmi je se vremenom pokazuje kao ljigava picka dvostrukih standarda. Odjednom mu je do eticnosti i gadi mu se matori Frej. Pazi molim te. Iste ste sline samo razlika 50god.
No, jebes njih sve... BIBLIOTEKA JE FUCKIN NAJLEPSA STVAR KOJU SU NAPRAVILI ANIMATORI U SERIJI. Semvel je ubo ko Dzejmi u Sersei. Znaci za razboleti se! <3 <3 <3
Crvenu Vesticu su se zajebali sto su pustili. U sledecoj sezoni njoj je Sersei jatak, evo glavu dajem. Samo mi nije jasno sto su sad zapenili oko spaljivanja devojcice. Ovaj matori tek kao da je sad saznao... kanda sam ili nesto propustio ili tu nema logike. I to mesto gde je nasao igracku... ne kontam? Ako ima ko neka pojasni...
Tirelova matora mi je omiljeni lik. Nema sta da izgubi. Ona ce Sersei da se najebe keve, skakace joj po lobanji dok joj Sansa skace po stomaku. Keva ne jebe zivu silu, postrojava ih ko musavu decu za pranje ruku pred veceru. Bog otac!
Neka neko skrati Tiriona za glavu plz. Opet je u uzletu lik. Pa dokle vise neokrznut kroz seriju se provlaci kao prdez puvanjak kroz gace.
Arja krenula u misiju, ali prebrzo je dovukose do Brzorecja... Malo brzopleto mozda.
Sansa Stark + Maloprstic to su srca dva. Dace Sansa analno, bez lubrikanta i popersa, cetiri prsta odmah. Nece smeti da se buni, ma ni A da kaze. Vojska mora prcanjem da se plati pa bog. Oke, sad su picke prisli i klekli pred Dzona... ali to je samo malo komplikacije Maloprsticu jer ce morati da makne malo vise ljudi na putu do vrha.
E sad, okej, Dzonu je Ned samo ujak, ali ko je cale. Da li je silovana ili je bilo neko asikovanje pa se sikicala u Kraljevoj Luci s nekim. Sad to sigurno nije niko iz kuce Barateon, znaci ili ce biti Targarjen, mada ne bi me zacudilo da bude i Lanister. To bi tek bilo hit.
Sersei se proglasila za kraljicu. Kruna leze na glavu, a medju nogama pucanje Hoover brane u Nevadi. U fazonu "jebem vam mater nesposobnu, kad ne znate kako se to radi ja cu! Mak'se!"
Kalisi se potkovala brodovima, saveznistvom, zmajevima... ali sve je to rolovana mudetina, jer ima jos koji brod u Vesterosu, a i rog da se zmajceki upodobe. Nece ni njoj ici tako glatko kako je zamislila. Jos ce na kraju morati i ona pikice da da, cim je dzuvegiju ostavila kod kuce da zaliva muskatle i provetrava spavacu.
I takoooo...